reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku trzymam kciuki :-)

Emalia ja mam cykle co 32-33 dni a testy owu mam pozytywne od 21 dc a dzisiaj jest moj 23 dc i tez pozytyw także nie wiem czy owu mi sie przesunęła czy to jest ok,moze u ciebie tez sie owu przesunie ,więc rób codziennie testy a napewno doczekalas sie pozytywu

Właśnie doczytalam Akuku nie trać nadziei ,wiesz jak to z testami bywa, Wychodza neg mimo ciąży,

Ostatnia edycja:
Akuku- moze jeszcze za wczesnie- a i godzina testowania srednia...kuwa nigdy mi sie okres nie spoznial nigdy..no raz..i wtedy bylam w ciazy a teraz dupa zbita....a juz myslalam....kuwa mac! a maz nawet niezauwazyl ze jestem struta jakas...albo zauwazyl i nawet pytac nie chce....:(

Ani ciazowy ani owulacyjny nie wyszedl... Czyli kolejny cykl do doopy...bole @ mam od owulacji codziennie... Zaje...biscie

Dobra ide sie poloze bo juz wszystko mnie wku..rrr

Akuku- moze jeszcze za wczesnie- a i godzina testowania srednia...kuwa nigdy mi sie okres nie spoznial nigdy..no raz..i wtedy bylam w ciazy a teraz dupa zbita....a juz myslalam....kuwa mac! a maz nawet niezauwazyl ze jestem struta jakas...albo zauwazyl i nawet pytac nie chce....:(

Ale ja jeszcze nic nie pilam wiec mocz nie jest rozcienczony... Jakby mialo wyjsc to by wyszlo... No nic co miesiac to samo ale testow mam na rok wiec pewnie tak wyjdzie... Kurrr. Wyc mi sie chce...
M mnoe chcial pocieszyc...

Ostatnia edycja:
Akuku a może tej owulacji nie było ? ja też miałam dziwnie bo od owulacji mnie brzuch pobolewał,przestał w dniu w którym powinnam mieć okres i dzień później zaczął na nowo i okres się pojawił,ale cykl bezowulacyjny ma każda kobieta co jakiś czas
jeden błąd widzę na Twoim wykresie,szczyt śluzu to ostatni dzień wystąpienia śluzu płodnego czyli 15dc bo w 16 masz "sucho" więc szczyt jest ostatniego dnia śluzu płodnego nie liczy się wtedy ilość-tak mi pisała ekspertka z strony 28dni.pl
a co oznacza z 17dc śluz:sucho
odczucia:wilgotno ? :-D jedno drugiemu trochę zaprzecza
Jeśli owulacja była to pomiędzy 14 a 16dc bo temperatura poszła w górę więc progesteron ruszył pełną parą i weszłaś niby w fazę lutealną ale za Chiny nie wiem co się stało z 21 na 22 dc że temperatura spadła o 0,33 stopnia
to w okolicy czwartku możesz powtórzyć test bo to już będzie 16 dzień

Ostatnia edycja:
anabelka - owu miala ewidentnie w 16 dc bo potem jest skok o 0,3 stopnia czyli książkowy jak na skok po owulacyjny. Myli Cię na pewno źle postawiona granica niskich i wysokich temperatur, czerwona linia postawiona na wysokości 36,6 powinna być gdzies na wysokości 36,4 i juz by to jakos wyglądało. Spadek w 6 dniu mógł być na zagnieżdżenie ja też taki spadek mam, no ale co my mówimy o spadku jak wczesniejsze pomiary są mało wiarygodne. Ja bym na to nie patrzyła tylko cierpliwie czekała.

Akuku - moim zdaniem na test jest po prostu wczesnie, masz ich duzo to sikaj codziennie :tak:

reklama
Akuku- póki nie ma małpy to jeszcze wszystko możliwe.
Lori- ja zawsze robiłam o tej porze w poprzednich cyklach. Sugerowałam sie tym że nie robi się z porannego moczu i żeby po południu. Co ma być to będzie.
Edytka- ja ma mam zawsze cykle do 28 dni. Ostatnio przez 3 cykle miałam owu 16 dnia i raz 15. Dzisiaj 14dc,więc zobaczymy co wyjdzie. Ehhh najważniejsze ,że są serduszka na wykresie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry