reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tiluchna - my też pracujemy na SAPie ... nauczysz się :tak::tak::tak: ... ja nienawidze liczenia na hali i generalnei tego nie robię bo ja uparcie mówie że ma mi się zgadzać w systemie i jak kierownik chce to moze sam sobie policzyć :-p ... moja rada to dostawców trzymać krótko, ale się przyjaźnić :tak: ... ja pamietam że jak zaczynałam to baaaaaardzo podobało mi się to że praca jest międzynarodowa, podłanczasz sie do systemu to tak jakbyś się podłanczała do świata. Nie ważne gdzie jesteś, czujesz się obywatelem całej planety i to uwielbiam w pracy do dzisiaj. Ja obsługuje od USA po Ruskich i Chiny wiec bardzo to odczuwam ale i niestety wszystkie kataklizmy bardzo mnie ruszają bo prawie wszędzie kogos znam i się potem martwie.

reklama
pedzicie jak torpedy
lori ja zalogowana jestem na obserwacje cyklu, ale jeszcze nie mam wykresu jeszcze nie mierzylam i nie wiem czy bede w stanie z moim trybem zycia,
emalia dzieki mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu zaciazyc pomimo tego wszystkiego co po drodze sie napatoczylo,
anabelko no to witaj w klubie z ta zla tolerancja hormonow,

kupilam matysce szminke ochronna firmy bebe i caly dzien chodzi maluje usta i mowi: "mamo ja musze je malowac, bo jedziemy do castoramy i musze wygladac kobietowo" :-D:-D:-D:-D:-Djezu z dnia na dzien coraz bardziej mnie ta moja cora rozwala.

te nasze corcie z wiekiem sa coraz bardziej slodkie prawda????
normalnie takie krolewny:tak:

ja zadnych hormonow nie moge brac - wiec witam w klubie:baffled:
tabletki anty rozwalaja mnie calkowicie, wymiotuje, glowa peka i zmeczona jestem caly czas
spiralka prowadzila tylko do infekcji
normalnie jedyna antykoncepcja to gumki z ktorych tolerujemy tylko extra super slim:-p albo kubel zimnej wody.. co w ogole nie dziala:rofl2:

pedzicie jak torpedy
lori ja zalogowana jestem na obserwacje cyklu, ale jeszcze nie mam wykresu jeszcze nie mierzylam i nie wiem czy bede w stanie z moim trybem zycia,
emalia dzieki mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu zaciazyc pomimo tego wszystkiego co po drodze sie napatoczylo,
anabelko no to witaj w klubie z ta zla tolerancja hormonow,

kupilam matysce szminke ochronna firmy bebe i caly dzien chodzi maluje usta i mowi: "mamo ja musze je malowac, bo jedziemy do castoramy i musze wygladac kobietowo" :-D:-D:-D:-D:-Djezu z dnia na dzien coraz bardziej mnie ta moja cora rozwala.

mój miał taki okres że się stroił do przedszkola dla jakiejś dziewczyny, ale chyba mu przeszło :laugh2:

Lori - wow!! tez SAP?? to bede sie ciebie pytac
ja do tej pory jedyne co znalam to V01 - czyli tworzenie nowych zamowien i Vl02n - invoicy no i MD04 - co jest dla planningu ale tylko od strony sprawdzania czy production order wisi dalej w systemie

super!

va01 jest ;-)

md04 - to i na gotowe i wchodzące wiec mega ważne, ale musisz poznać md07. Nie każdy z tego korzysta a tak życie ułatwia :tak:

zamówienia od klientów tez przejmujesz czy do tego macie osobnych specjalistów?

my właściwie robimy wszystko w SAP, excele zakazane 3 lata temu :laugh2:

zjadlo mi literke;-)
zamowienia do tej pory robilam prosto od klientow teraz bede robic tylko produkcyjne:sorry2:
no nasz szef znowu jest zakochany w excel :baffled: wykresy, formuly, obliczenia:tak: ale ja tez to lubie;-)

dobra koniec o robocie, ale fajnie, ze jest ktos tutaj nie dosc ze w podobnej branzy to jeszcze na tak zaawansowanym etapie:-D

maz pojechal do fryzjera, dziecioki ogladaja baje a ja mam luzik:tak:
choc pewnie zaraz przyjda na gore sie wytulic male tulisie

maż dzisiaj usypia młodego to ja sobie leżę pod kocykie:laugh2:m i odpoczywam po pracy tralala tralala ... HA nie ma to jak sie ustawić :-D

tiluchna - jakby co to ja służę radą, pamiętaj że zawsze wszystko w każdej chwili przewiozę na całym świecie :-D:-D:-D .... pamiętam jak na samym początku nie potrafiłam zaufać systemowi i wszystko ponim liczyłam na kartce jak na studiach i sprawdzałam czy wynik będzie taki sam :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :) ja juz dziisiaj z usmiechem . Jestem po kontrolnej wizycie i wszystko ladnie sie oczyscilo.... i mozemy zaczac starania :) Ale niestety nie moze tak jak wy :( Bo musze czekac na owulacje z prawego jajnika ,a dzisiaj bylo jajeczko ale w lewym.... Ale kto wie może kolejny cykl bedzie dla nas zielonym swiatelkiem :) Mocno trzymam kciuki za was dziewczynki , bo musi sie udac kazdej z nas ...

Obiecuje sie juz codziennie udzielac na forum i postaram sie wszystko nadrobic :)

reklama
Lorelain masz racje.... a lekarz mi dzisiaj powiedział ze u mnie w srodku sie cuda normalnie działy, mowi ze tyle lekarzy mi robilo usg i kazdy stwierdzał ze nie wiedza o co chodzi i gdzie jest ciąza...widocznie tak miało być :) ale najwazniejsze ze moge sie juz bzzzzz bo moje libido to chyba najwieksze jakie w zyciu miałam :P:P heh ... Martwi mnie jedna rzecz mam straszne zawroty glowy czy poronienie moglo doprowadzic do anemii ?

Lorealain widze ze u Ciebie cykl dobiega konca :):) Czkam na efekty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry