reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edzia- to i tak będziesz szybciej testowała. Ja planuj ( ale różnie to może być ) na następny czwartek (17.01). A ty?'
Tiluśka- czyżbyś była następna ???:-pserduszkowałam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. moze jeszcze wieczorem bedzie albo jutro rano. Zreszta zobacz se sama kiedy i o jakich porach Obserwacja cyklu - enpr.pl.
Milusia już wróciła do domku, ale sie jeszcze ogarnia. Na bank się odezwie wkrótce.
Domi- czekamy razem z Tobą :)
Akuku- dobrze ,żę masz siłe do walki. Tak trzymaj. U mnie II faza to zazwyczaj od 10 do 13 dni, więc ok.
die- perle- trzymam kciuki żeby wredota w tym roku już nie przyszła. Niech se na wakacje jedzie i odpoczywa :-p
pam- znowu cie coś bierze? ojej, a co tym razem? :confused:

reklama
Wiecie co wczoraj poklocilismy sie z m dosc mocno o glupote ale makasra... te hormony mnie zabija...
Nie wazne w kazdym razie dzis moja mama slyszac wczoraj wszystko powiedziala mi... Bedzie tylko gorzej!! No jak tak mozna ?? Zamiast powiedziec ze bedzie lepiej to mowi ze gorzej??
Ahh ona nie lubi mojego m I chyba bylaby szczesliwa jakbysmy sie rozstali... Powiedzialam jej zeby zadzwonila do mojego brata I tez mu powiedziala ze bedzie gorzej, bo jego dziewczyna w ciazy.. A ona na to oni sie nie kloca... Jasne bo przy niej by sie klocili jak nie mieszkaja razem ahh...a ona ze mieszkali razem.. Tak chwilowo I obydwoje sie prawie nie widuja bo ona studiuje I pracuje a on tez sie uczy I pracuje... Wiec o co I kiedy maja sie klocic, zadnych obowiazkow nie maja domowych, zadnego sprzatania gotowania a jak sa zkeczenie to sie poloza... I tyle... Ja tez sie z m nie klocilam bo nie bylo o co, pierwsze klotnie jak ja bylam w ciazy ale to ja sie czepialam glupot przez hormony...
Ahh.

Ostatnia edycja:
Akuku, współczuję sytuacji z mamą i wydaje mi się, że chyba faktycznie najlepiej dla Was by było gdyby ona z Wami nie mieszkała....Takie wtrącanie się do związku jest bardzo niedobre i może tylko zaszkodzić:-(

A mnie teściowa wkurza:wściekła/y: Mam powtórkę z rozrywki - po raz kolejny jest niezadowolona, ze będziemy mieć dziecko i wyżywa się na mnie. Już mam dość:wściekła/y:

Akuku, współczuję sytuacji z mamą i wydaje mi się, że chyba faktycznie najlepiej dla Was by było gdyby ona z Wami nie mieszkała....Takie wtrącanie się do związku jest bardzo niedobre i może tylko zaszkodzić:-(

A mnie teściowa wkurza:wściekła/y: Mam powtórkę z rozrywki - po raz kolejny jest niezadowolona, ze będziemy mieć dziecko i wyżywa się na mnie. Już mam dość:wściekła/y:

Domi bardzo mi przykro... :-(
No jak narazie nie moge mamy do pl wyslac bo Viki do przedszkola nie poszedl jeszcze.
Ale chyba dam go od lutego w takim razie hmm... No jakos to bedzie.

Mama teraz leci do pl 13 stycznia miala wrocic 20 I zostac do kwietnia... Ale jak mam dac vikiego w lutym do przedszkola to moze juz zostanie... Tylko wlasnie miala isc tu do pracy I wtedy bylo by ok. Bo mama by wieczorem pracowala a my bysmy mieli czas dla siebie... Hmm musimy pomyslec.

Emalia ja tez tak bede testować ,o ile @ wczesniej nie przyjdzie :-)

Die trzymam kciuki żeby u ciebie jednak to była ciaza ,ja mam plamienia i w I i w II fazie cyklu w różnych dniach,ale po stosunku zawsze mam czysto,czyżby członek mojego m tak dobrze na mnie działał ?? :-D ( joke )

Smerfiku to widać że u ciebie jest to naturalne plamienie,więc lepsze takie niz z powodu hormonów ;-)

Die Perle trzymam kciuki za II kreseczki ;)

Akuku ja też zaczełam Nowy cykl i tez wiem ze naet sie starac nie mogę :( Więc jestesmy razem :) Jesli TY walczysz to ja też :P masz mnie wspierac:P rozumiemy sie? I nie smutaj się dziubku :*

Emalio trzymam kciuki za Twoje testowanie :*

Edytko a u Ciebie plamienie jest od hormonow?

Die Perle trzymam kciuki za II kreseczki ;)

Akuku ja też zaczełam Nowy cykl i tez wiem ze naet sie starac nie mogę :( Więc jestesmy razem :) Jesli TY walczysz to ja też :P masz mnie wspierac:P rozumiemy sie? I nie smutaj się dziubku :*

Emalio trzymam kciuki za Twoje testowanie :*

Edytko a u Ciebie plamienie jest od hormonow?

Dziekuje :-) bede wspierac :-) szczerze latwiej mi wspierac kogos niz siebie :-P
No teraz I tak czasu nie cofne.
Tak sobie mysle czy nie poczekam I zaczne na nowo staranka by dziecko urodzilo sie w kolejnym roku hmm...

reklama
Akuku - a wczym ci mama pomaga? przeciez z tego co rozumiem i tak siedzisz w domu..:confused:

Emaila i Edyta - to testujemy razem 17.01? ja mialam 18.01 a mialam owulke przed wami hehe, ale moge wczesniej z wami:-D bedzie razniej:tak:

Smerfiku - oby owulacja byla z tego jajnika co trzeba! chodzisz na monitoring?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry