hmm bylam u ginekolog dokladnie miesiac temu, mialam usg w 32dc i nie bylo zadnych malych pecherzykow tylko dominujacy
pani doktor powiedziala, ze nie mam sie czym przejmowac i taka moja natura
nie pojde do lekarza bo az takiego parcia nie mam

jak nie zajde to trudno, bede sie dalej obserwowac
jak rok nic nie bedzie to porobie badania
Anabelko - Twoja teoria ma sens
a nie odpowiedzialas mi na pytanie z... przedwczoraj - czy wiesz dlaczego temperatura jest ciagle taka sama???
Die - ale Ci sie zrymowalo hehe
tego nie wiem,ale jak widzisz są kobiety które mają np.o 5:30 35,8 ja mam w pochwie o tej godzinie 36,4 na ogół (najniżej miałam 36,3)po owulacji niektóre mają np. 37,4 ja też tak miewałam...
w jednej ciąży miałam maks 37,0 i mierzyłam o 8:30
Jedne mają fale na wykresach jak już zapewne zauważyłaś ja miewałam różnie,na ogół mam stałą temperaturę po owulacji czyli 36,9-37,2 max czy to długi czy to krótki cykl.
W jednej ciąży przed owulacją miałam 36,7 po owulacji 36,9 i potem skoczyła do 37,0 i trzymała się na poziomie 37,0-37,1 więc taka jednolita ta temperatura.U mnie jest jednolita przed owulacją,czasami spadek jakiś a potem skok,albo bez spadku mam skok i na tej wysokości co skok mi się utrzymuje -czasami jedną kreską się różni ta temperatura
Wydaje mi się że to wszystko jest zależne od trybu życia,od tego jak organizm pracuje,jaką ma przemianę materii itd itd
Bo raczej niczym złym to nie jest bo skoro ja i inne mają za sobą ciąże to raczej nic złego to nie jest a może hormony na jednym poziomie podczas gdy u innych szaleją ... ?!? to tak samo jak z tym że jednych zawsze bolą piersi przed okresem-ja tak miałam długo,teraz tylko czasami
Co do spadku przed owulacją pasuje to dziewczynki do tego plemniki nie lubią wysokich temperatur,bo gdyby lubiły to by nie były w mosznie na zewnątrz a w środku organizmu faceta :-) spadek i inne ph u kobiety również mają im pomóc,nie wiem jak jest u kobiet które mają skok temperatury przed owulacją...w sumie nie wiem czy to możliwe,ale teorii jest wiele,no ja mam skok po owulacji