reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

U mnie tem. 36,71 ale nie slyszlam jak dzwoni i jak zmierzylam drugi raz mialam 36.66 a co najlepsze jak potrzymalam dluzej zmienila sie na 36.68... Dziwne myslalam ze one koncza pomiar i tyle. Ehh
Nie moglam spac dzisiaj... Ahh
Tilli a to zlodzieje !!! Pamietam ja sobie jakis.darmowe herbaty zamowilam i pozniej wyczytalam ze musze im odeslac opakowania od tych herbat zeby mi kasy nie pobrali hhehe...
A znajomy kupil.sobie prpbke pasty wybielajacej i dopiero jak mu przyszla kolejna paczja sie kapnal ze mu z konta kasa schodzi...

reklama
Ale mam inny termometr brauna i on roi pomar w 5 sekund i on wyszedl 36,7 wiec pewnie tak ma.byc

A lori jas tu trzyma w niepewnosci

Ostatnia edycja:
hehe mierz tylko raz - obudz sie:-D

ja dla zabawy raz zmierzylam o 5.15 i mialam 36.6 a o 5.50 ( o normalnej ktorej mierze) zamiast wyzej to bylo 36.55 wiec nizej:tak: a powinno byc odwrotnie ;)
datego mierzymy raz a pozadnie o stalej porze

dzisiaj 36.73 jestem wniebowzieta
rano jak meza wysciskalam to sie zasmiewal jak nie wiem:sorry2:

To ladnie wzrosla, no ja mowie ten cykl dla mnie onformacyjny bo zla godzine wybralam i przez to mierze raz o 7 raz o 8 i duza rozbierznosc jest.
Wiec jak jednak bedzie kolejny cykl to mierze o 5 rano .
Bo wtedy przynajmniej pewnosc ze dzieci jeszcze spia.

Dobra ide dzieciaczko sniadanoe zrobic. Poszli wczoraj pozniej spac a alex juz o 7,40 z babcia rozmawialam a Viki wstal o 8

Nie zrobilam hehe...boje sie...

Lori zawsze miala wykres przedemna wypelniony :-) a teraz?? Pewnie spi :-)

Mnie zbowu boli podbrzusze i plecy... Dzis 27 dc. ale 11 po owu.

a wiecie ze mi sie ostatnio sniko ze moja mam w ciazybi urodzila trojaczko... Aaaa !!!

Ostatnia edycja:
Lorri wiedzialam gratuluje !!!!!!!!!!!
Az mi sie lezka zakrecila :-) :-) :-)
Kochana zdrowiutkiej ciazy !!!!

No to teraz trzymajcie kciuki za mnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry