reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

w sumie testów mam sporo to mogę siknąć dla sportu :)

tak sobie teraz myśle, że może będę miała tak jak moja mama, moja mama długo nie wiedziała, że jest w ciąży, mówi, że długi czas miała okres (pewnie to jakieś plamienia były) i nie wiedziała, że jest w ciąży. Ba nawet sobie sukienki ciążowej nie zdążyła uszyć bo miała ją szyć po Bożym Narodzeniu bo termin porodu miała na marzec, a ja jej psikusa zrobiłam i urodziłam się 21 grudnia :) do tej pory w żartach mi wymawia, że materiał sobie kupiła i przez ten mój pośpiech nie zdążyła sobie uszyć sukienki, hehe

reklama
nadrobie wieczorkiem jak juz bede w lozeczku
chyba dzisiaj mialam owu.. tak mi sie wydaje:confused: zobaczymy jutro
ale sluz plodny sie skonczyl
jeszcze rano mialam.. a teraz patrze kleisty i metny i bardzo mnie bolalo mnie podbrzusze caly dzien
mysle, ze juro powinno sie wyjasnic to i owo:tak:

Emalia ja mam az 170 owu I 80 ciazowych hahahaha normalnie sklep:-)

Karola no ladnie w gore idzie wiec kochana ja bym jutri testowala:-)

Lori a Ty mialas dzis testowac :-) rozmyslilas sie ??
moze takke szybkke objawy masz ??
Ja Ci piwiem ze z Vikim juz przed zrobieniem test sie zle czulam... Jesc moglam tylko bulki z dzemem, nke wymiotowalam ale mnie mulilo...
Powiedz mi co myslisz o mojej tempce?? mam jescze jakies szanse ??
tez sie dzis zle czuje o 17 zjadlam puerwzyz posilek I jeszvze mniej niz zwykle o polowe mniej... Ale za to nie moglam sie opanowac zebyzjesc cos slodkiego hehe.

Cos mialam jeszcze pisac

Ja nie rozumiem dla czego niektore kobiety musza cierpiec I tracic swoje malenstwa, a inne majabco roj to prorok... Albo nacpane zachlane ehhh
Jeszcze jestem wstanie zrozumiec jak.jest pkronienie bo chore dziecko, ciaza biichemiczna... Ale jak jest zdrowe dziecko I umiera na koniec ciazy :-( mam kolezanke ktora tak miala...

Moj Alex dzis karmil Victorka obiade. Normalnie obydwoje sami jedza ale Viki domnie mamo kamiš mnie?? A ja ze nie a Alex ja Cie pokarmie hehe. Wszystko zjadl.
Viki tak smiesznie mowie jeszcze np. Ja chce jepaç kjatki czyli ja chce podlewac kwiatki ... Albo ja chce ****c oznacza ja chce spiewac haha...
A. Dzis pies szczekal I wola: mamk slysialem glos pieska :-)
On malutki jest na swoj wiek, taki pocieszny. Wyglada na poltoraroczne max 2 letnie dziecko a bedzie mial 3 w lutym.

Karola a Ty wczesniak jestes czy zle byl termin wyliczony?? Ja jestem wczesniak...

nadrobie wieczorkiem jak juz bede w lozeczku
chyba dzisiaj mialam owu.. tak mi sie wydaje:confused: zobaczymy jutro
ale sluz plodny sie skonczyl
jeszcze rano mialam.. a teraz patrze kleisty i metny i bardzo mnie bolalo mnie podbrzusze caly dzien
mysle, ze juro powinno sie wyjasnic to i owo:tak:

A staranka kiedy byly??
Hmm moze I dzis owu...
Ja trzymam kciuki za dwie kreski mimo wszystko :-)

Akuku - ja pamietam jak mnie jeden z ginów dobił po ostatnim poronieniu. Poszłam do niego po receptę na różne badania żeby zrobić na NFZ co się da a on do mnie "Pani ja wypisze co chcesz, ale nawet nie chcesz wiedzieć jakie brudne kobiety do mnie przychodzą, bakterii to pewnie cała masa a zdrowe dzieci rodzą" ... no to mnie pocieszył, ja o siebie dbam, badania robię często. Kontroluje co się da i ciul, a taka chleje, jara, nie myje sie i wszystko jest dobrze. Gdzie tu sprawiedliwość.

zobacze jaka bedzie jutro tempka, jak pójdzie do góry to zrobie pierwszy test po jutrze, czyli w 10 dniu po owu więc i tak szybko. Dzisiaj moja tempka taka sobie, myslalam że będzie o jeden stopien wyżej.
Tez jestem ciekawa co u ciebie jutro wyjdzie, puki co grunt że nie spada :tak: zrób sobie pod wykresem dodawanie komentarzy bo dzisiaj z pracy chciałam Ci coś napisać a się nie da :-p

gdyby to byly pierwsze objawy to te mulenia byłyby delikatne, a mi jest mega mega mega mega niedobrze :baffled:

ja tez sie urodziłam pod koniec grudnia i tez za wczesnie...mama sie poślizgneła jak wychodziła z autobusu i sie urodziłam ... smieje się że skutki pozostały do dzisiaj :-D:-D:-D

aha melduje że moje dziecko dzisiaj zrobiło zadania juupi. Prosze trzymać kciuki za moją konsekwencje !

zrobił 3 dosyć długie ćwiczenia i dwie strony rysowania ślaczków :) ... ale dzisiaj juz sie nie obyło bez protestów.

Ostatnia edycja:
Lori ja urodzilam sie 11 wrzesnia hehe 2 miesiace przed terminem.
Nie wiadomo czemu tak szybko wyskoczylam
A widzisz ja myslalam ze nikt mnie nie lubi I dla tego komentarzy brak :-P hahaha
A ja sie nie kapnelam ze zablokowane mialam haha...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry