krowkabordo
Fanka BB :)
spooky ja mam ten sam problem, co prawda my dopiero kilka miesięcy po ślubie ale no żesz kurdę przejść mi przez gardło nie chce, jakoś mi tak głupio, dziwnie... może gdyby sami jakoś zaproponowali... na razie tak wszystko bezosobowo do nich mówię ale jakoś to tak dziwnie brzmi....
hej, mężatki z większym stażem, podrzućcie jakieś dobre sposoby co z tym fantem zrobić. jak to było u Was?
Ja do swoich teściów zwracam się bezosobowo. Czasem kombinuję by zgrabnie się wypowiedzieć a nie urazić. ja mam matkę jedną i tego się trzymam:-).
Moja teściowa to dobra kobieta, i za mną jest bardzo. To typ "zagłaskać kotka na śmierć". Przerabiałam mieszkanie z nią i wiem, że lepiej jest jak nie mamy kontaktu 24h na dobę.
Karola- jeśli kochasz a na bank kochasz i jeśli on kocha a na bank kocha to Wam fochanie przejdzie. Szkoda życia na pierdoły. Faceci są z marsa więc nie ma czemu się dziwić są INNI! Ale za to ich kochamy, nie? Mój nie jest typem romantyka, nie spoufala się i nawet ktoś inny powiedziałby że jest oschły. On ma naturę zadaniowca konkretnego. Musi zrobić, zobaczyć, podumać i się pocieszyć. Po tylu latach związku (z 10 będzie..6 rok leci po ślubie) zrozumiałam dopiero, że nie warto być dumnym do końca co nie znaczy że by pozbawić się swoich zasad. Kieruj się nie tylko sercem, czasem daj przebić się rozumowi:-). Będzie dobrze!!!:-)
Boże jak mi niedobrze!
niestety taki paskudny charakter odziedziczyłam po ojcu.... :-(

mam dostac @ za trzy dni, a nic tam na dole nie czuje, wiec jeden wielki znak zapytania, chodze przybita, zmeczona bez wyrazu, wiec same widzicie kompan ze mnie zaden.
.