Lorelain gratuluje
Musi byc dobrze...glowa do gory
A te kreseczki Twoje są cudowne
Akuku nie martw sie na zapas
Wszystko wyjdzie w czasie
A co do moich staranek, lekarz sie boi ze moze sie przyblokowac bo jajowod lewy byl operowany i mogly porobic sie zrosty, a traz poronilam ale tak napawde nie wiadomo czy byla ciaza blizniacza czy pojedyncza bo podobno po kazdym usg oni widzieli cos w jajowodzie ale nie byli pewni co, a w macicy pozniej sie wchlonelo , i teraz na kontrolnej wizycie tez jajowod byl czysty, wiec zeby nie ryzykowac musze czekac na prawy jajnik 
A wracajac do mnie to ja jestem ogolnie osoba wesola i usmiechnieta , nie powiem ze nie jest mi przykro i smutno ,ale co mi zostało? Nic czasu nie wroci, i jedyne co mi pozostało to wrocic do rzeczywistosci i czekac na owulacje z prawego jajnika ,mam nadzieje ze taka będzie
A teraz sie przygotowywuja bo mam miec gosci , moze ktoras z wa ma ochote na filecika zapiekango w ciescie francuskim jak cuś to zapraszam
Trzymam kiuki za testujace
Tiluchno kochana a TY kiedy testujesz?
Akuku nie martw sie na zapas
A wracajac do mnie to ja jestem ogolnie osoba wesola i usmiechnieta , nie powiem ze nie jest mi przykro i smutno ,ale co mi zostało? Nic czasu nie wroci, i jedyne co mi pozostało to wrocic do rzeczywistosci i czekac na owulacje z prawego jajnika ,mam nadzieje ze taka będzie
A teraz sie przygotowywuja bo mam miec gosci , moze ktoras z wa ma ochote na filecika zapiekango w ciescie francuskim jak cuś to zapraszam
Trzymam kiuki za testujace
Tiluchno kochana a TY kiedy testujesz?
Ostatnia edycja: