reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tili - No myślałam, ze sobie daję radę z tym że straciłam malucha. Dziś minął miesiąć a jak się rozkleiłam, z minuty na minutę było coraz gorzej. Dopadło mnie od tak, pstryk i już. Do tego wszystkiego perspektywa mieszkania "na kupie" coraz bardziej mnie psychicznie rujnuje..Mam tylko nadzieję, że jakimś cudem uzbieramy pieniążki i wykończymy domek, nie wszytko ale tyle ile będzie potrzebne do minimum by zamieszkać.

Tili - No myślałam, ze sobie daję radę z tym że straciłam malucha. Dziś minął miesiąć a jak się rozkleiłam, z minuty na minutę było coraz gorzej. Dopadło mnie od tak, pstryk i już. Do tego wszystkiego perspektywa mieszkania "na kupie" coraz bardziej mnie psychicznie rujnuje..Mam tylko nadzieję, że jakimś cudem uzbieramy pieniążki i wykończymy domek, nie wszytko ale tyle ile będzie potrzebne do minimum by zamieszkać.

przepraszam, ze juz wczoraj nie odpowiedzialam ale zasnelam nad laptopem:eek:

Krowko kochana - alez to jest normalne, ze po takim czasie cie dopada takie myslenie, byloby dla mnie dziwne gdybys w ogole o tym nie myslala!!! a mieszkanie razem.. przeciez robicie to wlasnie po to by pozniej bylo lepiej, to jest okres przejsciowy:tak: pieniazki sie uzbieraja i domek wykonczycie
duzo jeszcze zostalo?
u nas tez jest kiepskawa sytuacja
np. na zadne wakacje sobie pozwolic nie mozemy bo wisi nad nami widmo 4 letniej pozyczki i placenie calej sumy za przedszkole Piotrka = z mojej wyplaty zostaje echo/nic
ale tez wiem, ze to przejsciowe

moja rade, nie mysl o tym co jest teraz, wizualizuj to co bedzie kiedys ale nie tak, ze a moze
postaw sie w sytuacji, ze juz to masz! zacznij sobie robic wieczorem 15 minutowe sesje w lozku, ze juz mieszkasz w waszym nowym domku, zacznik ukladac meble, rozstawiac jak chcesz, zacznij robic caly interior design, jakie kolory scian bedziesz miala, jaki ogrodek..
zobaczysz - przeprowadzka bedzie szybciej niz myslisz:tak:

juz raz polecalam film 'the secret' pl - sukces, polece jeszcze raz

w gogole to moje kolezanki mowia o mnie 'czarownica' hehe i nie ze wzgledu na wyglad ale na to, ze wierze w przeznaczenie, wierze w sile naszej energii, wierze w znaki :-p
wierze, ze to gdzie jestesmy w tym momencie to odzwierdziedlenie tego co myslelimy kiedys;-)

Akuku - powodzenia jutro!!! :*

krowkabordo - bardzo Cie rozumie, ja tez się niby jakos trzymalam a czasami strasznie doły mnie dopadały, ja staram sie to wszystko za mna zamykac i myslec o przyszłości, tylko to mnie w kupie trzymało. Jak mialam gorsze dni to sobie drineczki robiłam i troche pomagało :sorry:

dzien dobry dziewczeta:)
widze ze wczoraj nieproznowałyscie:) Pam- mysle ze dobra decyzje podjeliście :)
widze ze nie tylko u mnie problem ze spozniajacym sie okresem:( tez mnie denerwuje to...choc juz mi sie wszytko pogmatwalo i sama nie wiem ile mi sie ten okres spoznia- 2 dni? a moze jednak 6? pomieszalo mi sie wszytko:(

wczoraj poszlam do kolerzanki sie odstresowac - gralysmy na gitarach i spiewalysmy piosenki- chyba musialam odreagowac- przynajmniej nie musialam myslec o tym piprzonym okresie...i negatywnym tescie ciazowym:P

reklama
Czesc dziewczynki :-)
U nas pogoda do dupy wieje i pada sztorm znowu... nawet na spacer nie wyjde....
Zakuwam na egzamin jutro cos tam umiem nie chce mi sie uczyc cholernie do tego brzuch boli...ale damy rade ;-)

Die to fajnie sie odstresowalas... tez bym chciala ;)

Tili trzymam kciuki :)

Krowko bedzie dobrze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry