reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola - ja wlasnie patrzylam na Twoj wykres :tak:
w sumie wychodzi, ze jestes 14 dni po owulacji..to jutro tescik???:-D:-D:-D

Akuku - Twoje chlopaki mega rozne sa od siebie, Viki od samego poczatku slodziak jakich malo a Alex zawsze powaga :-)

a przytulanki codziennie przez 5 ostatnich dni:-p

ja nie wiem, zaluje, ze nie mierzylam tej temperatury caly czas
teraz taka urwana jest i w sumie nie wiadomo czy poszla w dol czy w sumie w gore:sorry2:

Lori - brawo dla synka i dla Ciebie,
kurcze jeszcze 2 dni i moze beda dwie nowe ciezaroweczki:-D:-D:-D:-D:-D

Smerfiku - boze.. to jest na prawde przerazajace:-(

Anabelko - dobrze, ze kolejna ciaza byla donoszona do konca
a powiedz nie boisz sie teraz?

reklama
Witam dziewczyny, przede wszytskim Smerfiku tulam tulam i jeszcze raz tulam,

anabelka moja Mati jest dorodna, tzn nie chudzielec i nie pulchniaczek, wiec sama juz nie wiem,alergikiem tez nie jest,
pam mam pomysl wlej jeszcze na te testy troche % moze trzy krechy sie pojawia :-D:-D:-D:-D:-D
lori mnie tez cos muli od rana, a jak tak wymiotowac nie lubie, jezu koszmar, to juz wole jak dolem leci serio,

a u mnie kila cyklowa, tak mi sie popier do lil cykl, ze masakra, wyobrazcie sobie, ze w pierwszym cyklu po lutce nie mialam owulacji, potem szybki skapy okres polaczoony ze sluzem plodnym bylam zdziwiona lae nic, teraz mam 14 dc i zaraz @ dostane tak mnie tam wszystko boli, przeczytalam, ze ten skapy okres ze sluzem to wlasnie mogla byc owulacja z krwia, jezu chruste wiecej nie wezme zadnych hormonow, roz pierd ducha na maxa.

ja wcześniak jestem i to konkretny, urodziłam się w 6 miesiącu z wagą 900 g i wg wszystkich lekarzy powinnam nie żyć, a ja im wała pokazałam, hehe i proszę, żyję i mam się dobrze!

no może siknę jutro :)

Nasic komentarze odblokowane

Kasoku kurcze nie fajnie z tymi horminami :/:/

Tilli dziki, Alex jest takim typem troche samotnika, tzn nie patrzy na to kto I co... Taki jak ja :-) nie robi tego co.ktos chce tylko sam:-) hehe. I mama dzis mi mowi ze moze dla tego ja taka za Alexem (wg niej- bo nie pozwalam na niego krzyknac itd) choc ja hwazam zd traktuje obydwojga tak samo.
w kazdym razie Viki slodziak po pierwzzym roku zycia wczesnjej... Dziecko nie do ogarniecka I nie iwem ja mi sie udalo... 10 minut snu ciagiem w nocy to max.
Wycie non stop... Poprostu mamin cycus hehe...
tyle ze Vikiego bylo mi latwiej odstawic niz Vikiego. No I wlasnie sie zasyanawiam ze sama sie pcham do nie przespanych nocek. Hehee

Lori na peeno Cie dobilo co ten gin piwiedzial... I wlasnie to mnie wkurza... Ogolnie pijaki maja dobrze... Dostaja wszystko od panstwa.. Miszkanie... Oplatca.. Dadza jakies talony j jeszcze na dzieci... no I wlasnie dzieci ktorych wcale nie chca I nie doceniaja....

Sory ze pisze jedno pod drugim ale z tel I nie moge czytac I pisac jednoczesnie

Akuku - a to ja mam z młodym odwrotnie :-D .... dziadkowie zabwsze Matiego utula a ja im karze dawać mu kary bo potem jest rozpieszczony i wychodzę zawsze na tą złą :-p

leżałam sobie w wannie i coś czułam że brzuch pobolewa lekko na @, coś czarno to widzę, pewnie sie rozkręci i tyle z tego było :dry:

doła złapałam i uciekam już spać

Akuku - trzymam kciuki żeby jutro tempka poszła ładnie do góry a Ty trzymaj za mnie :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Karola ja tez na swoich garach zaczynalam hehe najpierw proste rzeczy, ale ja Ci piwiem ze ja uwielbiam gotowac I uwilbiam wymyslac, lubie sie bawic w jakkes faszerowanie przekladanie... Jakies pomidory nadziewane czy papryki... Ciasta sernikj to juz nawet jagodiwe, truskawkowe, orzechowe, chalwowe...makowce sama robie lacznie z mkeleniem maku zawijaniem...
Przerozne rzeczy gotuje I co najwazniejsze lubie to... Tylko wlasnie robie jak mam czas I ochote.
a zaczelam w sumie jak Alex sie urodzil bo on byl tak grzeczny calymi dniami spal ze ja nie wiedzialam co mam z czasem robic...
Jejku w toalecie siedze I mi nigi zdretwialy haha

A I jeszce torty w krztaltach ciuchci, auta, strazy pozarnej, misia, pupy w stringach hehe, I takie normalne rowniez. Jakies zamowienia??

Gdyby nie moje biodra to bym poszla do kuchni pracowac.

Ostatnia edycja:
lori ja zawsze bardzo zle znosilam antykoncepcje i roznego rodzaju hormony, pamietam jak bylam nastka i gin chcial mi cos tam unormowac skonczylo sie odwrotnie od zamierzonego celu i gin wywalil oczy, ze to niemozliwe przy takiej dawce, ale ja sie czulam podle na maxa, jezeli chodzi o lutke to bralam ja od 16 do 25 dc z tym, ze juz w 19 dc dostalam plamienia a okres w 23 dc, nastepny cykl wygladal tak jak pisalam , a ten cykl juz sama nie wiem jaki dlugi bedzie, zobaczymy moze jak nie bede ingerowac wszystko sie unormuje, zrobie badania hormonalne w unormowanym cyklu i zobacze czy rzeczywiscie jest powod do ladowania we mnie lutek srutek czu butek...to jest tak jak gin dla swietego spokoju mowi co mam brac, a pewnie te plamienia przed @ to wynik miesniaka...hm...teraz wydygana na maxa jestem, bo dalej zalezy mi na dzidzi i juz kompletnie nie wiem kiedy mam sie starac i czy w ogole jeszcze bedzie owulacja u mnie, bleeee:confused::baffled::no:

reklama
lori tempki nie mierze, ale jak jest sucho non stop i jajniki nie bola i testy owu negatywne na maxa, to chyba owulki nie ma, ale w zeszlym cyklu zrobilam na dzien przed przyspieszona @ test i az krzyczal taka mialam wyrazna ta kreske, wiec wtedy zdlupialam, a teraz juz sie domyslam ,ze mogla to byc owulacja popieprzona. Widocznie tak sobie ta lutka doladowalam progesteronu, ze owulke zatrzymal, no kurde nie wiem i juz chyba nie chce wiedziec...wiem tyle, ze jak mam owulacje to mnie jajnik napieprza i seksic mi sie chce, martwie sie, bo juz od dluzszego czasu prawy jajnik w czasie jajeczkowania nie boli tak jak kiedys kiedy zachodzilam z Matylda w ciaze, czyzby jego zywotnosc sie zmniejszyla????boze za duzo analizuje i sie nakrecam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry