reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

A jak przykładowo dzisiaj bedzie owu,to jak jutro sie poprzytulam to są szansę ? Jej ale mam dylemat :sorry2:

Akuku to nie testy codziennie tylko co kilka dni...ale wiem że trudno jest nieumyślne ,bo w koncu są to upragnione dzieciaczki ...

Lori a kiedy powiesz mężowi ? A moze juz powiedzialas .

reklama
dobrze wiedział że testuje więc od razu spytał :sorry2: ... kiedys sie bawilam w prezenty ale po tych poronieniach juz przestałam. Dzisiaj bede w smyku to moze kupie jakies małe bucki na szczęście, żeby nie było że ja juz na wstępie przekreślam. Będę na nie patrzeć i jak bedą mnie łapały chwile wzątpienia to będę sobie powtarzac ze musze urodzic takie małe dzieciątko kóre je założy :tak::tak:

die perle - no niech to :dry:

dzie dobry dziewczynki

LORI KOCHANA GRATULACJE !!!!! :D

ja dziś też rano zrobiłam test...piękna jedna krecha...nie wiem jak napisać jak się czuję ale chyba "jestem wkurwiona" to odpowiednie słowa....
okresu dalje ani śladu.....dzis chyba nie bede pisać za duoz z Wami- bo mam w***** i nie chce psuc dobrej aury...

Akuku kiedy miałaś termin na @?

Kochana dzis mam 27 dc przewaznie mam 28 dniowe czyli.@ za dwa dni najwczesniej, bo spoznila sie owu o dwa dni wiec moze byc I za 4 dni... No a max za 6 bo max 16 dni od owulacji... Wiec musze dalej czekac...
Kurcze u ciebie tez nic nie wiadomo a na kiedy Ty masz termin @ moze wyjazd Ci wydluzyl cykl??.. Ehh

Ostatnia edycja:
ja tez nie mam i co?/ 2 razy tetsy negatywne...ja nadzieje wypier.olilam do smietnika dzis:P bo nie chciala miec dwoch kresek....
u nie wiem tylko ile sie spoznia Akuku okres dlatego pytam..u mnie cirka 2-3 dni...

Die - jeszcze nie przekreslaj niczego
ja przekreslilam owu i wlasnie mnie zaskoczyla:-D

Akuku - jak sie boisz to poczekaj, ale temperatura caly czas przyrasta.. nie spada nagle wiec wszystko jest ok :)

Lori - jeszcze jedno pytanie - a jak zwiekszyc ilosc dni? czy sie zwiekszy automatycznie bo tam mam 23+ juz prawie koncowka a u mnie dopiero owu:dry: probowalam w ustawieniach ale nie znalazlam:-(

Ostatnia edycja:
Akuku- sikaj, co ci szkodzi. Jak @ nie przyjdzie to powtórzysz za 2 dni. Szkoda twoich ( i naszych) nerwów. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Perełko- nie ma@ to się nie nakręcaj źle. Oby nie przyszła.

Ja mam dzisiaj 14dc. Koło 14-ej zrobie owu, jak bedzie negatywny to pusty cykl :-( Co prawda wczoraj wieczorem były przytulanki i lezałam tyłkiem na 4 poduszkach bo nie mam jak wisiec i dzisiaj rano jeszcze była powtórka. Jeszcze jutro wieczorem i odliczanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry