emalia82
Fanka BB :)
Edzia- to i tak będziesz szybciej testowała. Ja planuj ( ale różnie to może być ) na następny czwartek (17.01). A ty?'
Tiluśka- czyżbyś była następna ???
serduszkowałam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. moze jeszcze wieczorem bedzie albo jutro rano. Zreszta zobacz se sama kiedy i o jakich porach Obserwacja cyklu - enpr.pl.
Milusia już wróciła do domku, ale sie jeszcze ogarnia. Na bank się odezwie wkrótce.
Domi- czekamy razem z Tobą
Akuku- dobrze ,żę masz siłe do walki. Tak trzymaj. U mnie II faza to zazwyczaj od 10 do 13 dni, więc ok.
die- perle- trzymam kciuki żeby wredota w tym roku już nie przyszła. Niech se na wakacje jedzie i odpoczywa
pam- znowu cie coś bierze? ojej, a co tym razem?
Tiluśka- czyżbyś była następna ???
serduszkowałam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. moze jeszcze wieczorem bedzie albo jutro rano. Zreszta zobacz se sama kiedy i o jakich porach Obserwacja cyklu - enpr.pl.Milusia już wróciła do domku, ale sie jeszcze ogarnia. Na bank się odezwie wkrótce.
Domi- czekamy razem z Tobą
Akuku- dobrze ,żę masz siłe do walki. Tak trzymaj. U mnie II faza to zazwyczaj od 10 do 13 dni, więc ok.
die- perle- trzymam kciuki żeby wredota w tym roku już nie przyszła. Niech se na wakacje jedzie i odpoczywa

pam- znowu cie coś bierze? ojej, a co tym razem?

Mam powtórkę z rozrywki - po raz kolejny jest niezadowolona, ze będziemy mieć dziecko i wyżywa się na mnie. Już mam dość
( joke )