reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytka- zobaczymy dzisiaj. Wczoraj był negatywny ale śluz taki że ho ho, jak by mi ktos jajko do srodka wbił ( bez żółtka:-D). Ale ja zakręcona. Przeczytałam że "pan porcelana" cię obudził :-D
tilusia- dzień szybko zleci :tak:

hehehehe - dobre:-D:-D:-D:-D:-D

Domi - ojej, przepraszam, ze to powiem ale podbudowalas mnie:sorry2:
tak jak pisalam, najbardziej wspiera mnie w tym moj maz:tak:

ale zwariowany poniedzialek:-p Erica powiedziala, ze ona nie za bardzo chce bym byla znia bo stara sie robic i swoja prace i zastepstwo Zoe i jeszcze bardziej mi wszystko pomiesza, wiec wrocilam na swoje ex-stanowisko i czekam na szefa co to jest na meetingu :baffled:

niedobrze mi - choc wiem, ze to bardziej stres niz jakikolwiek objaw:-D

reklama
Spoko, nie gniewam się :-D

Słuchajcie, zapisałam się w końcu na usg za 3 tygodnie! Nie mogę się doczekać aż zobaczę tego małego człowieka:-)

Domi wow!!!!!!!
ja w ogole teraz spojrzalam na twoja stopke i normalnie tobie leci juz 9 tydzien!!! zapodasz nam zdjecie po usg??? pleeeaaasseee:-D

Edyta - ehh poczatki pniecia sie temeratury chyba nic nie znacza:dry: dopiero potem jej utrzymanie
nie chce sie jeszcze ekscytowac, ciesze sie natomiast ze idzie w gore co na bank oznacza, ze owulacja byla - a to bylo dla mnie najwazniejsze:tak:

Ostatnia edycja:
Domi wow!!!!!!!
ja w ogole teraz spojrzalam na twoja stopke i normalnie tobie leci juz 9 tydzien!!! zapodasz nam zdjecie po usg??? pleeeaaasseee:-D

Edyta - ehh poczatki pniecia sie temeratury chyba nic nie znacza:dry: dopiero potem jej utrzymanie
nie chce sie jeszcze ekscytowac, ciesze sie natomiast ze idzie w gore co na bank oznacza, ze owulacja byla - a to bylo dla mnie najwazniejsze:tak:

to samo chciałam napisać :-)

Domi wow!!!!!!!

Sama jestem w szoku, że to tak szybko leci :-D Pamiętam, że z Jaśkiem mi się ciągnęło strasznie. Może dlatego, że teraz przy dziecku nie mam czasu się nudzić ;) Pewnie, że zobaczycie zdjęcie :-)

szkoda, ze Mamolinka nie daje znaku zadnego :( i Miciurka :(

Die? co u Ciebie? cos sie wyjasnilo????

Anabelko? to kiedy moglabym ewentualnie zaczac sie cieszyc? dopiero po pozytywnym tescie chyba nie? hehe
ale np. po 11 dniach wysokich temperatur jest juz szansa?

Dzieki kochane :-) ale ja wiem ze nastepny cykl moge sobie tempke tylko mierzyc tak zeby obserwowac bo m caly tydzien bedzie w pl wraca w nocy 20 a ja 20 powinnam miec owu... No chyba ze sie opozni ale wtedy staranka byly by typowo na chlopca...a ja chcialam choc.rowne.szanse.dac.
No zobczymy bo mowie ten tydzien mamy do doopy, co.chwile sie klocimy I chyba odloze staranka na okres milszy I spomokojniejszy... Nie wiem moze od marca...kwietnia ? Jak Viki do przedszkola.pojdzie... Mama juz moze w pl bedzie.
Nie wiem... Zobaczymy... Musze to przemyslec bo nie wiem czy wogle bedzieny sie starac tzn ja chce na 100 % a moj m stwierdzil ze boi sie ze zostanie z 3 dzieci sam,chodzi mu o moje biodra...
Tak sobie pomyslalam ze z jednej strony ma racje bo ja jak sie Viki urodzil to ledwo rade dawalam I fizycznie I psychicznie... Bardziej przezylam to ze jednak chlopak, bo w ciazy mi mowili ze raczej cora... I popadlam w deresje... Przeszla mi ale teraz popadam znowu bo nie moge w ciaze zajsc... dla tego mysle czy sobie nie odpuscic calkowicie...
Wczoraj moj m wykrzyczal przy mojej mamie ze ja trzecie dziecko chce (a wiedzial.ze mama nic nie wie) I ze jest reproduktorem... Zabolalo mnie to... Ahh
No I ze am dosyc zycia w trojkacie dotyczylk to mojej mamy wiec sie nie zdziwie jak mama teraz z pl nie wroci... A jak nie wroci a mnie wezma do pracy to jiz wogle nie mam jak praciwac poki Viki do przedszkola nie pojdzie, a najwczesniej moze isc w polowie lutego.
Ahh wszystko zagmatwane ale to jest to ze my nie mozemy swobodnie porozmawiac, bo fakt ze mama jest I zawsze bedzie slyszec... No nic trzeba to jakos rozwiazac bo w dobra strone to nie idzie.

Dzis juz sie pogodzilam ze @ przyjdzie.
Przepraszam ze tak tylko o sobie ale nie mam na nic dzis sily...
Trzymam za was wszystkie kciuki :-)

reklama
Tili to zostało 11 dni do testowania ;) już nie mogę się doczekać a mam dobre przeczucie:) Będę trzymać kciuki ;) a jak Twoje libido ? Nadal szalejesz ?:P Bo we mnie chyba demon skoczył:P

Domi nie moge się doczekac zdjecia dzidziusia :) Zycze spokojnej ciąży:) I żeby czas leciał tak szybko jak do tej pory;)

Edytko u mnie były badania i lekarz stwierdził ze wszystko dobbrze i jak on to powiedział " taki moj urok "

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry