reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - strasznie mi przykro :((((((

Spooky - u mnie raczej nie wina termometru bo mierzyalm i elektronicznym i rteciowym jedyne co moglo byc nie tak, ze ja mialam do 1 miejsca po przecinku i moglo nie pokazywac malych wahan bo teraz jak zmienilam na 2 miejsca po przecinku jest jasno i wyraznie wszystko :)

Pam - ah te czasy studenckie
ja na twoim miejscu tez bym odlozyla ciaze zeby sie wlasnie wyszumiec :tak:

Domi
- dziekuje kochana, nie chodzi mi o kariere lecz raczej o to, ze ja zawsze wszystkim chce dogodzic
czekalam na awans rok... nic sie nie dzialo wiec postanowilam ze spelnie marzenie o 3 dziecku, no i bach awans i teraz ja mam wyrzuty sumienia, ze firma we mnie uwierzyla a ja w ciaze zajde :/ wiem chore ale juz taka jestem
a co do mlodosci.. w tym roku 30 mi stuka :D wiec w sumie nie wiem czy jeszcze taka mloda :P

reklama
Hej

Tili to dzisiaj zapowiada sie dzień lenia w pracy :-p

Akuku bardzo mi przykro,w takich chwilach aż brakuje słów :sorry2:

Anabelko tak Lori jest w ciąży :-)

Na sniadanko zaserwowalam sobie kanapki z rzodkiewka ,pyszotka :-p
Wczoraj byly przytulanki i jak narazie plamien brak,nawet nie było ich po sexie .A dzisiaj rano wstalam jak opatrzona pan z parcela wyrwał mnie że snu :zawstydzona/y::

Tili no nie gadaj że ty juz nie taka młoda,bo miesiącami jestem starsza od ciebie :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim.

Karola zostań z nami.
Akuku- przykro mi, może następnym cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy.
Domi- jak sie czujesz kochana?
Tilusia- ładny wykresik:tak:
Lori- a gdzie kupujesz te testy? Masz jakiegoś linka?
Edytka- a co to się rano stało? Czyżby objaw??? Który dzisiaj masz dc?

Jestem dzisiaj nie do życia po wczorajszych i dzisiejszych bobosexach :) Trza się do roboty zabrać :-)

Karola nie odchodz od nas...Ja myśle ze to po prostu minie... Przecież sie kochacie ,jesteście młodzi.... Ja niestety tez mam teraz trudny okres bo wydaje mi sie ze strate dziecka tylko ja odczuwam , non stop krzycze... i dzisiaj wlasnie rano uslyszalam " Nie tylko TY przezywasz to co się stało ,tak samo ja moge byc smutny i miec zly humor bo ja też straciłem dzieckoo" takie slowa uslyszalam od swojego meza... Czasem wykrzyczenie sobie w twarz szczerych słów pomaga , zrobilo mi sie przykro , bo tak naprawde szczerze wogole nie pomyslalam co czuje moj maz ,brzmi to pesymistycznie ,ale niestety taka prawda, cierpiac nie zauwazylam ze moj mąż tak samo to przezywa ;(

Tiluchno kiedy Twoj cykl ma punkt kulminacyjny:P ? Kiedy testujemy?

Akuku dopoki okresu nie dostaniesz wodeczki nie pij :P:P

Pam powodzenia na egaminach :)

Edytko ja miałam plamienia i w ciaze zaszłam :) Wiec nie trac nadziei :)

Edyta - no wlasnie nie wiem:sorry2: niby poszlo zapytanie czy zastepstwo Zoe sie nie zgodzi zebym byla cieniem;-)a ja bym chciala pol dnia wolnego bo szkola mojej cory jest dzisiaj zamknieta i kolezanka sie nia opiekuje, nie bralam wolnego wlasnie dlatego, ze mialo byc to szkolenie, ale skoro nie ma to moze sie zgodza abym wczesniej skonczyla:dry:

Edytka i Emalia w wirze staran hehe :-D:-D
Edyta ? widzisz? Smerfik podbudowala ladnie z tymi plamieniami

Smerfiku:) mysle ze 18 stycznia bylo by najbezpieczniej:tak: to by bylo rowno 14 dni :-D tak jak mowilam mam tylko jeden test schowany przez meza a innego nie kupie wiec i tak w sumie nie mam za bardzo wyjscia:-p

no i niestety, bede siedziec z kim innym przez caly dzien:dry:
ehhh..

Ostatnia edycja:
Emalia dzisiaj przyszla paczka dla meza I pan ktory ja dostarczał mnie obudził :-p
Co do objawów nie mam żadnych,tylko plamienia mnie męczą z tad wiem że ciaza nie bedzie w zasięgu mojej ręki .
A u ciebie jak test,pozytywny ?

Smerfik a dlaczego mialas plamienia? Bo ja nie znam przyczyn moich,mialam robione badania i wszystko było ok,ale ja myślę że coś z hormonami mam nie tak .

U mnie dzieciaki mają inset day ,więc tez w domu siedzą .

Ostatnia edycja:
Edytka- zobaczymy dzisiaj. Wczoraj był negatywny ale śluz taki że ho ho, jak by mi ktos jajko do srodka wbił ( bez żółtka:-D). Ale ja zakręcona. Przeczytałam że "pan porcelana" cię obudził :-D
tilusia- dzień szybko zleci :tak:

Tili - to masz trochę podobnie jak ja z podejściem do pracy. Bo jak już kiedyś pisałam, u mnie to żadna kariera i niezbyt ambitne zajęcie, ale za to ludzie raczej porządni, a ja nie dość, że po 3 miesiącach pracy im zrobiłam niespodziankę to jeszcze teraz idę na L4...I nie spodziewałam się tego po sobie ale aż mi głupio, że zostawiam ich teraz z masą roboty. No ale już postanowione
I daj spokój, młoda jesteś, 30 Ci stuknie z tego co pamiętam dopiero pod koniec roku ;-)Jeśli Ty jesteś stara to ja conajmniej w średnim wieku :-D

Emalia - chorobowo czuję się ok, gorączki od 2 dni brak. Za to razem z powrotem do zdrowia wróciły mi mdłości i od wczoraj już 2 razy wymiotowałam :baffled:

reklama
edyta jakie miałaś robione badania hormonalne? sama je chciałaś zrobić czy Gin Ci kazał?

Mialam robione wszystkie hormony ,dokładnie nie pamietam jakie bo lekarz ma je w komputerze,ale napewno prolaktyna,progesteron całą lista tego była ,ale badań nie zlecił gin tylko lekarz GP ,sam mi dał skierowanie na badania.

Emalia dzisiaj jest moj 25 dc a cykle mam 32-33 dniowe ,a owulka była mniej więcej w 21 -22 dc tak mi sie wydaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry