• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Edyta no doszly...
A ja sie musze przyznac ze ostatnio zaniedbal.sprzatnie i teraz mam 3 razy wiecej roboty...

A to ide zrobic to jeszce przed owu zdazy mi dosc ten sylk.

To szybko :szok: ja na te pierwsze czekam juz ponad 2 tyg ,a wczoraj zamowilam inne i maja we wtorek lub srode dojsc takze nie jest zle .

A no zrob jestem ciekawa co Ci wyjdzie :-p

z tego co wiem to siusiasz do pojemnika i zanurzasz kawalek papierka w nim i jak juz nasiaknie ( wystarczy chwila ) czekasz chwile i patrzysz jaki kolor wyszedl ,powinnas miec numerki z kolorami zalaczone do tych paskow aby sprawdzic ktory kolor do jakiego num pasuje ,mam nadzieje ze troszke pomoglam

Ostatnia edycja:
Jesli to sie robi z moczu to kolor wyszedl miedzy 6 a 7 nawet chyba bardziej 7 a na dziewczynke ile powinno byc? Zamawiac ten silk? Owulke mam za jakis 8 dni... Zdazy dojsc?

Jesli to sie robi z moczu to kolor wyszedl miedzy 6 a 7 nawet chyba bardziej 7 a na dziewczynke ile powinno byc? Zamawiac ten silk? Owulke mam za jakis 8 dni... Zdazy dojsc?

Na dziewczynke powinno byc miedzy 4-4,5 wiec ewidentnie masz wysokie ph a to na chlopca ...
Z tego co patrzylam dostawa sylku jest chyba miedzy 21-24 grudnia,zalezy od jakiego sprzedawcy wezmiesz :tak:
Dieta tez jest wazna ,jedz ,duzo jogurtow itd ...

Ostatnia edycja:
Edyta no ja jestem na diecie wiec chyba sobie ze 3 miesiace odpuszcze w starankach.
Musze schudnac... Kurde syzyfowa praca... Ale nie wiadomo kiedy zajde.
Hmm moze bede dzialas na samym sylku i konczyc starania w 12 dc i co bedzie to bedzie. A dieta dieta.

Hmm to ze sluzu zrobie dipiero jak bede kolo owulacji... Hmm
Tak mysle najwyzej w nastepnym cyklu kupie sylk.
Odpuszcze na jakis czas. Tzn. bede sie starac spokojnie bedzoe to bedzie nie to nie. A glownie skupie sie na schudnieciu. Wiem przed swietmi nie ma sensu, ale zrobie sobie przerwe na wigilie. Ide zaraz zamowic karnet na basen i saune i zaczne juz chodzic.

edyta- zalezy jakie paski kupilas bo sa i na mocz i na sluz, wiec musisz przeczytac ale osobiscie mi sie wydaje ze te na sluz lepsze bo w koncu blizej tej calej sfery intymnej itd. ;) na allegro sa takie na sluz bo mialam upatrzone to tam wiem ze napewno a czy na ebay lub amazon takie sprzedaja tego juz nie wiem

akuku - bedziesz wypracowanie pisac wieczorkiem hihi :tak:

reklama
Kochana mi chodzilo o to ze jedzenie tez ma wplyw na poczecie danej pluci...mi nie chodzilo o to ze masz sie odchudzac ...:no:

znalazlam taka instrukcje do paskow ph

[h=1]Wykonanie pomiaru pH[/h]
Wiele klientek pyta mnie, jak wykonać pomiar pH pochwy. Paski są elastyczne, co utrudnia nieco przeprowadzenie badania. Lekarze ginekolodzy, którzy również korzystają z tych pasków pH Merck 4.0 – 7.0 (dane z bazy naszych klientów), korzystają z wzierników, jak podczas badania ginekologicznego. Ale z uwagi na profesjonalny aspekt ta forma odpada w domowych warunkach.
W Niemczech i nie tylko bardzo popularna jest rękawiczka testowa Careplan VpH Test Glove. Jest to zwykła foliowa rękawica, jaką się uzywa na stacjach benzynowych lub do podawania pieczywa w sklepie, ale na końcu palca wskazującego umieszczone jest pole wskaźnikowe pomiaru pH. Idąc tym tropem można - zakładając rękawiczkę - pobrać śluz z pochwy i nałożyć na pole papierka lakmusowego. Zmieniający się kolor pola paska pozwoli odczytać wartość pH porównując ze skalą na opakowaniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry