reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola no to nieźle ,a moze powinnas iść do innego,wiesz bo do 12- tego to sporo czasu :zawstydzona/y:

Akuku nie pisz tak,masz juz dzieci więc napewno sie uda,tylko trzeba być cierpliwym,ja o małego starałam sie 2 lata,widocznie nie trafiliśmy w te dni ,ale w koncu zaskoczylam i u ciebie tak bedzie ;-)

reklama
Edyta u mnie spoko... ucze sie do egzaminow, podczytuje ale robie sobie przerwe od forum bo my sie narazie nie bedziemy starac.... implant wyciagam w przyszlym tygodni mysle ze w srode jesli lekarz bedzie. i potem nie wiem co dalej mysle ze gumki albo na plastry wroce bo bylo mi na nich najlepiej... zobaczymy jak to bedzie do tematu mamy wrocic w wakacje...

Ja chcialam tak zajsc w ciaze zeby urodzc zanim Viki pojdzje do przedszkola lub np. Miesiac po tym jak juz bedzie w przedszkolu. Moze zaczac.od lutego lub kwietnia a ja jeszcze nie zaszlam. W sierpniu Akex do szkoly.Viki w przedszkolu a ja bede siedziec w domu badz pracowac 3 dni w tyg. chyba zapisze sie do szkoly na caly etat :-)

Yo!
ja tez spalam godzine:szok::szok: a to mi sie nie zdarza
zawsze wychodze z zalozenia ze nie moge marnowac czasu bo jest tyle do roboty, poza tym dziecie itd, ale numer:sorry2:
poleglam z synem:zawstydzona/y:
teraz suszy mnie jak nie wiem i juz czuje, ze bede miec problemy z zasnieciem wieczorem

Akuku - poczekaj do 14 dni po owu i sie wyjasni
i na pewno w koncu ci sie uda:tak:
ja za kazdym razem przed @ czuje sie 'inaczej' niz zwykle i pewnie teraz tez bede miala dziwne samopoczucie i bolesci totalnie z kosmosu:-p

tyle, ze test mam jeden jedyny
i maz go schowal
dzisiaj jak zobaczylam ten skok to normalnie wskoczylam na ebay i juz chcialam kupowac te testy ciazowe 10 miu za grosze.. a potem mowie
:no: nieee..
mam dobry test, to ze zatestuje wczesniej nic nie zmieni
czekam 14 dni i zrobie:tak:

Edyta - ja mysle, ze ty dzisiaj masz owu:tak:

niby powinno sie przestac robic testy owu po pierwszym pozytywnym i liczyc od 24 do 48 godzin i wiecej nie robic:tak:

testujesz ze mna za 14 dni???:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Karola - mam wrazenie ze za max 2 dni dostaniesz okres :)

Ostatnia edycja:
Tili zatestuje z tobą o ile wczesniej nie zaleje mnie :-D
To myślisz że dzisiaj mam owu ? To czemu wcześniejsze byly tez pozytywne ...tez czytałam że po pierwszym pozytywnym nie powinno sie juz testować,ale jak tu sie powstrzymać :-p

Woleja wam dla porównania ,ten ciemniejszy jest zrobiony dziś;-)

Edytko, Akuku ta mielismy ale coz...wyszlo inaczej. ogolnie stwierdzilismy ze bedzie lepiej jak najpier skoncze studia badz bede w ciazy konczac je a nie ze bede miala dziecko i studia bo wtedy to bede weekendowa mamusia a jak tak nie chce... wiec najszybciej bedziemy sie starac od wakacji pewnie tak od sierpnia, wsomie wiem ze dobra decyzja bo chce miec czas dla maluszka....ale jakos tak mi smutno

Lori - czyli jak ja mialam skok 0,2 to za malo?:zawstydzona/y:
zobaczymy co bedzie jutro:tak:

Akuku - zrelaksuj sie i poczekaj 2 dni i powtorz:tak:

a ja sie juz dzisiaj super czuje, zero duzych boli, czasem lekkie klucia w podbrzuszu,
zmykam na plac zabaw z dzieciakami

nie nie, ja tylko napisałam że Akuku miała taki książkowy skok idealny, wiec raczej ciezko pomyslec że owu nie było :tak:

a my dzisiaj albo jutro a potem przerwa,bo ja będę z dzieciakiem w szpitalu,ale i tak by była przerwa.Kiedyś raz się w całym cyklu kochaliśmy i udało się hehe to się nazywał szczęśliwy traf :-) ale wiecie co tego samego dnia mówiłam że się udało haha

ja tak miałam z synem, jedno przytulanko na cały miesiąc i bach :-D

reklama
Pam myślę że dobra decyzję podjeliscie ,jestes młoda ,skonczysz studia i wtedy sie postaracie...wiem że ci smutno ale spójrz na to z innej strony,po studiach bedziesz miała lepsza prace i z tym wiąże sie lepszy start dla okruszka ;-)

Tili a co za testa znalazłas ,ciazowego ?? To cię maz urządził haha :-D

Idę obrac dzieciom pomarańcze bo mnie męczą i pewnie tez sie zalapie a co :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry