Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tiluchna z tym czy wytrzymam do pon- to u mnie jest tak ze wytrzymam bo ja tak mam zawsze- jak sie czegos boje to potrafie odkładac ostateczne rozwiazanie wiekami...a boje sie...boje sie ze wyjdzie jedna krecha....a jeszcze bardziej boje sie ze wyjda 2 krechy...dziwne co???
swoja droga jak myslicie czy test robiony w dzine spodziewanej @ jak wyszedl negatywny to raczej ciazy nie ma? ( wywalilam go po 3 minutach - chociaz na instrukcji pisalo ze do 10 minut trzeba czekac na wnik- ale jak wyskoczyla jedna to zrobilam pfffffffff i sru go do smieci....)
Die - hmmm niektorym kobietom wychodzi w 10 dni po owu, niektorym w 21 dniu po owu, mysle ze zawsze trzeba poczekac te 10 min
powtorz test w poniedzialek:-)
a zdarzylo ci sie ze @ sie spoznial??
Hejka laseczki! Die- mu teraz nie wyszedł test w dniu spodziewanej @. Sprawdziłam dwa dni póżniej i były dwie tłuściutkie krechy. Także, jest nadzieja!!!:-) Tiluchna- jak się czujesz w pierwszym dniu "nowej pracy"?
raczej nie- mam punktulanie odkad pamietam- a jesli nawet to gora dzien- dwa dni roznicy- poprzedzona konkretnymi objawami- bolami, ciagnieciami w jajnikach, klucie w podbrzuszu bole plecow, specyficzny zapach wydzieliny na bieliznie....
a teraz nic...
no ale moze to przez ten niepokalanek???
Krowka - na razie czuje sie nijak :/
bo osoba ktora bedzie mi dawac szkolenie jest na spotkaniu i konczy o 10, wiec siedze sobie przed komputerem i czekam
dobrze, ze mi chociaz za to placa
za rowne 29 min mam sie stawic z notatnikiem i byc cieniem Zoe przez caly dzien, obserwowac co robi, zapisywac wszelkie info itd
w poniedzialek zaczynam o 8.30 a nie o 9 bo musze zobaczyc poranny meeting (ale tez skoncze 30 min wczesniej)
Die - ja tez biore ten castagnus i jedyna roznice jaka zaobesrwowalam jest ogromne libido!! w zyciu chyba nie mialam takiego
ale cykle jak dlugie byly tak dlugie sa:-(
hmm.. jestem ciekawa czy u kobiet ktore mialy normalne cykle to niepokalanek przypadkiem nie wydluza..
Kurcze Tiluchna fajnie Ci...ja sie tak czaje od jakiegos czasu zeby znaleźć dla siebie jakas interesujaca droge kariery...nie moge przeciez siedziec ciagle w domu...znaczy moc moge..ale nie chce....gorzej ze moj Małżownik ma taką prace że jest bardzo możliwe że co jakiś czas będziemy się przeprowadzac...a już napewno za 3 lata...do innego miasta, może nawet innego Landu...innego kraju..albo nawet na inny kontynent....troche to straszne dlatego musze pomyslec o takiej pracy ktora bylaby mobilna- niezaleznie gdzie mieszkam moglabym to robic...zawsze chcialam działac w biznesie slubnym- organizowac weslea itp....wiem ze bylabym w tym swietna- pare slubow zorganizowalam od a do z włącznie z własnym
no wlasnie tez gdzies czytalam o tym ze moze nawet wydluzac cykl....moje byly 30-32 dniowe zawsze....myslicie ze ten niepokalanek je wydluzy jeszcze??
kuwa no tego mi raczej niepotrzeba no!
organizowanie slubow to jest super sprawa!!!
zaloz firme, strone internetowa - to mozna przenosic wszedzie i inwestuj w reklamy w danym miescie w ktorym mieszkacie - w jakis trade magazynach :-)
no ja powiedzialam mezowi ze moze tez odstawie castagnusa to powiedzial - ABSOLUTNIE - bo tak mi libido wzroslo hehe