reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Jod- suplement diety
Jod harmonizuje system hormonalny u kobiet. Dobra kondycja tarczycy wpływa bezpośrednio na cały układ hormonalny i rozrodczy u kobiet. Wpływa również na funkcjonowanie jajników, reguluje miesiączki, podnosi płodność kobiet. Pomaga zapobiec poronieniom.
Zastosowanie: uzupełnianie jodu jest konieczne dla prawidłowego funkcjonowania tarczycy. Hormony T3 i T4 produkowane przez tarczyce wpływają pozytywnie na przemianę materii. Jod wspomaga wzrost i dojrzałości narządów płciowych

Emalia!!! jupiii:-D:-D:-D:-D no to witamy w grupie juz na pewno
17 stycznia jest nasz tak??:-p

ale numer az 3 na ten sam dzien hehe:-D

Smerfiku - ja tez slyszalam, ze powinno byc naprzemiennie:tak:

Die - o jodzie slyszalam tylko tyle ze u niektorych tak wzmogl owulacja iz jajeczka byly z obu jajnikach i wychodzily blizniaki:szok:

ale jak pomaga to tfu tfu jakbymi sie nie udalo teraz to moze dodam sobie jeszcze jod
a w ogole to ja juz nosze male pudeleczko do pracy:-p z tymi tabletkami
choc juz zamiast 2x castagnus mam jeden i nie biore ani cynku ani magnezu:-p

Domi - dokladnie - nie zwracaj uwagi na tesciowa:baffled: co za baba
a jak ci dokucza?

Anabelko !! bo ty jestes tutaj temperaturowa alfa i omega :):tak: jaki spadek teraz powinien mnie zaniepokoic? czy jak spadnie ponizej granicy? czy jakikolwiek? bo tak mi podskoczyla tempka ze az sie boje mierzyc by jakiegos spadku nie zaliczyc:shocked2:

Ostatnia edycja:
szczerze to bym sie i na blizniaki nie obrazila:D

dobra kochane ja lece zaweźdź moja core na balet bede wieczorkiem - nie piszcie za duzo zebym mogla doczytac!!! no i caly czas macie trzymac za mnie kciuki- za moje II krechy :D

A no sie złożyło że we trzy będziemy testować.

Ja chyba tez sobie dokupie ten jod ,moze coś pomoże ,ale to dopiero jak przyjdzie @ i takduzo prochów biorę to jeden więcej nie zrobi różnicy

U mnie bliźniaków nie ma ale ja to bym chciała,tylko nie wiem czy moja macica by to wytrzymała :shocked2:

Die kciuki Zaciskam i nie puszczam

Ostatnia edycja:
Smerfik przepraszam że mecze cię pytaniami ale jako jedyna masz tez problem z plamieniami...napisz mi jeszcze czy zawsze mialas plamienia ??? Bo mi sie zaczęły po tabletkach anty.

a ja? ja też się męczę z co miesięcznymi plamieniami, które pojawiają się w 20 dc.... (+ - 2 dni)

nie pamiętam czy miałam je przed rozpoczęciem brania tabletek bo to było dość dawno temu ale na pewno wiem, ze mam je teraz po odstawieniu tabletek, w każdym cyklu :wściekła/y:

Edytka- a popilnujesz mi dzieci? :-D Może poprawka wieczorem i starczy w tym cyklu. Teraz obserwacja tempki i czekanie do 17-ego :)
Die- trzymamy z całych sił :)
Edytko, Tiluś- teraz musimy nawzajem się powstrzymywać żeby wcześniej nie zrobić :)
Karola- a jak te plamienia wyglądają? To krew, czy brązowe brudzenie?

Ja mam bliźniaki od strony babci ale raczej nie mam w genach, bo ja po ojcu bardziej ( babcia, to mama mojej mamy), al;e bym sie nie obraziła, choć to dopiero by była jazda bez trzymanki :D

Ostatnia edycja:
reklama
emalia u mnie zaczyna się od brązowego brudzenia potem pojawia się delikatna, jasna krew, w poprzednim cyklu trwało to 8 dni, teraz już tylko 4 i zazwyczaj tylko rano, rano podczas podcierania pojawaiała się jasna krew ze śluzem, potem przez cały dzień sucho, wieczorem znów jakaś jasna kropka krwi na wkładce i rano znów powtórka z rozrywki. A tak na marginesie to w tym cyklu to ja nawet normalnej @ nie miałam, ostatnio po Luteinie był wodospad a teraz tylko plamienie (brałam na wywołanie @) nawet tamponów nie potrzebowałam. No jak już na mnie nie działa luteina na wywołanie @ to ja już się poddaje :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry