• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
jak dostane jakas fote z usg to wam tu wkleje ;) - ale jestem podekscytowana!!! woho :-)

tulichna- no wlasnie tutaj tez 12 tydzien 1 usg ale cos mysle ze pojde sciemniac i moze mi dadza szybciej hahah, a mysle ze mozesz spokojnie zaczac testowac owu od 14-15 dnia cyklu jak takie dlugie sa, a castagnus bierzesz ? bo jak nie to polecam Ci na skrocenie cykli !!

Miciurko - biore wlasnie biore :tak: zaczelam 1 dnia cyklu 2 tabletki dziennie
mam 2x castagnus, 2x wiesiolek (to wiem, ze do owulacji) 2x b6, kwas foliowy i probiotyki

a powiedz mi - bo wlasnie ty mierzylas temperature
moga byc takie wahania na poczatku? czy myslisz ze po prostu wczoraj zle zmierzylam temperature?

Edyta - umowa stoi :tak:

a co do podwojnych ciaz ;-) nasi znajomi we wrzesniu powiedzieli nam ze zaczynaja starania (maja juz jednego synka - 3 latka)
mieli jeden strzal (doslownie;-)) i okazalo sie, ze jest w ciazy (wtedy to nota bene moj maz stwierdzil, ze czas na trzecie, ze zartobliwie kolega nie moze mu dorownac iloscia dzieci) no i na usg 12 tyg wyszlo, ze blizniaki :-D no to ja sie pytam meza - i co teraz zrobi ha! bo ja nawet nie jestem w ciazy a Andrzej juz go przegonil jednym strzalem :-D:-D:-D:-D

Tiluchna ,teraz trzeba mobilizowac meza aby u was byly blizniaki ,musi celowac podwojnie :-D:-D

Moim marzeniem jest urodzic jeszcze przed 30-tka ale jedynie to bedzie mozliwe gdyby w tym cyklu nam wyszlo ,wiec musze zrobic wszystko aby sie udalo :-p;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry