reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola mam ale jakies silne i nie chce takich brac, a termoforu nie mam, a nawet jakbym miala to nie wiedzialabym gdzie mam go polozyc, na plecach czy na brzuchu... Ahh ide spac. Wiec trzymajcie kciuki za moja tempke i oby wzrosla badz stala...
Ale czy to nie za wczesnie na bole na @ mam dzis 26 dc a 10 dzien po owu. No ale wg dni cyklu to za 2 dni @... ale chyba sie opozni bo owu sie spoznila... No zobaczymy.

reklama
Akuku- szacun. Mój ładnie spał i zasypiał dopóki nie zabrałam mu smoczka. Od tej pory cyrk. Nie zaśnie sam, tylko z nami. Odnosze go do łóżeczka ale i tak w nocy przychodzi. Idzie późno spać i śpi do 11-12. Jak go obudze tak koło 708 rano to mi padnie gdzieś pod stołem po południu i też potem jest cyrk. Ale z reguły nawet i to nie pomaga, bo potrafi wytrzymać do 23. ehhhhh, ma chłopak spusta i tyle,
Karola- zielona mi się widzi :) ewentualnie pomarańcz :)

Emalia ja tak mialam z Vikim ze mogk nie spac ... Ale i tak wstawal rano.
Czyli jakby Twoj maly wstal o 9 to zasypial by o 8 tydzien i by sie.przyzwyczail co do smoczka, to Viki wogle nie chcial a Alex kochal "lulka" hehe.
Ale na wielkanoc mial prawie 3 lata powiedzielismy mu zeby sobie wybral prezent od kroliczka ale ze kroliczek mu da jak odda lulka i tak z miesiac muwilismy nakpierw co 3 dni pozniej co 2 potem codziennie i on sie nastawil na to. Wybral sobie smieciare... Wstal rano i mowimy ze jak wyzuci lulka bedzie prezemt od krolika. Otworzyl drzwi do ogrodu wyzucil lulka na ziemie, wzial prezent ( my zabralismy lulka) otworzylismy drzwi i Alex zobaczyl ze juz nie ma :-) . Jeszce mu mowilismy ze krolik potrzebuje lulka dla malych kroliczkow i on do tej plry pamieta kto ma lulka hehe.
Tyle ze on od roku lulka uzywal tylko do zasypiania czyli 2 razy po 10 minut zanim zasnal.i zabieralam jak wyplul... Czasami sie w nocy obudzil. Myslalam ze pierwsza noc bez lulka bedzie tragiczna a on poszedl do lozeczka i mowk : ni ma lulka kjujik zabjal dla dzidzi kjujika... Dawno to bylo ale bede pamietac.
Sie rozpisalam... Sorry

Weszlam jeszcze na chwilke,chcialam wejsc z lapka ale sie chyba ze tak powiem rozkraczyl a tam mam wszystkie zdjecia :-( tel mi sie laduje a ja pisze z notebooka ktory maz mi kupil na rocznice slubu,nie wiecie czy da sie odzyskac te zdjecia ???

Akuku moj stary lapek ma 5 lat ,a ja go wlaczam to jakies kody czy cos mi sie pokazuja,ja sie na tym nie znam,i nie moge wejsc dalej,to juz dla informatyka zadanie.Nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas,bo tam sa wszystkie moje wspomnienia,zdjecia ze slubu,niunia jak byl maly achhh jakby sie nie dalo nic z tym zrobic to tak jakby umarla czesc mnie :zawstydzona/y: w pon pojde i moze cos poradza ;-)

Edytko - zapmialam Ci odpowiedziec:szok: przepraszam
obudzilam sie w nocy i mysle - kurde, sex Edytki!!
zalezy jak bardzo ci zalezy
mi bardziej zalezalo na przyjemnosci w tym momencie a jak wyjdzie cos to wyjdzie
tak jak poradzilas - natura:-D dlatego codziennie
jezeli zalezy ci na ciazy, odeczkaj dzien:tak:

co do zdjec powinny byc do ozyskania ale nastepnym razem polecam zakup zewnetrznego twardego dysku ok 650GB i wrzucaj tam wszystkie zdjecia/filmy/muzyke - oszczedzasz miejsce na kompie i wszystko jest pieknie zachowane, w kazdym momencie mozesz podlaczyc do kompa albo do telewizora i ogladac/sluchac:tak::tak:

Karola - sliczne te spodnie!

Emaila - to sie nawojujecie:szok: no moje na szczescie max 20 juz spia i wstaja miedzy 6 a 7
odkad Piotrula nie ma smoczka to mu sie sen wlasnie wyregulowal
Ptaszek mu zabral dyda:-p ale caly czas ma swoja ulubiona przytulanke:rolleyes2:

Akuku - trzymam kciuki na dzisiaj:***

a co u mnie?? chyba mialam skok:-D:-D:-D:-D:-D wykresik pod spodem
kurde micha mi sie cieszy

reklama
hihi, tylko ja na stanowisku patrze co chwila na wiadomosci od Lori i Akuku i Die:-D:-D

ja juz rano na telefonie zdenerowana bo zakupilam castagnusa na amazonie i wybralak free trial prime delivery ktory po miesiacu mial wygasnac (taki membership) no i dzisiaj patrze a oni mi 49 funciakow z konta pobrali choc nawet jeszcze miesiac nie minal
kurcze jak sie wkurzylam:wściekła/y: od razu do obslugi klienta i juz zwracaja ale chamstwo na maxa:angry:

ale takie zdarzenie lepsze niz kawa:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry