reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
edyta biorę cały zestaw witamin, i jod tam jest i wit B6 ale chyba dokupię sobie jeszcze dodatkowo samą wit B6 i będę brać dodatkowo od nowego cyklu (o ile ten w końcu nastąpi) :wściekła/y:

Edyta emlia I tilli trzymam za was mocno kciukasy by kazde km sie udalo.:-)

Die za Ciebie rowniez trzymam.kciukasy by ta wredna @.nie przylazla. Jak juz do mnie przylazla to.wyslis sswoja do mnie I jeszcze jedna przyjme :-) przynajmniej sobie.cykl wydluze hahaha

Tilli co do mojej mamy to wlasnie teraz nie musi byc ale jak na nastepnym spotkaniu jednak stwierdza ze moge praciwac to co powiem ze musza poczekac az moja mama przykeci hehe?

co do jodu nie slyszlam ale zakupie.

Dziekuje wam bardzo za to ze mnie wspieracie :-) bo ciezko mi ale z wami jakby latwiej :-) tak czy siak jak dzieci pojda spac ja.sobie robie sylwestra :-)

Zajrze pozniej idziemy jesc.pizze bo ja pier... Obiadu nie robie hehe.

Edytko niestety musze czekac na owulacje z prawej strony bo jest duzy ryzyko ze lewa strona ma nie domoge i grozi mi ciaza pozamaciczna a lekarz juz nie chce ryzykowac :( i ja chyba poki co tez ... Wole bezpieznie poczekac na owulacje z prawego jajnika jesli wogole ona wystapii :P

Tili ja kochana mam nadzieje ze wlasnie mam naprzemiennie i kolejna owulacja bedzie z prawego :P :P ihhahha :)

akuku ja też miałam dziś obiadu nie robić, tak mnie wczoraj dziad wnerwił, że pomyślałam, a co, niech głoduje, a zresztą dała mu Bozia rączki? to niech sobie sam zrobi!

ale mama mnie namówiła, że mogę się nie odzywać, że to nawet i wskazane ale obiad powinnam zrobić. Najpierw zawzięcie trwałam przy swoim, że nie i koniec ale koło 16 sama zgłodniałam i coś upichciłam. Postawiłam Jaśnie Hrabiemu talerz na blacie, sama swój zabrałam i poszłam sobie do drugiego pokoju posiedzieć przy laptopie i Was poczytać.

Karola ja biorę 3x dziennie po 50 mg wit B6 czyli 150mg od wczorajszego popołudnia plamien nie mam .Warto abyś sobie taka dawkę aplikowala,chociaż aby spróbować.

Akuku dzieki za kciukasy,przydadzą sie .

U mnie chłopaki tez dzisiaj na pizzy są ,bo dzisiaj do collegu idę i gotować mi sie nie chcialo :-p

Smerfiku no to teraz musi być z prawego ,masz rację lepiej nie ryzykować.

Ostatnia edycja:
a ja porżadna zona dwa dania ugotowałam:P:P Ale za to jutro to sobie sam musi cos przygotowac :) Bo musze cos z moja mordka zrobic bo mi po tym szpitalu syfkow powychodzilo skora sie wysuszylo wiec trzeba skorzystac z pomocy kolezanki po fachu :) hahaha

Karola angielskiego a głównie gramatyki ,a zapisałam sie bo chciałam pobyc z ludźmi a nie tylko dom i dzieci ;-)
Teraz mam dużo znajomych no i to relax dla mnie .

reklama
teraz swój college wspominam z sentymentem ale z 6 lat temu aż mnie mdliło na sam dzwięk słowa "college", co prawda ja chodziłam do ciut innego collegu ale wspominam to jako 3 lata wyjęte z życia... ech, sama nie wiem jak udało mi się to przeżyć i skończyć tą szkołę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry