reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

anabelka ty to nasza specjalistka jestes, wypisujesz tu madre rzeczy i nawet niektore mnie -panikare uspokajaja, bardzo dobrze, lubie sobie ciebie poczytac, buziakuje .

reklama
hej dziewczyny, a u mnie p o p i r d o l e n i a cyklu cd, tak jak poisalam wczoraj bolal mnie brzuch jak na @ , a dzisiaj cisza, nic nie boli, sluz wodnisty i zauwazylam, ze jak wczoraj sie z moim przytulalam, jestem tam bardziej wrazliwsza na dotyk hmmm jakby przekrwiona :confused: z jednej strony super, bo lepsze doznania, a z drugiej nie wiem nie orientuje sie ja tu tylko sprzatam :-D:-D:-D:-D:-D

karola, nie martw sie styczen szybko zleci, zobaczysz jak bedzie koncowka, mi tak czas szybko zapieprza, ze szok, juz jest po swietach, w weekend rozbieram choinke, bo mi zeschla i nawet Matylda juz smedzi zeby ja rozebrac ,bo jest koszmarna :-D

dziewczyny ja co jakis czas mowie sobie, ze olewam nie patrze tak w siebie jak w obrazek, a pare dni temu wpadlam na pomysl, ze moze jednak bede mierzyc ta temperature, ale nie, stanowczo nie, bo jak juz dojdzie do tego,ze bede sobie tam mierzyc, to nastepnym krokiem bedzie kupienie fotela ginekologicznego i wziernika, znam siebie, jak sie rozpedze, to tak latwo nie zahamuje, wiec opieram sie na chcicy i sluzie, przynajmniej do marca, kiedy to moj m bedzie mial kolejne badania nasienia i zobaczymy czy mu sie polepszylo , oby ...bo nastepne 400 zl poszlo na jego leki :crazy::crazy::crazy:

a słyszałaś że kobiety są najlepszymi kochankami w dni płodne :-D hehe
Możesz mierzyć temperaturę od dnia pojawienia się śluzu płodnego-też tak kiedyś robiłam,bo nie chciało mi się mierzyć codziennie np.przez miesiąc gdy objawów okołoowulacyjnych nie było...też powinnaś zaobserwować skok temperatury,będziesz wiedziała bynajmniej kiedy wykonać ew test ciążowy,a Ty to już po owulacji jesteś co :-)

anabelka a nie masz np nadzerki, albo miesniaka???ja np mam plamienia przed @ i wyszlo mi , ze odpowiedzialny za to jest miesniak niestety:-(albo rzeczywiscie taka uroda organizmu...pobralam na to moje plamienie luteine i r o z p i e r d u c h e mi narobila, wiec zlewam to i juz nic nie wezme :no:tak to jest jak upierdliwa pacjentak czyli ja idzie truc ginowi, na wszelki wypadek wypisal i kazal brac, aj aj.

anabelko sek w tym, ze za chiny nie wiem w tym cyklu czy owu w ogole byla, nie mialam sluzu, albo mialam tylko w srodku, ale zawze miewam i widze, testy owu negatywne ,ze szok, ale przeczytalam, ze moglam miec owulacje w trakcie tego dziwnego okresu, bo to byla krew z mega ciagnacym sluzem, moze wtedy byla????czekam na nastepny cykl, moze on bedzie juz w miare normalny, zauwazylam, ze latwiej jest mnie tam na dole rozbudzic i lepsze mam doznania, hmmm nie mialam czegos takiego, tylko jak bylam w ciazy, czyli mam ciazowe orgazmy teraz :-D:-D:-D, ze tak to nazwe. zagubilam sie na maxa.

Hej laski ale zescie naskrobaly?? Huhu... Nadrobie wieczorkiem... Tzn juz wszystko.czytalam a zaraz bede miec gosci a jezzce musze sie umyc hehe

Dobra umylam sie :-)
Znowu sie czuje jak na @ podbrzusze I plecy bola ahhh...
No nic zobaczymy.
Przed chwila pod pacha mialam 37 wiec mam podwyzszona nadal, mam nadzieje ze tam tez :-)

Dobra ide wlosy suszyc I jade po dzieciorki :-)

A jednak sami przyjda .

Lori powiedz mi o co chodzi z ta zmiana na moim wykresie ?? Mozesz mi napisac co mam zaznaczyc w jakim dniu cyklu badz po dacie, bo ja widze ciemnota jestem haha.

No dobra zobaczymy. Co ma byc to bedzie...tralala... Niebo znajde wszedzie... Tralala

Serniczek dzis upieklam mmm zapraszam, starczy dla kazdego :-)

Ostatnia edycja:
juz mnie nie boli :) dalej wzdeta :sorry2: ale czuje taka jakby.. ulge:confused: i zmeczenie ogromne:tak:
mam taka malutka nadzieje, ze jutro temperatuka sie podniesie:sorry2:

ah jaka szkoda, ze juz testow nie mam hihi, siknelabym jeszcze jednego:-p

anabelko sek w tym, ze za chiny nie wiem w tym cyklu czy owu w ogole byla, nie mialam sluzu, albo mialam tylko w srodku, ale zawze miewam i widze, testy owu negatywne ,ze szok, ale przeczytalam, ze moglam miec owulacje w trakcie tego dziwnego okresu, bo to byla krew z mega ciagnacym sluzem, moze wtedy byla????czekam na nastepny cykl, moze on bedzie juz w miare normalny, zauwazylam, ze latwiej jest mnie tam na dole rozbudzic i lepsze mam doznania, hmmm nie mialam czegos takiego, tylko jak bylam w ciazy, czyli mam ciazowe orgazmy teraz :-D:-D:-D, ze tak to nazwe. zagubilam sie na maxa.

okres to jest śluz tylko żę pofarbowany krwią,nadżerkę mam malutką od hmm nie pamiętam nawet.Ja systematycznie w tym samym czasie mam brudzenia więc raczej to nie jest z winy nadżerki,bo brudzę przed pojawieniem się śluzu płodnego,po owulacji do okresu nie krwawie,więc możliwe że progesteron jest u mnie ok.
Ciekawi mnie czy ta owulacja w trakcie np.okresu podnosi temperaturę czy nie...bo jest możliwa przeciez owulacja podczas okresu czy plamień,ale jak to się ma do zagnieżdżenia to nie wiem może dlatego komórka jajowa tyle wędruje do macicy by dać szansę na dziecko nawet w krtókich cyklach i po skończonym krwawieniu :-)

Eh jedno jest pewne jesteśmy dziwne :-D:-D:-D:-D

co do leków masz to samo co ja,wszelkie leki u mnie powodowały więcej złego niż dobrego na ogół pwoodowały wydłużanie cykli.

Czasami się zastanawiam czy te moje 2 ciąży nie były jakimś szczęśliwym trafem i teraz się nie uda już,mam jedno dziecko,no ale chciałabym jeszcze jedno...Jedynie to cyganka mi powiedziała że będę miała 2 dzieci no to musi się sprawdzić więc mam jakieś pozytywne myśli,bo ta sama cyganka mi dużo prawdy o mnie powiedziała więc dlaczego mam jej nie wierzyć :-)

Hej laski ale zescie naskrobaly?? Huhu... Nadrobie wieczorkiem... Tzn juz wszystko.czytalam a zaraz bede miec gosci a jezzce musze sie umyc hehe

Dobra umylam sie :-)
Znowu sie czuje jak na @ podbrzusze I plecy bola ahhh...
No nic zobaczymy.
Przed chwila pod pacha mialam 37 wiec mam podwyzszona nadal, mam nadzieje ze tam tez :-)

Dobra ide wlosy suszyc I jade po dzieciorki :-)

A jednak sami przyjda .

Lori powiedz mi o co chodzi z ta zmiana na moim wykresie ?? Mozesz mi napisac co mam zaznaczyc w jakim dniu cyklu badz po dacie, bo ja widze ciemnota jestem haha.

No dobra zobaczymy. Co ma byc to bedzie...tralala... Niebo znajde wszedzie... Tralala

Serniczek dzis upieklam mmm zapraszam, starczy dla kazdego :-)

a wyślesz kurierem :-D

reklama
A to moj tescik

no to teraz do dzieeeeeeeeeeeeła !!!!!!!!!!!!!!

piekne kresmonki kochane- mam nadzieje ze za pare tygodni Wam takie wyskoczą na TYCH testach :D

dzien dobry tak w ogole- ja na szybciorka melduje ze u mnie dalej brak jakichkolwiek objawow @ :P za to od jakichs 4 dni wstaje nawet w nocy siku ;/ ciagle laze do wc- ale nie wiem czy to jakikolwiek objaw bo w pierwszej ciazy w ogole nie mialam parcia na mocz zwiekszonego nawet p[od koniec ciazy....

no tak czy siak...boje sie zrobic znowu test ciazowy- bo zas mi jedna wyskoczy krecha i co? poczekam do poniedzialku moze?
co myslicie???

ja trzymam kciuki żeby jednak się pokazały II kreseczki, a może Ci się owu przesuneła?

Krowka - na razie czuje sie nijak :/
bo osoba ktora bedzie mi dawac szkolenie jest na spotkaniu i konczy o 10, wiec siedze sobie przed komputerem i czekam:sorry2:
dobrze, ze mi chociaz za to placa
za rowne 29 min mam sie stawic z notatnikiem i byc cieniem Zoe przez caly dzien, obserwowac co robi, zapisywac wszelkie info itd:tak:
w poniedzialek zaczynam o 8.30 a nie o 9 bo musze zobaczyc poranny meeting (ale tez skoncze 30 min wczesniej:-D)

no wiec siedze i mysle:baffled:

jestem ciekawa jak Ci się podobał dzień z życia logistyka :sorry2:
hehe ja juz sie cieszy z tych moich dwoch na owu jakby byly ciazowe :-D
w sumie to nawet nie mysle o tym ze doprowadzi to do ciazy
pewnie zwariuje jak bedzie skok temperatury

po raz pierwszy mierze temperature, do tej pory te moje 50dniowe cykle nie przeszkadzaly mi za bardzo
fajnie sie bedzie dowiedziec czy w ogole jest owulacja..
mysle ze po paru dniach jednostajnej (doslownie:baffled:) temperatury jakikolwiek skok bedzie cos znaczyl :rofl2:

a jak nie? to dalej wista wio kolejny cykl, a co, libido jest to i sie starac mozna:-p

czekam na skok tempki, innej opcji nie ma :tak::tak::tak:

hej dziewczyny, a u mnie p o p i r d o l e n i a cyklu cd, tak jak poisalam wczoraj bolal mnie brzuch jak na @ , a dzisiaj cisza, nic nie boli, sluz wodnisty i zauwazylam, ze jak wczoraj sie z moim przytulalam, jestem tam bardziej wrazliwsza na dotyk hmmm jakby przekrwiona :confused: z jednej strony super, bo lepsze doznania, a z drugiej nie wiem nie orientuje sie ja tu tylko sprzatam :-D:-D:-D:-D:-D

karola, nie martw sie styczen szybko zleci, zobaczysz jak bedzie koncowka, mi tak czas szybko zapieprza, ze szok, juz jest po swietach, w weekend rozbieram choinke, bo mi zeschla i nawet Matylda juz smedzi zeby ja rozebrac ,bo jest koszmarna :-D

dziewczyny ja co jakis czas mowie sobie, ze olewam nie patrze tak w siebie jak w obrazek, a pare dni temu wpadlam na pomysl, ze moze jednak bede mierzyc ta temperature, ale nie, stanowczo nie, bo jak juz dojdzie do tego,ze bede sobie tam mierzyc, to nastepnym krokiem bedzie kupienie fotela ginekologicznego i wziernika, znam siebie, jak sie rozpedze, to tak latwo nie zahamuje, wiec opieram sie na chcicy i sluzie, przynajmniej do marca, kiedy to moj m bedzie mial kolejne badania nasienia i zobaczymy czy mu sie polepszylo , oby ...bo nastepne 400 zl poszlo na jego leki :crazy::crazy::crazy:

kurde ale Ci się narobiło, ale ja trzymam kciuki żeby na koniec były II kreseczki :-):-):-)

dziewczyny a ja mam zakupioną armię testów w tym podobno jakąś nowość, faktycznie nigdy takiego testu w rękach nie miałam. Szkoda że aptekarka zamówiła tylko jeden bo nie bede mogła parzec czy beta przyrasta. Mam jej powiedzieć później czy dobry to zamówi więcej :-D Oby były II kreseczki bo nie bede wiedziała czy działa czy nie :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry