reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lorelain gratuluje :) Musi byc dobrze...glowa do gory:) A te kreseczki Twoje są cudowne :)
Akuku nie martw sie na zapas :) Wszystko wyjdzie w czasie:) A co do moich staranek, lekarz sie boi ze moze sie przyblokowac bo jajowod lewy byl operowany i mogly porobic sie zrosty, a traz poronilam ale tak napawde nie wiadomo czy byla ciaza blizniacza czy pojedyncza bo podobno po kazdym usg oni widzieli cos w jajowodzie ale nie byli pewni co, a w macicy pozniej sie wchlonelo , i teraz na kontrolnej wizycie tez jajowod byl czysty, wiec zeby nie ryzykowac musze czekac na prawy jajnik :)

A wracajac do mnie to ja jestem ogolnie osoba wesola i usmiechnieta , nie powiem ze nie jest mi przykro i smutno ,ale co mi zostało? Nic czasu nie wroci, i jedyne co mi pozostało to wrocic do rzeczywistosci i czekac na owulacje z prawego jajnika ,mam nadzieje ze taka będzie :)

A teraz sie przygotowywuja bo mam miec gosci , moze ktoras z wa ma ochote na filecika zapiekango w ciescie francuskim jak cuś to zapraszam :)

Trzymam kiuki za testujace

Tiluchno kochana a TY kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
edyta no właśnie zastanawiam się czy czekać na mojego Gina czy iść do kogoś innego... Mój pewnie znów da mi Luteinę na wywołanie, a tak na marginesie to nie wiem czy dobrze robię, że ciągle wywołuje @ luteiną, bo gdzieś czytałam, że to wcale nie reguluje cykli a wręcz przeciwnie, może powinnam dać im się naturalnie uregulować?

tili trzymam Cię za słowo, a co jeśli nie dostanę @ w ciągu 2 dni? dostanę jakiegoś fanta od Ciebie? :-D

Edytko - no jak w byk 2 krechy:tak:

test owu wykrywa rzut LH ktory nastepuje przed owu
masz pozytywny test i jest wyrzut, wysokie LH utrzymuje sie od 2 do nawet kilku dni w organizmie i test moze to wykryc
wiec jak jest pierwszy pozytyw masz 24-48 godzin, jak zrobisz nastepnego dnia. dalej masz 24 godziny, a pozniej jest po owu ale wysokie LH moze sie dalej utrzymywac wiec test wykryje;-)
a test mam jeszcze z poprzedniego cyklu
First Response 12.5 ;) ale maz juz ma dosc mojego wydawania kasy na testy wiec schowal tego i powiedzial ze da mi po 14 dniach:-D i madrze

Pam - ja tez mysle, ze to bardzo dobra decyzja:tak:

Lori - uffff bo sie troszke przestraszylam:zawstydzona/y:

Karola - wnioskuje na chlopski rozum hehe
ja mialam 18 dni po owu - a niby moze byc do 16 dni
ty chyba jestes 16 dni po owu wiec.. :sorry2:
moze faktycznie lepiej dac unormowac sie normalnie.. jest w tym sens
ja po odstawieniu tebletek po 8 latach czekalam na ustabilizowanie sie cyklu bez wspomagaczy

Ostatnia edycja:
Tili złotko dzieki za wyjaśnienie ;-)

Karola ciężko mi coś doradzić bo nie bylam w takiej sytuacji ,u mnie zawsze przychodzi,czasami sie spóźni nawet kilka dni,no ale jest ...moze poczekaj trochę i jak @ nie przyjdzie ,to idz do lekarza,bo jak za dlugo nie przychodzi to chyba tez nie dobrze :dry:

gdybym nie starała się o dziecko to miałabym to gdzieś, a niech sobie nie przychodzi nawet i 2 miesiące, hehe no ale w obecnej sytuacji zaczyna mnie to ciut wkurzać / niepokoić ... :dry:

tili albo ja liczyć nie umiem albo nie załapałam, jeśli mówisz, że dziś jestem w 16 dniu po owu to wychodzi, że owu miałam w 23-24 dc, a przecież pozytywne testy wyszły mi w 17-18 dc, potem były już negatywne.

:confused::confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
gdybym nie starała się o dziecko to miałabym to gdzieś, a niech sobie nie przychodzi nawet i 2 miesiące, hehe no ale w obecnej sytuacji zaczyna mnie to ciut wkurzać / niepokoić ... :dry:

tili albo ja liczyć nie umiem albo nie załapałam, jeśli mówisz, że dziś jestem w 16 dniu po owu to wychodzi, że owu miałam w 23-24 dc, a przecież pozytywne testy wyszły mi w 17-18 dc, potem były już negatywne.

:confused::confused::confused::confused::confused:

hmmm nie patrzylam na testy tylko na skok kochana
przez ostatnie pare dni siedzialam sporo na wykresach dziewczyn z forum 28,dni i tam czesto testy owu wychodzily nawet 4 dni przed skokiem
licze od twojego skoku:tak:

mnie znowu cos podbrzusze boli... i jakiegos plamienia dostalam... coz w poniedzialek i tak ide do lekarza to mu powiem... byla zeby przestalo bo mam z rana w poniedzialek egzamin a z bolem to raczej duzo nie napisze... :wściekła/y:

Lori - gratuluję! Zdjęcie urocze - wzruszyłam się :-)
Mnie dziś masakrycznie brzuch boli - najpierw z prawej, potem z lewej strony, dopiero przytulanko na tyle rozluźniło mięśnie, że mogłam wstać z łóżka, bo nie mogłam ustać! Nie mam pojęcia co to oznacza. Nie przypominam sobie żeby wcześniej mnie tak bolało.

/Oby pomyłka była prorocza :D/

Ostatnia edycja:
reklama
lojej Spooky chyba chcialas Lori pogratulowac:tak:
ale wezme to za dobry omen:-p

dzieci spia, maz oglada film a ja po goracej kapieli
musialam sie rozluznic bo mnie znowu podbrzusze boli
grrr caly czas mam tam te 10kg kamieni

zaraz chyba poloze sie spac bo widze, ze tutaj cisza:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama