reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Heej

Tili my czasami tez co jeden dzien,nie wiem dlaczego ale ochote mamy wielka :rolleyes:

Die nie kazdej kobiecie testy Wychodza tak wczesnie ...wiec mysle ze nadzieja jest duza,tym bardziej że nie masz objawow zblizajacej sie @ ;-)

Tez zrobilam testa i znowu dwie grube krechy :-) takze wiem ze owulka bedzie,chociaz to dobre ...

Ostatnia edycja:
reklama
ja z tego co pamietam Emalia robi test owulacyjny;-)
i jak? wyszlo cos???

Lori?? co u Ciebie???

ja skonczylam dzisiejszy trening i znowu godzinka nic nie robienia :rofl2:
powiem jedno - ja pierdziu!!!! duzo do ogarniecia.. tygodnie mi to zajmie
ale co tam:tak:
ciekawe co by powiedzieli gdyby wiedieli, ze sie staram o dziecko:zawstydzona/y:

dalej mnie mega podbrzusze boli:-( normalnie rozrywa
nie wiem o co chodzi :-( jestem mega zmeczona i chyba jeszcze nie mialam takiego uczucia w podbrzuszu, cala wzdeta tez jestem choc prawie nic nie jem
gdybym nie wiedziala co i jak myslalabym ze za chwile @ przyjdzie:baffled:
juz mi sie testy skonczyly :-p dzisiaj rano zrobilam ostatni owulacyjny

Emalia toz to ja myslalam ze ty robisz ciazowy :-D ale tak czy siak && za dwie krechy :tak:

Tili
dasz rade ,zdolna bestyja jestes ;-)powiadasz ze dzisiaj zrobilas ostatniego testa :-p Ja mam jeszcze troszke zapasow,dzisiaj zrobilam z rana i chyba kreski sa ciemniejsze niz wczoraj,albo mi sie wydaje :zawstydzona/y:

Z tego co patrzylam to Lori tempka poszybowala do gory takze trzymam kciuki za test ...

reklama
Edytko - moje tez ciemniejsze:tak: ah jak milo, ze mam towarzysza:-D
Lori i Akuku tez w tym samym czasie mialy owulacje:-)

szkoda, ze temperatury nie mierzysz:sorry2:

ano ostatniego, probowalam dojrzec czy cos jeszcze mam na wyzszej szafce w lazience ale tylko 2 otwarte opakowania hehe wiec ostatni, za to mocny, i koniec..
jak dzisiaj albo jutro nie bedzie skoku to bede wiedziec, ze nic z tego cyklu i brzuch pobolewa bo pecherzyk nie pekl tylko zamienil sie w torbiel.. tak to chyba wyglada:baffled: choc ja sie tam nie znam
ale boli jak jasna cholera:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry