edyta01
Czekamy na czwarty cud
Akuku moim zdaniem powinnas wybrać sie na długi spacer i mężem ( bez dzieci ) moze jakies kino lub kolacja , bo moim zdaniem macie mało czasu dla siebie,no a przy okazji sobie porozmawiacie,odstresujecie sie ;-)
Krowko z zawodu jestem fryzjerka i dlatego wszystkim w koło zmieniam fryz
Co do remontu ,to wiem że ciężko wam ,dodatkowo jak maz musi to wszystko sam ogarnąć ... .To samo przechodziła moja siostra jak stawiali domek,później trzeba było go wykończyć,oni wtedy mieszkali u dziadków w jednym pokoju z małym dzieckiem,pamietam jak siostra nawet nie miała jak porozmawiać z mężem bo zawsze ktoś u dziadków był
Aż pewnego dnia wykonczyli go na tyle aby mogli w nim zamieszkać,do dziś pamietam jej radość
Die no to pysznosci macie na obiadek,ja coś ostatnio mam fazę na pierogi .
Krowko z zawodu jestem fryzjerka i dlatego wszystkim w koło zmieniam fryz

Co do remontu ,to wiem że ciężko wam ,dodatkowo jak maz musi to wszystko sam ogarnąć ... .To samo przechodziła moja siostra jak stawiali domek,później trzeba było go wykończyć,oni wtedy mieszkali u dziadków w jednym pokoju z małym dzieckiem,pamietam jak siostra nawet nie miała jak porozmawiać z mężem bo zawsze ktoś u dziadków był

Aż pewnego dnia wykonczyli go na tyle aby mogli w nim zamieszkać,do dziś pamietam jej radość

Die no to pysznosci macie na obiadek,ja coś ostatnio mam fazę na pierogi .
A tak z moim zawodem to se mogę...no. My też jesteśmy w jednym pokoiku z dzieckiem. To będzie nasz drugi dom i wiem co znaczy niezależność. może dlatego mi tak tęskno..
. Maszyna mi się marzy!!!! Jednak tu miejsca nie mam. Będę miała swoją pracownię. Może w końcu będę z siebie i tego co robię zadowolona.