sloneczko121
Zaangażowana w BB
Tak, to nasz skarbek, gwiazdka z nieba. dalej chora a co najgorsze od 10 dni totalnie bez apetytu, juz nie wiem co mam robic, ale nic bedzie dobrze,
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dostalam awans !!!!!!!!!!!!
Nie moge uwierzyc
po prostu chyba wszystko mi wskazuje na to, ze jeszcze nie czas na 3 dziecko
pije okolo 200 ml na dobe, wode tylko bo nawet mleka nie chce. troche mnie martwia jej suche pieluchy, zawsze okolo 5 pampersow a teraz dwa. dziewczyny wy macie wiecej doswiadczenia z maluszkami, pomozcie.
jak to w uk, paracetamol i nurofen podawac regularnie, ale ja daje jej jeszcze syrop na kaszel, spray do gardla i krople do noska, ale tu zadnej poprawy.
emalia moje gratulacje, takie jeszcze po cichu, do momentu tych dwoch grubasnych kresek
a jeszcze chcialam zapytac, pierwszy raz w zyciu odkad mam okres nie czuje owulacji juz 17dc a tu zadnego bolu, czy ja w ogole mam szanse na fasolke w tym miesiacu, ciagle tylko baaaardzo mokro, ale zadnych konkretow, hmmm.... zawsze 14dc na bank z prawej albo lewej strony tak bolalo, ze nospe musialam brac a w tym cylku nic...

... ciesz sie z mdłości bo to dobry znak, zawsze trzeba znaleźć jakiś lepszy punkt widzenia to od razu przyjemniej

... w końcu wysłał co innego, oby doszło na czas, ale jestem nadal niepocieszona bo to nie z kompletu teraz ... kuchnia mać.