reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edutko ja raczej nie sypiam w dzien.. Dzis wyjatkowo, znaczy tej miesiac taki jakis...
Mdlosci mnie dopadly...pewnie dla tego ze nic nie jadlam, a zjesc nie moge :/

reklama
Edyta wlasnie dla tego ze mnie mdli... Teraz zjadlam pierozki w barszczyku I jakby lepiej :-)

Anabelko no ka tak zawsze mialam po owu ze czesto mnie ssanie lapalo, teraz tak nie... Wczoraj sernik byl dla mnie za slodki... A normalnie to ja takie przeslodzone uwielbiam... Np toffe itd.

Karola ahh to los nasz taki by wiecznie czekac.ahh.
ja pamietam pierwszy cykl gdzie obudzilam sie w srodku nocy I tak mnie zemdlilo ze az sie potem oblalam I wtedy bylam pewna ze sie udalo... Termin mialam miec na luty czyli teraz juz... Ehh I jedyne co to@ 4 dni sie spoznila.

Ahh mam mysli ze juz nigdy mi sie nie uda.

Anabelka ja teraz tez jem sporo ,ale nie wiem czy to przez owu czy poprostu jestem pożeracz :-p

Pam co tam u ciebie ,chyba nie było cię kilka dni ?

Karola a moze idź do lekarza,on ci porabi badanka czy coś :tak:

Ja zrobilam testa i krechy mocne ,więc albo jestem przed owu albo juz nic nie kumam .

Akuku co Ty gadasz, przecież już 2 razy Ci się udało, masz pięknych, zdrowych chłopaków!

Ja jestem w ciut gorszej sytuacji, nie mam dzieci więc w sumie nawet nie wiem czy mogę je mieć, a dwa to, że jestem starsza od Ciebie a jak wiadomo zegar biologiczny tyka i z upływem czasu będzie mi co raz trudniej zajść... :-(

Edyta no chciałam iść wczoraj, problem w tym, że mojego lekarza nie ma i nie będzie do 12 stycznia :wściekła/y:

Karola no ja mloda ale moj m starszy odemnie... Wiec jakos tak mysle... Hmm z chlopcami szybko zaszlam teraz nie moge wiec tak mi sie nasowa... Albo mam cos z hormonami... Ahh

reklama
Ale szerze powiem ze jakby to ze ja nie bede miec juz dziecka pomoglo osobie ktora go wcale nie ma to bym odpuscila, tak jakby oddala swoja szanse, zeby ten kto nie ma mogl zostac mama :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry