reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die - mysle, ze dopoki nie ma @ jest nadzieja :D:D
a dasz rade wytrzymac do poniedzialku??? LOL :)

ja juz w pracy ale zaczynam o 10.. takze mam godzinke jeszcze na necie :P (buzki mi nie dzialaja :/)

reklama
Tiluchna z tym czy wytrzymam do pon- to u mnie jest tak ze wytrzymam bo ja tak mam zawsze- jak sie czegos boje to potrafie odkładac ostateczne rozwiazanie wiekami...a boje sie...boje sie ze wyjdzie jedna krecha....a jeszcze bardziej boje sie ze wyjda 2 krechy...dziwne co???

swoja droga jak myslicie czy test robiony w dzine spodziewanej @ jak wyszedl negatywny to raczej ciazy nie ma? ( wywalilam go po 3 minutach - chociaz na instrukcji pisalo ze do 10 minut trzeba czekac na wnik- ale jak wyskoczyla jedna to zrobilam pfffffffff i sru go do smieci....)

Die - hmmm:dry: niektorym kobietom wychodzi w 10 dni po owu, niektorym w 21 dniu po owu, mysle ze zawsze trzeba poczekac te 10 min :tak:
powtorz test w poniedzialek:-)
a zdarzylo ci sie ze @ sie spoznial??

raczej nie- mam punktulanie odkad pamietam- a jesli nawet to gora dzien- dwa dni roznicy- poprzedzona konkretnymi objawami- bolami, ciagnieciami w jajnikach, klucie w podbrzuszu bole plecow, specyficzny zapach wydzieliny na bieliznie....
a teraz nic...
no ale moze to przez ten niepokalanek???

Krowka - na razie czuje sie nijak :/
bo osoba ktora bedzie mi dawac szkolenie jest na spotkaniu i konczy o 10, wiec siedze sobie przed komputerem i czekam:sorry2:
dobrze, ze mi chociaz za to placa
za rowne 29 min mam sie stawic z notatnikiem i byc cieniem Zoe przez caly dzien, obserwowac co robi, zapisywac wszelkie info itd:tak:
w poniedzialek zaczynam o 8.30 a nie o 9 bo musze zobaczyc poranny meeting (ale tez skoncze 30 min wczesniej:-D)

no wiec siedze i mysle:baffled:

Die - ja tez biore ten castagnus i jedyna roznice jaka zaobesrwowalam jest ogromne libido!! w zyciu chyba nie mialam takiego:-D:zawstydzona/y:
ale cykle jak dlugie byly tak dlugie sa:-(

hmm.. jestem ciekawa czy u kobiet ktore mialy normalne cykle to niepokalanek przypadkiem nie wydluza..:dry:

Kurcze Tiluchna fajnie Ci...ja sie tak czaje od jakiegos czasu zeby znaleźć dla siebie jakas interesujaca droge kariery...nie moge przeciez siedziec ciagle w domu...znaczy moc moge..ale nie chce....gorzej ze moj Małżownik ma taką prace że jest bardzo możliwe że co jakiś czas będziemy się przeprowadzac...a już napewno za 3 lata...do innego miasta, może nawet innego Landu...innego kraju..albo nawet na inny kontynent....troche to straszne dlatego musze pomyslec o takiej pracy ktora bylaby mobilna- niezaleznie gdzie mieszkam moglabym to robic...zawsze chcialam działac w biznesie slubnym- organizowac weslea itp....wiem ze bylabym w tym swietna- pare slubow zorganizowalam od a do z włącznie z własnym:D

no wlasnie tez gdzies czytalam o tym ze moze nawet wydluzac cykl....moje byly 30-32 dniowe zawsze....myslicie ze ten niepokalanek je wydluzy jeszcze??
kuwa no tego mi raczej niepotrzeba no!

reklama
organizowanie slubow to jest super sprawa!!!
zaloz firme, strone internetowa - to mozna przenosic wszedzie :) i inwestuj w reklamy w danym miescie w ktorym mieszkacie - w jakis trade magazynach :-)

no ja powiedzialam mezowi ze moze tez odstawie castagnusa to powiedzial - ABSOLUTNIE - bo tak mi libido wzroslo hehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry