reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola - moze bedziesz miala jak ja, u mnie 18 dni minelo od owu zanim okres przyszedl :baffled:
i bardzo mi przykro.. wiem jak to jest sie rozczarowac
bo przy dlugich cyklach tylko jedno miota sie po glowie - ciaza..

Akuku - jeszcze pojdzie do gory, zobaczysz:) u wielu sie tak waha

natomiast u zadko kogo stoi w miejscu:wściekła/y:

kupilam sobie dzisiaj nowy termometr , do 2 miejsc po przecinku - moze mam za male wahania by bylo widac
a moze na prawde jest zepsuty ;-) a moze taka moja natura
mimo to , usmiech na buzi i jedziemy dalej

caly zcas jest szansa ze owu znowu bede miala 32 dnia cyklu hehe
jak tak bedzie i tempka pojdzie w gore znaczy sie ze taka na prawde moja natura i nie bede w nic ingerowac juz wiecej ;-)

Lori - mam pytanie, Ty pisalas ze dodaje sie kreske jak pomiary brane sa z roznica godziny, czyli jezeli jednego dnia mierzylam o 5.10 i bylo 36.5 a w pozostale o 6 rano i byly 36.6 to wlasnie do tej z 36.5 powinnam dodac 0.1 tak?

tak dodaj 0,1:tak::tak::tak:

oh my gosh ale mi niedobrze :baffled::baffled::baffled::baffled:

chciałam kupić w aptece na jutro test czułości 10 ml, bylam w 3 i nigdzie nie było bo wszystkie wykupili :wściekła/y:

anabelka - ja mojego przed staraniami zmusiłam do rzucenia palenia :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Wywołana do tablicy, jestem :-)

Lori- mmmm jaki cudny ten wykres!!!:tak: &&&&
Perle- jak @ nie ma to jest nadzieja:tak:
Tiluchna- to jak, miałaś to owu czy nie?:-)
Akuku- nie fajnie to zabrzmiało, nie fajnie...Co się dzieje?
Anabelka- Ty to razem z Lori macie wiedzę prokreacyjną, ze hoho. Moje drogie dziękuję, ze jesteście!:-)
Kasoku- będzie dobrze, zaciążymy jak nic i to bez cudu:-)
Emalia- &&& za nowy cykl!

Jaśko zasnął, codziennie o 20 minut wsześniej się budzi. Zaczął od 5,40 dnia następnego 5,20, kolejny 5,00 a dziś 4,40. To o której dziś wstanie..Paranoja normalnie. Zasypia różnie. Budzi się o 23 wyspany i dwie godziny z głowy. Sama nie wiem jak to rozwiązać bo czy go położymy o 9 czy zaśnie po 7 to jednakowo się budzi:confused::baffled:.
U mnie nadal cykl się nie skończył. Już zaczynam się wkurzać bo wszystko w czasie się rozkłada inaczej. i jak sobie pomyślę, ze 3 miesiące muszę czekać to aż mnie...
Miłego wieczoru laski:-D

Dziewczyny przeraszam.. Poklocilam sie z m I powiedzial ze nie chce wiecej dzieci... Ja chce z calego serca ale to nie wszystko... Jest mi bardzo przykro I zle bo wczesniej z nim rozmawialam I doskonale wiedzial... A zaczelo sie od mojej mamy wiec chyba czas zeby mama wrocila do siebie puki calkiem sie nie oddalimy od siebie z m...

krowkabordo - ja tez mialam załamke że znowu 3 miesiace trzeba czekac, ale szybko zleciało :tak: ...musialam dać sobie w tym czasie spokój z forum żeby sie nie dobijać :sorry2: ... ja odczekałam 2 miesiące, w zeszłym sie nie udało, a ten to 4 cykl po poronieniu.

Jasiek ma prawie 2 lata to musi zrozumieć że nikt do niego nie będzie wstawał o 4 w nocy. Może włączaj mu kołysanki, powiedz że jeszcze jest noc i rodzice śpią i ma jeszcze zamknąć oczka. Innego sposobu nie ma jak tylko nie dac się zrywać na nogi i dnia zaczynać od 4. Mati też miał taką faze , ale musiał przeboleć. Nauczył się sam bawić w pokoju jak jeszcze wszyscy śpią.

Akuku
- kurcze może to tylko chwilowe emocje, skoro inaczej uzgodniliście to na pewno tez chciał drugie dziecko. Wkurzył się i może tylko tak w złości wyrzucił. Kłótnie się zdarzają nawet najlepszym parom.

Ostatnia edycja:
Akuku kochana...wiem że zabolalo...ale mysle ze powiedzial to w zlosci...a raczej z niego to wylecialo- czesto z ludziow wypadaja slowa ktore nie maja pokrycia w odczuciach...
A co do mamy...mysle ze faktycznie czas aby zostawila WAS samych....
badz dzielna i moze powiedz mamie ze napewno juz ja zmeczyla wizyta u Was..:) wysylam calusy i pocieszawki! :*

reklama
Akuku bedzie dobrze.... napewno. Z moim tez jest raz siak raz tak... raz sie cieszy ze staranek a raz jest przerazony i nie chce... jesli myslisz ze twoja mama jest winna waszym klutnia to moze powinna wrocic? ma do kogo/czego wracac?
Trzymam kciuki zeby sie poukladalo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry