reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ja juz raz mialam bliźniaki i na sama myśl ciarki mnie przechodzą, taka ciaża to ogromny stres i drugi raz bym nie chciała przez to przechodzić. Wystarczy mi w brzuchu tylko jedno zdrowe dzieciątko :-p

ja sie ciesze bardzo że to moja beta a nie na duphastonie i luteinie, udało sie bo miało sie udać i nie mam poczucia że sie zagnieździło na siłe, a tak czulam ostatnim razem

reklama
Dziewczyny dzisiaj zrobilam następny test i znowu pozytywny,ile dni bedzie jeszcze pozytyw ? To znaczy że jestem jeszcze przed owulacja?
Wczoraj nie oszczedzalam mojego i przytulanki byly ,no i planuje jutro powtórzyć...

Lori tym razem napewno bedzie dobrze,fasolka bedzie zdrowa a ty po raz drugi zostaniesz mamusią.

Akuku nie wszystkim testy Wychodza na tak wczesnym etapie ,testuj co kilka dni w koncu dużo masz testów ;-)

Ostatnia edycja:
Edytko - mi wychodzily 2 dni z rzedu.. i sie testy skonczyly:-p wiec nie wiem jak dlugo by wychodzily
szkoda, ze nie mierzysz temperatury:tak:
u mnie wczoraj byla testowa ciemniejsza od kontrolnej i wczoraj byla owulka :dry:
moze bedziesz miec dzisiaj?

swoja droga rychlo w czas mi sie skonczyly, jeszcze dwa dni i byl w ogole nie zaobserwowala 2 grubych kresek:sorry2:

Lori i Akuku pomocie mi ciemnocie jak wstawic wykres w stopce? bo mi tylko linka wstawia :zawstydzona/y:

od poczatku wiedzialas, ze to bedzie TEN cykl:tak: gatulacje jeszcze raz

Akuku - jutro robisz?

Tilli ja juz bym nawet dzis zatestowala ale sie boje... Serio nie wiek czy nie czekac jeszcze tydz.
Choc z drugiej strony jak test wyjdzie negatywny to I tak to nic nie zmieni bo wtedy musze czekac na @ wiec nie wiem. Jeszcze nic nie pilam dzis wiec moze zatestuje jeszcze dzis?? Narazie sie polozylam bo mnie brzuchol I plecy bola.

Dziewczyny dzisiaj zrobilam następny test i znowu pozytywny,ile dni bedzie jeszcze pozytyw ? To znaczy że jestem jeszcze przed owulacja?
Wczoraj nie oszczedzalam mojego i przytulanki byly ,no i planuje jutro powtórzyć...

Lori tym razem napewno bedzie dobrze,fasolka bedzie zdrowa a ty po raz drugi zostaniesz mamusią.

Akuku nie wszystkim testy Wychodza na tak wczesnym etapie ,testuj co kilka dni w koncu dużo masz testów ;-)

Mi wychodzilu 3 dni chyba :-) ostatni raz 2 pozytywne w dnij owu a wieczorem w dniu owu negatywny.

Wiem przy Alexie test ciazowy pokazal mi.ciaze pozno... W kazdym razie tak slabo rosl mi hormon ze 2 razy mirew pobierali w uk... Az w koncu atwierdzili ze jestem w ciazy.

Ja to moge codziennie testowac ale ja sie boje tej jednej kreski... No nie umiem tego wytlumaczyc.juz.. Tyle razy testowalam ze masakra I szzeze wolalabym zrkbic jeden test pozytywny a reszte wyzucic do smieci, serio. Nie chce mi sie cidziennie myslec czy sie udalo czy noe... Choc tak na prawde codziennie mysle.

reklama
dzie dobry dziewczynki

LORI KOCHANA GRATULACJE !!!!! :D

ja dziś też rano zrobiłam test...piękna jedna krecha...nie wiem jak napisać jak się czuję ale chyba "jestem wkurwiona" to odpowiednie słowa....
okresu dalje ani śladu.....dzis chyba nie bede pisać za duoz z Wami- bo mam w***** i nie chce psuc dobrej aury...

Akuku kiedy miałaś termin na @?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry