reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tiluchna- to był żart noworoczny z tymi dwiema owu;-):-) Ale jak się okazuje i tak może być hehe

Lori, Akuku- jestem dobrej myśli:tak:

A u mnie 28 dzień cyku i ani widu ani słychu @. No dalej przyłaź!

Lori- długo czekałaś na @ po stracie?

Tiluchna- to był żart noworoczny z tymi dwiema owu;-):-) Ale jak się okazuje i tak może być hehe

Lori, Akuku- jestem dobrej myśli:tak:

A u mnie 28 dzień cyku i ani widu ani słychu @. No dalej przyłaź!

Lori- długo czekałaś na @ po stracie?

Dzieki:-D:-p:-p

a jak dlugie masz cykle?

Dobra, ide pichcic obiadek;-) dzieciaki sie pieknie bawia od rana, jak mezus wroci z pracy idziemy na rowerki, u nas 10 stopni i piekne slonce :szok::-D

krowkabordo - po ostatnim zabiegu okres miałam dokładnie po miesiącu, za to był bardzo bardzo mocny. Widze że ty bardzo wczesnie straciłaś, to ja tak mialam dwie ciąże biochemiczne bez zabiegów to okres mialam normlanie jakby nigdy nic

krowkabordo - po ostatnim zabiegu okres miałam dokładnie po miesiącu, za to był bardzo bardzo mocny. Widze że ty bardzo wczesnie straciłaś, to ja tak mialam dwie ciąże biochemiczne bez zabiegów to okres mialam normlanie jakby nigdy nic

Lori- dzięki!:-) No to mam nadzieję, że do mnie dziś zawita bo chciałabym się zaszczepić i mieć to z głowy. No i zacząć odliczać do starań:-)
:-D

reklama
Lori a powiedz mi co Ty myslisz o mojej temp z dzisiaj ?? Wiem ze zaklocona moze byc ale ogolnie pytam...

Najchetniej poszlabym spac, lezalamw lozku i usnelam juz ale m mnie obudzik twierdzac ze ja bym mogla caly dzien przespac, oj tak dzisiaj tak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry