reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku- testujesz jutro?
Edytka- a co se będziesz żałować? Ha ha Żarcik. No jak uważasz ja w tym cyklu próbuje metody co dwa dni, zobaczymy co z tego bedzie. Jak na razie Janek buszuje, a tatuś tv ogląda. Wczoraj Janek poszedł spać o 00:30 Mam nadzieje,że dotrwamy dzisiaj :)

reklama
Akuku to macie zdrowie :-D ja rano nie mam jak ,więc musze sie "zadowalać" pod osłoną nocy :-p

Wiecie pytam was bo czytałam że najlepiej przytulala sie co 2dni,wtedy jest ich więcej i są silniejsze plemniczki,nawet tak mi lekarz mówił.

Emalia a moj mały niedawno poległ,z tym że on juz nie spi w ciągu dnia.

Krowka dobranoc i kolorowych

Ostatnia edycja:
krowkabordo tabletki anty na regulacje cyklu? Hmm, dziwna sprawa bo ja właśnie przez branie tabletek mam rozchrzaniony cykl, plamienia w drugiej połowie cyklu i cały czas @ mam wywoływaną Luteiną bo sama małpa nie chce przyleźć... :(

ja się wkurzyłam, że muszę czekać na wizytę u Gina i w ramach "wynagrodzenia" sobie kupiłam sobie nowe spodnie snowboardowe, o takie:

1.JPG
2.JPG

w prawdzie nie planowałam zmieniać stroju ale mój M. namówił mnie, żebym przymierzyła i tak mi się spodobały, że wróciłam z nimi do domu :-D

Emalia nie wiem.zobacze , moze sie skusze jak tempka bedzie rosla.

Edyta ale mowie to dawno bylo..za czasow jak.chodzilam wiecznie napalona haha. Przed pierwsza ciaza, wiec.mowie kupie sobie cos na poprawe libido.

Wlasnie mi sie przypomnialo ze kiedys poszlam do apteki w pl kupic srodek na wymioty asekurelum a facet dal mi asekurella czy jakos tak, a w ulotce ze na oslone przy tabletkach anty i na poprawe libido, wiec jak nie zajde to bede jesc haha.. W kazdym razie ja wtedy wymiotowalam i sie smialam ze jeszcze bym zjadla i miedzy zygankiem m martretowala haha.

Dobranoc laseczki.

Karola fajny krój spodni i kolor niebieski uwielbiam :-) dobrze że maz cię namówił w koncu coś ci sie należy co nie :-)

Akuku dobranoc,mi bateria pada w tel więc musze sie naladowac tzn tel :-p dobranoc laseczki

Ostatnia edycja:
fajnie, fajnie tylko, że po powrocie do domu zaczął wertować strony internetowe w poszukiwaniu nowych spodni dla siebie bo jak to stwierdził, "Ty masz nowe i teraz mi szkoda" :-D
.
dodam, że nasze "stare" spodnie mają nie więcej jak 4-5 lat i nie są w najmniejszym stopniu zniszczone więc w 100% jest to, ot taka zachcianka :)

ech, a mieliśmy oszczędzać na wyjazd we ferie... :baffled:

Karola- spodnie super. Mój ulubiony kolor. Apropo zakupów, to fajnie sobie cos kupić na poprawe nastroju :)
Edytka- mój oszołomek przestał spać w dzień przed skończeniem 2 lat. On ma długi dzień buszowania :)

Dobranoc tym co już poszły lulu :)

Moj Alex spal w dzie do 2,5 roku a Victor do 2 lat.
Obydwoje chodza spac miedzy 19-20 wstaja miedzy 6.30 a 8.00 ale srednio 7.30 przewaznie Viki spi dluzej .
Co najwazniejsze sami zasypiaja w sypialni bez marudzenia :-)
Wiec ja zawsze wiem ze wieczor mam wolny i polecam kazdemu takie rozwiazanie. Oczywiscie byla to ciezka praca tak ich nauczyc obydwoje ale udalo sie...

reklama
Akuku a nic przeciwbólowego nie masz? może termofor z ciepłą wodą by pomógł?

Emalia teraz myślę dokupić sobie jakąś inna kurtkę, fajnie wyglądają niebieskie spodnie w połączeniu z zieloną kurtką (coś w stylu połączenia spodni z moim zielonym T-shirtem), chociaż niebieski & pomarańczowy, lub niebieski & żółty też by ciekawie wyglądał na stoku...

mam tylko jeden problem, mam czerwony kask (bo taki najbardziej pasował mi do poprzedniego zestawu) a teraz ni przypiął ni przyłapał, chociaż patrząc jaka jest moda na stoku to czym bardziej kolorowo i pstrokato tym lepiej więc może nie będę wyglądać jak ostatni burak :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry