tiluchna
Fanka BB :)
Karola - moze bedziesz miala jak ja, u mnie 18 dni minelo od owu zanim okres przyszedl 
i bardzo mi przykro.. wiem jak to jest sie rozczarowac
bo przy dlugich cyklach tylko jedno miota sie po glowie - ciaza..
Akuku - jeszcze pojdzie do gory, zobaczysz
u wielu sie tak waha
natomiast u zadko kogo stoi w miejscu
kupilam sobie dzisiaj nowy termometr , do 2 miejsc po przecinku - moze mam za male wahania by bylo widac
a moze na prawde jest zepsuty ;-) a moze taka moja natura
mimo to , usmiech na buzi i jedziemy dalej
caly zcas jest szansa ze owu znowu bede miala 32 dnia cyklu hehe
jak tak bedzie i tempka pojdzie w gore znaczy sie ze taka na prawde moja natura i nie bede w nic ingerowac juz wiecej ;-)
Lori - mam pytanie, Ty pisalas ze dodaje sie kreske jak pomiary brane sa z roznica godziny, czyli jezeli jednego dnia mierzylam o 5.10 i bylo 36.5 a w pozostale o 6 rano i byly 36.6 to wlasnie do tej z 36.5 powinnam dodac 0.1 tak?

i bardzo mi przykro.. wiem jak to jest sie rozczarowac
bo przy dlugich cyklach tylko jedno miota sie po glowie - ciaza..
Akuku - jeszcze pojdzie do gory, zobaczysz
natomiast u zadko kogo stoi w miejscu

kupilam sobie dzisiaj nowy termometr , do 2 miejsc po przecinku - moze mam za male wahania by bylo widac
a moze na prawde jest zepsuty ;-) a moze taka moja natura
mimo to , usmiech na buzi i jedziemy dalej
caly zcas jest szansa ze owu znowu bede miala 32 dnia cyklu hehe
jak tak bedzie i tempka pojdzie w gore znaczy sie ze taka na prawde moja natura i nie bede w nic ingerowac juz wiecej ;-)
Lori - mam pytanie, Ty pisalas ze dodaje sie kreske jak pomiary brane sa z roznica godziny, czyli jezeli jednego dnia mierzylam o 5.10 i bylo 36.5 a w pozostale o 6 rano i byly 36.6 to wlasnie do tej z 36.5 powinnam dodac 0.1 tak?
Ostatnia edycja:
zrób sobie pod wykresem dodawanie komentarzy bo dzisiaj z pracy chciałam Ci coś napisać a się nie da