karotka00
Fanka BB :)
A ja was podczytuję,ale podłamana wynikiem testu,dzisiaj się raczej nie udzielam.
W każdym razie jutro rano zamierzam powtórzyć test i tak jak pisałam,jak do tygodnia nadal @ nie będzie ani pozytywnego testu,to idę do gina.
A czytam teraz,że na tapecie płeć dziecka :-):-) Ja też zawsze myślałam,że to zależy od tego jaki plemnik dotrze...ale generalnie mogę się mylić
Gdybym zaszła,w duchu marzę o drugiej dziewczynce,ale wiadomo,chłopak też będzie ok,byle by zdrowy był.:-) Ale ja od dziecka myślałam,że będę miała tylko jednego maluszka i że właśnie córkę,innych opcji w ogóle nie brałam pod uwagę.
Cieszyłam się jak w ciąży się okazało,że to dziewczynka...teraz już nie mam takiego parcia haha jak to brzmi :-),ale nie ukrywam,że gdyby się płeć powtórzyła,byłoby super.
Chodzę po domu i non stop coś podjadam...
Babcia z Polski dzwoniła,że przyjadą na święta i zaczęła mi opowiadać o tych wszystkich pierożkach,uszkach,kabanosach...i już mi ślinka pociekła.

W każdym razie jutro rano zamierzam powtórzyć test i tak jak pisałam,jak do tygodnia nadal @ nie będzie ani pozytywnego testu,to idę do gina.A czytam teraz,że na tapecie płeć dziecka :-):-) Ja też zawsze myślałam,że to zależy od tego jaki plemnik dotrze...ale generalnie mogę się mylić
Gdybym zaszła,w duchu marzę o drugiej dziewczynce,ale wiadomo,chłopak też będzie ok,byle by zdrowy był.:-) Ale ja od dziecka myślałam,że będę miała tylko jednego maluszka i że właśnie córkę,innych opcji w ogóle nie brałam pod uwagę.
Cieszyłam się jak w ciąży się okazało,że to dziewczynka...teraz już nie mam takiego parcia haha jak to brzmi :-),ale nie ukrywam,że gdyby się płeć powtórzyła,byłoby super.Chodzę po domu i non stop coś podjadam...
Babcia z Polski dzwoniła,że przyjadą na święta i zaczęła mi opowiadać o tych wszystkich pierożkach,uszkach,kabanosach...i już mi ślinka pociekła.

Nie wiem co on teraz będzie robił w nocy
Kurde,tak podczytuję forum sierpniówek i mam prawie pewność,że to jednak nie ciąża,bo moja @ była 9.11 i do dzisiaj testy nic,a tam laski miały ostatnią @ 11.11 i robiły testy wcześniej,i wszystko im wyszło.:-