reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

koleżanka na Facebooku mi truje zadek, żebym szła na betę... że ta temperatura mi się dziwnie wysoko utrzymuje, że brzuch i plecy mnie bolą, że może to ciąża pozamaciczna bla bla bla....

ech, ona co miesiąc mi wmawia, że na banku już jestem w ciąży (ona aktualnie jest w 4 miesiącu, z drugim dzieckiem)...

szczerze to nie chce mi się jechać 17 km w jedną stronę by się rozczarować, musiałabym odwołać korepetycje, pożyczyć od mamy auto, pokłują mnie, kasę wybulę i co? przez kilka dni będę w niepewności i będę się nakręcać jak dziki królik na widok marchewki a potem się rozczaruję... eeeee, na co mi to....

reklama
Dzięki dziewczyny, niestety ciężko jest zupełnie nie zwracać uwagi na teściową kiedy się z nią mieszka :/ I to nie tak, że ona mi coś daje do zrozumienia. Dziś skorzystała z tego, że tylko my jesteśmy w domu, przyszła i zaczęła mi wygarniać różne rzeczy, czepiać się o wszystko i praktycznie wprost mi powiedziała co sądzi o drugim dziecku :/ Mam to w sumie gdzieś i nie obchodzi mnie co ona myśli na ten temat ale ciśnienie mi podniosła...

I w ogóle do kitu się dziś czuję, mam takie mdłości jak chyba jeszcze nigdy...2 razy już wymiotowałam, chociaż nawet za bardzo nie mam czym, a jeszcze musiałam jechać autobusem przez pół miasta do lekarza, jechałam ponad godzinę w jedną stronę i tak bujało, że myślałam, że zaraz puszczę pawia w tym autobusie...

domi Twoja teściowa Cię wkurza bo się wtrąca, moja się nie wtrąca, wręcz mnie olewa i też mnie to wkurza, tak więc tak źle i tak niedobrze ....

wizyta u lekarza tak kontrolnie? co powiedział lekarz?

Karola - pewnie tak źle i tak niedobrze, ale....może chcesz się zamienić na teściową? :-D Ja moją wolałam jak olewała mimo wszystko.....

A lekarz to moja endokrynolog, mam niedoczynność tarczycy więc wizyty u niej tak samo często jak u gina. Ale wszystko dobrze, miesiąc temu zwiększyła mi dawkę leków i wyniki mam idealne ;)

UFFFFFFFFF wrocilysmy z baletu..wykonczą mnie te poniedzilkowe wyprawy do szkoly baletowej..;/

Domis słonko- powiem Ci że Ty teraz masz świetny moment żeby pokazać Teściówce gdzie jest miejsce teściówki:P mdłości masz? masz! to na nią narzygaj a potem zrób mine zbitego kota- wiecej nie bedzie sie koło Ciebie kręcic:D

chyba jutro zrobie ten test znowu.....nosi mnie...

ech Pam nawet nic nie mow...u mnie to samo..i jeszcze ciagle pisza do mnie i opowiadaja o swoich ciazach :) :P z jednej strony to fajne a czesem to mnie skreca w srodku- bo choc my wszytkie sobie nawzajem zyczymy szczescia to kurczaki w lkazdej znas siedzi taki maly "diabel" ktory na kazda ciaze innej reaguje wykrzywieniem ryja .....nic nie poradzimy

Dzień dobry wszystkim.

Karola zostań z nami.
Akuku- przykro mi, może następnym cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy.
Domi- jak sie czujesz kochana?
Tilusia- ładny wykresik:tak:
Lori- a gdzie kupujesz te testy? Masz jakiegoś linka?
Edytka- a co to się rano stało? Czyżby objaw??? Który dzisiaj masz dc?

Jestem dzisiaj nie do życia po wczorajszych i dzisiejszych bobosexach :) Trza się do roboty zabrać :-)

Edyta ti dobrze moze nie wszystko stracone... Znaczy owu powinnam miec 20 ale moze sie opozni o dwa dni znowu... Hehe...
Lori jak Ty mowilas ze po owu tez na core ?? Hehe...

Czyli dzisiaj sie upije a co mi tam...

5 dni przerwy a potem seksik się 12 godzin po owu. Jest to metoda na dziewczynke bo spada ph i to jest pierwsza faza zmiany śluzu na niepłodny. Męskei juz nie przeżyją a dziewczynkowe jeszcze tak :tak::tak::tak:

die - trzymam cały czas kciuki :tak::tak::tak: , może po prostu przesuneła Ci się owu i dla tego testy nie wychodziły :-)

Tiluchna- ładnie poszła Ci temperaturka do góry ;-)

Edyta - minęły już Ci plamienia?

smerfik - a ty mas zmonitoring cyklu? poczym wiesz z którego jajnika będzie owu. Samym bólem to ja bym się nie sugerowała :nerd:

Die perle doslwonie hehe moja kol. Zaszla w ciaze urodzila w lutym rok temu a ja sie zaczelam starc jeszcze jak ona w ciazy byla... W zeszlym miechu zaszla moja bratowa I oczywoscie zadzwnoili akurat jak ja sie dowiedzialam ze ciazy nie ma a co najlepsze ten sam termin co ja bym miala jakbyk byla...
Co chwile slysze I widze ciazy brzuchy dzieci I jeszcze bardziej dziewczynki:-)

Ja wlasnie spalam na kanapie wtulona w m, ale ja jak zasne to kaloryfer jestem wiec poszedl do sypialni a ja dalej w salonie kimalam...a snilo mi sie to co dzieci mowily haha.
Oni ostatnio sie tak ladnie bawia obydwoje ukladana tory a pozniej godzinami jezdza I jezdA :-)
Jak sie zaczynaja klocic to np. Viki mowi nie lubie cie alex, a alex na to ale przeciez mnie lubiles ? Hehe

Dobra mykam wyszykowac dzieciaczki do snu :-)

reklama
Lori a czy zdaza doplynac 12 godzin po owu....beh to ten cykl tylko tak moge ale powiedz mi od jakiego momentu mam liczyc 12 godz. ?? Ja nie mam monitoringu owu. Wiec musze polegac na tepmce . Sluzie I bolu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry