reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tili my przytulalismy sie przedwczoraj ,wczoraj i chciałabym dzisiaj ale boję sie że męża zolniezyki są za słabe bo jednak tyle dni pod rząd :-D ale jutro m idzie do pracy i jeszcze nie wiem o ktorej wraca ,a jak wróci późno to moze sie mu niechciane,myślisz żeby zaryzykować i dzisiaj sie "ustosunkować" ?:-p

Anabelka szczam haha mamusią z tatusiem hihihi

Ostatnia edycja:
lori o to chodzilo ??

Obserwacja cyklu - enpr.pl

zrobilam to na nowym wykresie... pozniej poprawie...
tak o to mi chodziło, niech będą na tej jednej lini bo taka może być twoja uroda że się tempka mocno nie waha, narzuć to na stary wykres żeby się zrobiła nowa granica i zobaczymy jak to wtedy wygląda. Jeśli jest tak jak myslę to wykres wyglądałby nieźle bo masz cały czas tempke wysoko, oby jutro nie spadła.

Emaila!!!! ale mnie podbudowalas teraz:-D:-D:-D:-D
czyli temperatura moze sie utrzymywac taka sama przez pare dni nawet przed owu
hura:-D:-D to ty tez dogonisz nas z owu i razem bedziemy z Edytka testowac :laugh2:

Anabelko skad masz taka wiedze??

Lori - ohh moj mozg byl poprzepalany po tych 3 godzinach
zostalam maly obraz tego co Zoe robi i w pewnych momentach juz mi sie slabo robilo hehe
ale spoko niby mam 3 miesiace wiec jest czas:tak:

Edytko dziekuje za chec przeslania ale teraz to zanim dojda to juz raczej dzialac nie beda hehe, wiec poczekam do ewentualnego @ i zakupie znowu zestaw 30+20 :-p

Lori - trzymam kciuki za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
choc wydaje mi sie ze juz wszystko jasne hehe

a co Ci się z tego skzolenia podobalo najbardziej?

Emalia to na dniach powinny być sliczne krechy,a to pierwszy cykl z testami czy juz wczesniej je uzywalas ?

Jak Narazie plamien nie mam od poludnia,i niech juz tak zostanie ...

Lori Akuku - to w takim razie ja sie kompletnie nie znam:no::zawstydzona/y:
przepraszam, ze namieszalam

Lori hmmmm trudno mi powiedziec co sie najbardziej podobalo bo wszystko bylo dla mnie nowe.. na razie opanowanie systemu SAP w ktorym siedzimy jest dla mnie jak nauka prawa jazdy bo nie dosc ze musze zrozumiec cale procesy produkcyjne to jeszcze jak zmienic co w co i ogolnie wprowadzanie tego w system, obejscie magazynu rano i notowanie ile materialu jest, obejscie hali produkcyjnej i rozmowy z liderami sekcji ile materialu na co potrzeba, stworzenie im planow na kolejne dni i tygodnie z dzialow (nie znam odpowiednikow polskich) industrial, retail, automotive, na szczescie praca na spread sheet-ach nie robi mi trudnosci wiec choc jedna rzecz odpada..
najgorsze jest to ze poprzednio pracujac w administracji ni emialam kompletnie nic wspolnego z produkcja i tak na prawd nie znalam 80% osob.. teraz bede z nimi pracowac, i w sumie musze sie wszystkiego dowiedziec od podstaw.. zaczawszy od wszystkich materialow ktore kupujemy:sorry2: duzo duzo do poznania:zawstydzona/y: troszke mnie to przeraza
no i wiadomo wiekszy kontakt z ludzmi ktorzy nie zawsze sa mili:baffled:
ale zobaczymy...

(przepraszam z gory za taka prywate)

pedzicie jak torpedy
lori ja zalogowana jestem na obserwacje cyklu, ale jeszcze nie mam wykresu jeszcze nie mierzylam i nie wiem czy bede w stanie z moim trybem zycia,
emalia dzieki mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu zaciazyc pomimo tego wszystkiego co po drodze sie napatoczylo,
anabelko no to witaj w klubie z ta zla tolerancja hormonow,

kupilam matysce szminke ochronna firmy bebe i caly dzien chodzi maluje usta i mowi: "mamo ja musze je malowac, bo jedziemy do castoramy i musze wygladac kobietowo" :-D:-D:-D:-D:-Djezu z dnia na dzien coraz bardziej mnie ta moja cora rozwala.

reklama
Edytko- testy użwałam przed zajściem z Jasiem, potem zaczełam gdzieś koło czerwca i udało się zajść w sierpniu ( poronienie ) no i tak zostało do do dzisiaj. Licząc od czerwca zeszłego roku testy owu i ciążowe to już lekko ponad 100 zasikałam. Ale ja to lubie, takie moje potajemne hobby:-D
Trzymam kciuki aby już plamienia poszły precz i juz nie wróciły &&&&&&&&&&&&&&&

Dawno coś się nasza Missi nie odzywała. Hmmmm, gdzie jesteś hop hop.

Tilusia- Na Sapie pracowałam na magazynie "Żywiec" (piwo). Na początku wszystko sobie na kartce napisałam i z tego korzystałam, a po jakimś czasie wlazło do głowy :) Nie będzie tak źle, sama zobaczysz :)
Kasoku- mało sie nie posik.....no normalnie ta Twoja córa to zaje.... jest. Super tekst. Mój dopiero rozkręca się z gadaniem, ale pewnie nie raz nas zaskoczy :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry