• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Pam hehehe:rofl2:

ja caly czas ufam ze w tym cyklu wszystko jednak sie szybciej potoczy:-D
zadnych antybiotykow, tyle tabletek ziolowych wspomagajacych, malo stresu, sporo seksu i powinno byc dobrze :-):-p

ehh zapomnialam

Missiiss - ja jak wyjatkowo lubie swoja prace tak dzisiaj po prostu najchetniej bym wyszla i nie wrocila przez kolejne 9 .. a raczej 9+ 12 miesiecy ;-)
a jak ty sie dopiero czujesz, nienawidzac swojej pracy to moge sie tylko domyslac :-( zyce Ci z calego serca abys w takim razie jak najszybciej byla w ciazy
i mam nadzieje, ze Twoj M znajdze szybciutko prace:tak:

pam- ja prozac to sama dla siebie szukalam wiec jak bedziesz miala to podziel sie hahah - oj chociaz nie bo w sumie juz nie moge - ale jak bym mogla to bym brala :sorry:, a babcia sie nie przejmuj trzeba sie nauczyc olewac pewne rzeczy .. bo pozniej to sie czlowiek faktycznie zastanawia czy to on jest pie rdol niety czy ta 2 osoba... :tak:

sloneczko - dziekuje - ja tez mysle ze bedzie wszystko z nami okej, postepy sa - i nie przestana do nas naplywac - a co do mieszkania to ja jestem ze slupska - akuku jest z gdanska ;-):tak: - mnie nie ma czesto w domu raz na rok lub rzadziej :-( ale moze teraz bedzie czesciej bo wszyscy beda chcieli dziecko zobaczyc:-)

tulichna- oj zazdroszcze ci kobieto (w dobrym slowa znaczeniu) tej pracy ze ja lubisz itd. to chyba najwazniejsze u mnie byl czas ze normalnie ryczalam jak tam szlam - bo atmosfera taka byla... :wściekła/y: apotem nauczylam sie olewac i niech spadaja na drzewo - dzidzia mi troche pokrzyzowala plany co do pracy ale ciesze sie ze jest i nie chcialabym aby bylo inaczej :)

ja jednak mam wizyte 29.12 :( szkoda ze troszke pozno no ale tamta byla za wczesnie a juz terminow nie bylo buuu... no ale te 2 dni roznicy mnie nie zbawia bo myslalam ze z 27.12 bym miala ale juz zajely babki ... no coz - 29 napewno juz duzo zobacze wiec i dobra strona jest :)))

Akuku ty z gdanska jestes? :-D ja 13 lat mieszkala w pruszczu gdanskim a babcia z gdanska z kartuskiej wlasnie :-D no prosze jaki swiat jest malutki heheh

Miciurka ja fotke dzidzi chce!!1 zebym mogla sie nagapic i zajsc tak hop siup heheh

Znalazlam w domu meliske bede pic od rana w bidonie sobie zrobie i w autobusie bede popijac... ale ja juz sobie nie dam juz mowilam mamie ze jak babcia bedzie mi przykrosc robic to albo wyjde albo poporstu jej sie odszczekne.... ja jestem 20kg lezejsza od niej i 20cm wyzsza... a ona mi gada ze gruba jestem..... swoja otylosc na cukrzyce zwala... niech sobie zwala i gada... jedyne co to wiem ze zepsuje swieta.... bo jej wigilia i jedzenie nie bedzie pasowac bo to bo tamto a na drugi dzien na prezenty bedzie nazekac... i cala radosc prysnie przez te jej nazekanie....

Miciurka mysle ze 29 -tego to fajna data,przed samym Nowym Rokiem ..no i ciaza starsza bedzie wiecej widac :tak:

Moj T wlasnie zjadl snaidanie i sie polozyl ,bo od 2-giej nie spal,a jeszcze po poludniu idzie do pracy ,ale to tylko na 3h mam nadzieje :sorry:

Ciagle podchodze do drzwi i slucham czy czasem listonosza nie ma z moimi testami :-D

Miciurka - ja uwazam ze nawet lepiej ze 29! wiecej bedzie widac :tak:
w Uk pierwsze usg na 12 tyg ;-)

jejku, dziewczyny tak bym chciala miec owulacje podobnie do was:zawstydzona/y:
blagam blagam niech ten cykl bedzie ludzki dla mnie:sorry:

kiedy zaczynacie robic testy owu? w ktorym dniu cyklu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry