reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej mi tempka spadka 36.64 nawet teraz nie ma szalu bo 36.79 malutko ... Ahh drina se zrobie...
M mnie wkurza znowu... Tak nie brzuch I plecy bola... W nocy spac nie moglam jakas sasiadka sie darla...
Dzis moj 28 dc 12 dzien po owu oby @ przylazla szybko co bym czekac nie musiala.

Dobra ide sie czym zajac.

reklama
Pam powodzenia na egzaminach

Akuku szkoda że tempka leci w dol :sorry:

Ja dzisiaj sama do wieczorka,maz w pracy...na obiadek bede miała pierogi a później musze obciąć starszakom włosy bo jutro do szkoly idą .A wy co serwujecie na obiadosa ?

Witajcie.
Akuku- przykro mi ,że tempka spada. Moja w tym cyklu jest tak dziwna ,że szok. ALe co tam niowy cykl, nowe nadzieje :)
Edzia- mi to się nie chce gotować. Nie mam pomysła jeszcze.

Ja dzisiaj z psiepsióła jade do kina na "Baby blus" a chłopy w domu z dziećmi. A co ? Trza się czasem odchamić :-D

Akukudoskonale Cie rozumiem z tym drinem- tez sobie wczoraj walnelam mam nadzieje ze nikomu nie zaszkodzilam tam w srodku ( głupia ja ciągle się łudzę ze test nie wykrył ciąży :(....jaki człowiek głupi jest), a moze zrobiłam to troche z przekory- bo za kazdym razem jak robiłam łyka to myslalam- i tak tam w sordku nic nie ma ....takie zaklinanie na odwort- bo zawsze moiwlam nie moge nawet lyczka bo moze ktos tam siedzi??

Pam- powodzenia na egzamkach- połamania pióra- a jeśli to ustny to- połamania języka:P

Co do filmu ktory na necie już jest to wam polecam Urodzić i niezwariować- ja się zryczałam ze śmiechu:P i troszku ze wzruszenia:D

Emalia jak masz możliwość wyjścia z domu to pewnie że korzystaj :-) Ja nie mam takiej możliwości ,więc wszędzie chodzę z ogonem :-D ale jeszcze 4 lata i bede mogła zostawiać małego z najstarszym,więc nawet na spacerosa z mężem bede mogła iść ...ale to jeszcze troszkę :-p

Lori- jak wróce to zdam relacje, ale nie wcześniej niż koło 20-ej :-) Jak się kochana czujesz dzisiaj?
Die- zaraz przeszperam neta i sobie ściągne jeżeli polecasz. Sam tytuł jest na czasie :)
Edzia- zleci kochana szybko. Ja mam nadzieję ,że za tyle samo czasu Ola będzie na tyle odpowiedzialna ,że zostanie z Jankiem na godzine, dwie. Czas pokaże :)

Die perle no wlasnnie ja mam 12 d po owu.. Wiec sie zastanawiam czy pic i doszlam do wniosku ze wypije jak @ przyjdzie... Nie ja nie wypije... Jabsie zaleje w trupa... wczoraj pol dnia przlakalam pozniej przespalam... Dzis spalam do 12 I od tej.pory caly czas wyje.z przerwami na przytulenie dziecka I tak zeby mama nie widziala ona nawet nie wie ze ja sie staram. Nie wiedzialam ze tyle lez moge wyprodukowc... A najbradziej mnje wkurza obojetnosc mojego m...
Juz dzis mu piwiedzialam ze ja bym zdychala w lozku a on by mi nawet herbaty nie przyniosl...
Ahh mam dosc...
Przyszla owu wypada jak on bedzie w pl wiec staranek nie bedzie no nic moze tak ma byc... Moze ja juz nie mam miec dzieci... Ah zastanawiam sie nad nami... Co to z zycie jest.

Dobra musze sie igarnac...

reklama
Tili- temka ładnie się pnie:-)
Akuku- nie złość się już na M, będzie dobrze:tak:
Perle- spiewanko, granko to musiał być czad!:-D
Edyta- sama fryzury zmieniasz dzieciakom, no no :D Ja też tak robie i u siebie i u Jaśka:-D
Lori- ja to Cię podziwiam za tą twoją siłe i wiarę o lepsze jutro, naprawdę:tak:
Emalia - jestem ciekawa Twojej opinii tego filmu..znajomi nie byli zachwyceni. Ale wiadomo co jednym się podoba innym nie musi:-)

U mnie kolejny dzień do du.. Próbuję myśleć w ten sposób co napisałaś tili:tak:. Z domkiem jesteśmy na etapie wykończeniówki. Ciepło już jest, kibelek, wanna jest (co z tego, ze nie obrobione ważne że działa). pralka podłączona. Mogę się wprowadzać! A tak na poważnie to prócz płytek na ścianie w kuchni i gipsu w niektórych pomieszczeniach, drzwi zamówionych nie mamy nic. Całe szcześćie, ze M się tym zajmuje i od samego początku działa sam. Bo jakbyśmy mieli jeszcze na fachowcow wydawać to byłaby jeszcze większa masakra a my bylibyśmy jeszcze bardziej do tyłu. No i to, że sam robi ogranicza go w czasie i w swoich zleceniach (coś za coś). Generalnie jest zajebiście ciężko a życie kosztuje. Tym bardziej, że ja nie pracuję. A tu w tej mieścinie szanse o jakąkolwiek prące są mikroskopijne. Chciałabym coś własnego otworzyć ale co? Die Perle, świetny ślubny pomysł! Też taki chciałam. Ale tu za duża konkurencja (zawijają wszystko co się da). Muszę coś wymyślić i coś zrobić w końcu bo zwariuję!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry