reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lori ja nie bede usowac tamtego wykresu, bo moze I on dobry ?? Nie wiem... Ale na tym drugim poprawie zaznacze owulacje tak jak prawdopodobnie mialam.
Mnie boli prawy jajnik. A teraz lewy zaczal...i tak na przemian...

Ja nie wiem kiedy testowac boje sie... Najpierw licze kiedy moge najwczesniej a potem sie boje hehe... Wczoraj mialam negatywny dzis nie testowalam ale moze jutro sie skusze, bo mam tyle testow ze jak bede 5 na cykl uzywac to starczy mi na jakies 15 miesiecy hehe...

Co do mamy to jest ok tzn ja nie rozmawialam ba ten temat, ale chyba wie ze przegiela :-)

Co do m to tez wie ze przegiol hehe, wczoraj sie juz podlizywal, zupke mleczna mi zrobil ta co lubie I dzis normalnie gadamy, ale musimy porozmawiac sam na sam swobodnie, tylko nie mamy jak... Moze.wieczorem poszeptamy albo jutro go ma spacer wyciagne. Ogolnie sytuacja opanowana ale mimo wszystko potrzebuje szczerej rozmowy :-)

Tilli spoko ja sama nie wiem o co chodzi hahaha

smerfiku super ze masz takie podejscie a dlaczego mozecie sie starac wtedy jak macie owu z jednego jajnika ??

Kasoku super mala ma teksty hehe :-) dzieci slodkie sa :-)
Moj Ale mowi.ostatnio ake tu smakowicie pachnie :-)
A victor wczoraj do naszego znajomego pprzyszedl z kocykkem usiadl obok przytulil sie przykry siebie i wujka kocem i mowi kocham Cie wujku... slodziaczek maly :-)

Wszystko czytalam ale siedze na telefonie i nie pamietam co kto pisal.

Lori testuj nie badz taka :-)

Ciasta juz nie ma hehe tzn. 3 kawalki zostaly. Kurierem ?? Nie dojdzie kurier zje :-)

lori zrobilam granice o to chodzilo ?? ja zostawie obydwa wykresy bo to i tak nic nie zmienia, a bede miala dla porownania :)
http://enpr.pl/4876/240961

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety,takie ryzyko niesie za sobą branie hormonów,ja sobie powiedzialam nigdy więcej tego swinstwa nie tkne,nie dość że mam plamienia ,to jeszcze moje libido było prawie zerowe a jak juz doszło do zbliżenia to normalnie sahara,bez lubrykantu nie dało rady...a teraz to dosłownie "wisze"na mężu non stop,nawet wstęp jest niepotrzebny :-p

Akuku wystarczy wysłać first class ,listonosz nie zdąży zjeść :-D

Niestety,takie ryzyko niesie za sobą branie hormonów,ja sobie powiedzialam nigdy więcej tego swinstwa nie tkne,nie dość że mam plamienia ,to jeszcze moje libido było prawie zerowe a jak juz doszło do zbliżenia to normalnie sahara,bez lubrykantu nie dało rady...a teraz to dosłownie "wisze"na mężu non stop,nawet wstęp jest niepotrzebny :-p

Akuku wystarczy wysłać first class ,listonosz nie zdąży zjeść :-D

wiesz oni otwieraja paczki w sekundy a jak poczuje zapach to tylko pudeleczko z okruszkami by doszlo :)

macie moje obydwa wykresy, bede obydwa aktualizowac :D jeszce mam jeden kalendarzyk na telefonie, i na kartce pisze haha "D"D:rofl2:

ten pierwszy wykres to prawie jak moj i anabelki hehe :-D

no i masz ci los
teraz ja sie boje isc spac i mierzyc jutro tempke
boje sie ze znowu bedzie taka sama :-(
i w kij nie bedzie zadnego skoku:baffled:

ehhhh...

ja mam recepte na tabetki anty na 3 miesiace na dole w kuchni
na regulacje cykli:baffled: tez nie wykupuje
nie chce stracic mojego libida;-)

dobra.. ide spac
do jutra

testujacym powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehehe wlasnie sie kapnelam ze mi tu za posty dziekujecie :D:D haha i ja tez moge :D:D:D nie wiedzialam haha

tilluchna jak mi sie teraz nei uda to se custangusa kupie na poprawe libido moj sie ucieszy hahaha :) ja to libido kiedys mialam takie ze wstawalam specjalnie rano co bym mogla na koniu pojezdzic hahaha i wieczorem po 3 godziny hahaha a teraz ??
o jeeezuuu tylko w plodne mi sie chce bardziej :) :zawstydzona/y::angry::rofl2:

dobra musze wylaczyc kompa bo mamy w sypialni dzieci a oni spac ida :) dzis wyjatkowo pozniej bo goscie byli :)

zajrze z telefonu hahaahaha:-D:tak:

Tili ja mam 3 op Microgynon i tyle samo cilest ...jak ktoś chce oddam za darmo :-D

Nie bój sie ,tempka bedzie ładnie rosnąć,czytałam że dopiero po owu pnie sie do góry ,także ni bój żaby :-p dobranoc spij dobrze.

Akuku zagladaj,zagladaj ja tez z tel pisze .
No w koncu suwaczki zrobilas....super.

Ostatnia edycja:
Tili to ty juz z dziecmi zasypiasz haha.

Jak mnie mega na @ boli... A najwczesniej piwinnam dostac 7.01
Ale to by byl 29 dc czyli cykl 28 dniowy cykl ehh ide ogladac spadkobiercow :-)

Tili ja mam 3 op Microgynon i tyle samo cilest ...jak ktoś chce oddam za darmo :-D

Nie bój sie ,tempka bedzie ładnie rosnąć,czytałam że dopiero po owu pnie sie do góry ,także ni bój żaby :-p dobranoc spij dobrze.

Akuku zagladaj,zagladaj ja tez z tel pisze .
No w koncu suwaczki zrobilas....super.

A zrobilam hehe przynajmniec cos wiadc :-)

Kurde przez teldfon nie moge dziekowac :-( hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry