reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilluchna rozne zrodla roznie pisza miedzy 16-18 dni wysokich temperatur dla tego ze niektory opada np. 2 dni przed @ a niektorym dzien po.

Wiec ja jakbym miala sie strac to nigdy wiecej nie patrze na bol podbrzusza plecow, piersi... na nic...
Bo ti co sie dzieje z moim organizmem to masakra... Ja mialam bezbolesne @ a teraz od owu do @ caly cas mnie podbrzusze I plecy bola.

reklama
Akuku to jest przykre ze jak zaczynamy starania o dziecko , to ciagle kazdego dnia sie na cos nastawiamy, a to czekamy na dni plodne i skok temperatury, potem na okres, potem testujemy , spozniony okres wielka nadzieja i znowu porazka i bol ;( i znow zaczynamy kolejny cykl i znowu jedziemy tym samym tokiem mysleniowym... a ze mna sie cos stało dziwnego bo odkad poronilam nie pragne niczego innego tylko znow byc w ciąży i czuć tą siłe wewnetrzna co czułam.... i jestem wsciekla ze musze czekac na owulacje z prawego jajnika i sie zastanawiam co bedzie jak takowa nie wystapi i mam niestety zle przeczucie ;(

ja nie patrze na zadne objawy :tak: tzn moge pisac co sie ze mna dzieje ale nie zwalam tego na ciaze;-)

Akuku - a nie mozecie porozmawiac gdzies na spacerze?
hmm a co z praca twojej mamy?

Smerfiku - libido caly czas na wysokim poziomie hehe
tylko nie zaznaczam serduszek bo po owu juz nie maja sensu:-p

Edyta
- moze cos w tym jest? moze faktycznie taki twoj urok, jak moj z dlugimi cyklami?

a mi sie udalo i koncze za 2 godzinki:-)

Dostalam @ I teraz mam pytanie czy 12 dni od owu to nie za malo ? Dzis zaczynam 1 dc

Od jutra mierze tempke o 6 mam nadzieje ze dzieci wczesnie wstawac nie beda.

Ostatnia edycja:
Smerfik przepraszam że mecze cię pytaniami ale jako jedyna masz tez problem z plamieniami...napisz mi jeszcze czy zawsze mialas plamienia ??? Bo mi sie zaczęły po tabletkach anty.

Domi no to czekamy na zdjęcie twojego małego serduszka :-)

Akuku czytałam że jak II faza trwa 10 dni lub powyżej to jest ok

Edyta ti dobrze moze nie wszystko stracone... Znaczy owu powinnam miec 20 ale moze sie opozni o dwa dni znowu... Hehe...
Lori jak Ty mowilas ze po owu tez na core ?? Hehe...

Czyli dzisiaj sie upije a co mi tam...

Akuku przyko mi ze a wredota jednak przyszła... ale zaczynasz nowy cykl więc główka do gory:P

Edytko u mnie te plamienia sie zaczeły odkad zaczelam regularnie wspolzyc... ja niestety zauwazylam z tym zwiazek....tak mi sie przynjmiej wydaje :) A tabletek nigdy nie brałam bo ich po prostu moj organizm nie toleruje.... ale ja tez mialam problem z prolaktyna i niby od tego molo sie tak dziac jednak pozniej prolaktyne mialam unormowana a plamienia byly nadal ;/

dzien dobry kochane!!!
wstalam dzis o 11!! masakra ;/
melduje na szybko ze u mnie dalej brak jakichkolwiek oznak na okres - nic a nic! na sztywno spóźnia sie zaledwie 3 dzien....testu nie robie...jeszcze czekam...wczoraj rozmawialm z kolezanka ktora jest w ciazy powiedzila ze robila testy od 31 dnia cyklu- od terminu spodziewanej @- co drugi dzien- ciagle wychodzily negatywne- w 42 dniu cyklu wyszedl pozytywny- jej II kreski siedza sobie teraz pod jej serduchem i rozpakowywac sie beda ok kwietnia:) - moze chcialam to uslyszec.....ze jeszcze mimo negatywnego testu jest szansa....

Edytko- ja tez mialam problem z plamieniami- tak jak u Ciebie po odstwieniu tabletek - plamienia zaczynaly sie 31 dnia cyklu(bralam je za poczatke miesiaczki) krwawienie dostawalm 3-4 dni (plamilam na bronzowo przez ok 3-4 dni )potem dostawalam krwawienie, ginekolozka mi powiedziala ze plamienia sugeruja nieodpowiedni poziom hormonow- moze byc za wysoki lub za niski- co powodowac moze brak uwalniania sie dojzalego jajeczka- brak owolucji. przepisala mi wtedy ten biofem- polski odp. castangus- czyli niepokalanek mnisi. jestem po pierwszym cyklu z nim- nie ma plamien...nie ma miesiaczki....i teraz albo sie kurna UDAŁO!!! albo mi posralo cykl przez to:P

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem. Wybaczice ze tylko o sobie ale jestem zla wsciekla i zmeczona....
Gosciu zmienil kompletnie egzamin i to co przez 5 lat sie pojawialo na zmiane nagle nie i wszyscy byli w szoku... mysle ze 90% z nas nie zda bo byly pytania ktorych nawet nie omawialismy na wykladach ani praktykach... i wez tu badz czlowieku madry.... napisalam tyle ile umialam i pamietalam z matury wiec MOZE zdam a jak nie to sa poprawki we wrzesniu.... no ale w***** mam niezlego.... ide sie polozyc bo cos mnie bierze. Z calego tego wkurzenia zapomnialam isc do pielegniarki wiec jutro pojde...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry