reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku ale Ty aparatka jesteś :D :D :D

fajny ten pomysł objazdowych odwiedzin, ja mam plan, jak już wszystkie zaciążymy i urodzimy to zapoznamy ze sobą nasze pociechy, może za X lat wpadną sobie w oko, pożenią się i będziemy jedną wielką (forumową i realną) rodziną :D

wpominałam już, że od dziś jestem na L4? teraz mogę Was nadrabiać ;)

reklama
tiluchna no właśnie z reguły mam regularne,ale właśnie ostatnio też mi się spóźniło o 7 dni,testowałam,oczywiście nic,a chyba dzień później @ przylazła....Nie wiem czym to jest spowodowane,ale tak jak mówię,takie opóźnienia zdarzają mi się 1-2 razy w roku.:no: Dlatego teraz się nie chcę nakręcać.Ale jeśli to potrwa jeszcze parę dni,to pewnie się skuszę na teścik.:-p

Twardzielka :-D

ale a'pro po testowania to ja uzgodnilam ze testy kupuje tylko owulacyjne
zostal mi jeden test ciazowy - Firs Response
i powiedzialam sobie ze zrobie go 14 dni po owulacji
i dalam test mezowi
bede silna i nie zrobie nic wczesniej :-)
w tym cyklu wydalam majatek + 5 tescikow od Akuku ;)

kasoku sprawdziłaś i możesz mieć dzieci! :) tak więc niby dlaczego teraz miałoby się nie udać?

ja na razie staram się nie nakręcać negatywnie, że staramy się 3 miesiące i nic, wiem, że dziewczyny dłużej się starają i w końcu się udaje, powtarzam sobie, że mój maluszek gdzieś tam się kręci i jak będzie gotowy to do nas zawita, to tylko kwestia czasu :)

o wlasnie! Karola - dobre podejscie

ja np. tak pomyslalam o poprzednim cyklu
bo to jest niesamowity zbieg zdarzen, ze akurat jak mialam owulacje (niespodziewana w 32dc) to wyjechalam 1200km dalej :-D:-p gdzie ja sie z mezem ostatni raz rozstalam na wiecej niz dzien 4 lata temu hehehe

widocznie wszystko dookola mowiolo - jeszcze nie teraz :-)

karola masz całkowitą rację,ja też czasem mam czarne myśli,że 4/5 cykl,ale się nie załamuję...Jak widzę,że dziewczyny po 3-4 latach starań w końcu mają swoje upragnione maluszki,to wiem,że nie ma rzeczy niemożliwych.;-)

kasoku - cos takiego jeszcze wyczytalam

Zestaw dla faceta: jedna tabletka cynku +jedna kwasu foliowego.
Poprawia jakość nasienia (ilość zdrowych ruchliwych plemników) nawet o 75 procent. Sprawdzone.
Minimum dwa tygodnie trzeba łykać tabletki, żeby organizm odpowiednio zareagował

moj M. lyka codziennie witaminy - rutinoscorbin, B-complex, magnez, probiotyk

ale to i tak nic

przez pol roku lykal codziennie Animal pack bo cwiczyl na silowni - i to jest zestaw 15 tabletek rano i wieczorem :szok:
powiem wam ze po takim zestawie rzucal sie z taka chcica ze az sama bylam przerazona i moglby dziennie z 10 razy:szok:
sprowadzilam go do pionu i koniec animal pack i mleko sojowe na obnizenie testosteronu hehe

reklama
Do góry