reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili lepiej pracować na umowę niz liczyć na zlecenia,dziś są a jutro nie...

A u mnie znowu plamienia więc wiem że nic z tego nie bedzie,i w takich momentach żałuję że nie mieszkam w pl ,bo tam chociaż coś by zrobili a tu...:sorry:

Domi miło że wpadlas do nas....zdrowka

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane :-)

Wpadam się przywitać żebyście mnie nie zapomniały:tak: Niestety nie jestem wstanie Was nadrobić, bo kilka dni przeleżałam w łóżku mega chora i z gorączką, dopiero dziś zaczynam czuć się jak człowiek. I chyba mam dość tej pracy, po poprzednim L4 popracowałam 4 dni i znów mnie złapało choróbsko :wściekła/y: Uff, to sobie ponarzekałam :-D Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie ogarnę tego co tu się działo, będę teraz znów siedziała w domu to może w tygodniu zajrzę

Spoko, Kochana nikt nie kaze Ci nic nadrabiac :-D:-D:-D
najwazniejsze, ze dalas znac co u Ciebie:tak:
przykro mi, ze tak sie pochorowalas, zwlaszcza, ze choroby w ciazy to totalna porazka..bo prawie nic nie mozna brac:sorry:

Edytko - :-( jestes pewna? ze to nie plamienie implantacyjne??

hmmm mysle, ze powinnas pomyslec o wizycie u polskiego ginekologa tutaj w UK

U nas niedawno otworzyli pl klinikę z tym że jest jeszcze wybrakowana tzn nie ma dużo lekarzy i sprzetu,do tego nie wiem czy gin bedzie dobry itd ,więc chyba wolę polecieć do pl i zrobić przegląd u tego któremu ufam ,a to bedzie możliwe dopiero w wakacje ,no nic musze poczekać,a w między czasie staranka bede uskuteczniac :-p

Karola dlaczego nas opuszczasz? Zostań z nami.

dzięki edyta ale to forum jest dedykowane osobom, które starają się o dziecko, mnie to aktualnie już nie dotyczy więc pomimo, że jesteście równe babki i bardzo Was polubiłam uważam, że moja obecność jest tu zbędna.

Ostatnia edycja:
Karola dlaczego nie jestes staraczka ??
Ja sie staram ale wiem że nici z tego bo mam plamienia a z nimi ciąży nie bedzie ale mimo to próbuje ,nie poddał sie tak łatwo o nieee ;-)

reklama
ale ja nie poddaje się bo do tej pory mi się nie udało, tylko jestem osobą odpowiedzialną i uważam, że zanim dwoje ludzi zdecyduje powołać na świat trzeciego człowieka to powinni być dojrzali emocjonalnie i odpowiedzialni, niestety dziś mój szanowny mąż dał taki popis, że podjęłam decyzję, że nie chcę by moje... nasze.... potencjalne dziecko wychowywało się w cieniu ciągłych kłótni, nieporozumień, chamskich odzywek i kompletnego braku szacunku do drugiej osoby....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry