• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tiluchna hehe powiem ci,że miałam ochotę na piwko,ale się powstrzymałam :-p Masz rację,lepiej nie pić,dopóki nic nie wiadomo..A z tymi erotykami fajny pomysł :-D:-D Chętnie poczytam...
Pożarłam się z moim P.,polazł do sąsiada...:wściekła/y: Boże,jakie te chłopy nieznośne są.No co najmniej jakby miał okres czy coś...A mówią,że to kobiety skomplikowane są.

reklama
Tiluchna mowisz film?? Spoko przyjme na klate.hehe
dobra dalas mi kolejny bodziec... Powiem szczeze ze ja wiecznie dokladam diete i ogolnie wszystko wlansie dla tego ze chcialam zajsc a z tego powodu przyplatalo sie wiecej kg, na co nie zwracalam uwagi...
Zadalam ci pytank:-)

Karotka - ehh moj ostatnie 2 dni mial takie, ze juz sie podpytywalam czy lekow nie pomylil albo choroba mu nie poprzestawiala cos.. na co on stwierdzil, ze przeszlo na niego moje PMS:-p
ja sie tez juz z moim pozarlam dzisiaj
ale u nas takie cos trwa jakies 10 min

dzieci wykapal, polozyl spac a teraz jakis mily wieczorek ;-)

Tiluchna to fajnie ze 10 minut u nas zalezy od sytuacji no i glownie to ja przychodze na zgode hehe.
Ale w wiekszosci klocimy sie o glupoty.

Ostatnia edycja:
ja 2 do pracy ide :sorry: to musielibysmy juz 1 stycznia wracac:baffled:
a Tomek do 30 pracuje...
nie da rady:no: ale dziekujemy za zaproszenie:tak:

poza tym zbieramy grosza bo chcemy w lutym do Espaniola na tydzien leciec

Ojj ja sie nigdy nie doczekam zebyscie przyjechali... Czemu mamy tak daleko do siebie ehh.
Kurde chyba zaczne Jarkowi szukac skrzynie biegow w waszych okolicach to my wpadniemy hehe.
Mowisz do espanola?? Fajnie. Ja w styczniu zostaje sama na tydzien z dziecmi bo bilty nie doszly na powrot i teraz sa za drogie wiec my zostajemy... Ale moze pojade do kolezanki a co.

reklama
Domi wrzuc zdjecie pierniczkow ,niech nam slina pocieknie ;-)

A co to za jakies erotyczne tematy ...myslalam ze watki pomylilam :-p

A ja mam cisze i spokoj,mlody juz spi,starszaki maja jeszcze pol godzinki i tez pojda spac ,a ja bede sleczec przed lapkiem i czekac na mezula :eek:

Ja sobie wstawilam bob i za chwilke bede sie objadac :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry