reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku- precz złe myśli a kysz. Wcale bym się nie zdziwiła jak by cie sie udało. Jestem z Tobą.
Karola- no 4 dni różnicy to już sporo. Wydaje mi się ,że nie masz nic do stracenia. Jak ma wyjść to wyjdzie, zresztą tak samo jak bys miała bete zrobic.
My jesteśmy prawie 3 po ślubie i ja do teściowej od samego początku (od 7 lat) mówie mamo. A mój K do tej pory jeszcze nie. Z ojcem są jak najlepsi kumple, ale w sumie to też wina moich rodziców, bo mogliby zaproponować , a mój na to czeka :confused:
spokey- a ty kiedy testujesz?

A gdzie Akuku, Missi, Edzia itd.....

no fakt, ale mial robione badanie w dwoch odrebnych labaratoriach, w odstepie dwoch tygodni, wiec albo klinika nieplodnosci troszke oszukuje zeby placic slono i chodzic do pana doktora, albo to drugie laboratorium ma cos z maszyna do badania nasienia, bo czy jest mozliwe ,ze w przeciagu dwoch tygodni z 6,5 mln /ml zwiekszyla sie liczna na prawie 13 mln/ml???a morfologia z 1% na 5%???chyba byloby to za piekne zeby bylo prawdziwe co nie???

dodam, ze w ciazy dalej nie jestem, a zwiekszylismy liczbe przytulanek co 2-3 dni, a ciaza bedzie wynikiem poprawy wynikow, czyli c h u j n i a.

wpadam jeszcze na skundke przeczytac coscie naskrobaly:)
i zostawiam info ze zaczal mnie jakby pobolwec brzuch....moze jedak okres sie spoznial????;/
tak czy siak chyba zrobie jutro ten tes to bedzie 38 dzien cyklu.

Ja do tesciowej mówie pani Ewuniu- ale mam o tyle łatwa syt. ze moj małzonek zwraca sie w ten sposob do swojej may od zawsze- tak sie jakos przyjelo...do bylej tesciowej- bo ja juz mam jeden rozwod za soba- mowilam pani (przez male pe) mimo ze mi zaproponowala "mame" powiedzilam ze bardzo mi przykro ale to dla mnie niedoprzeskoczenia:P

ale tez jestem za formą po imieniu- to jest fajna forma- ciepla , mila a zarazem niesztuczna:) mamo- do niemamy- kto to w ogole wymyslil? juz chyba lepiej by bylo mowic tesciowko:P

boli cos to podbrzusze....pewnie malpiszon nadchodzi :( biedna ja....

Karola wlasnie sobie poogladalm Twoj wykres widze ze u Ciebie tak jak i u mnie- okresu nie ma, test wyszedl negatywny....tylko daty ciupke inne- ja mialm miec okres 4 stycznia-test robilam 31- negatywny, i 4 -tez negatywny:(
kurde moze za wczesnie tettesty robilysmy??? tez mam te z e-baya- paskowe jakies takie bylejakie....a w sumie to ja sie tez na testach nie znam:(

nie wiem czy bede testowac, bo czuje, ze to nie ma sensu poraz kolejny, wiec moze jak @ mi sie spozni 4 dni sikne raz rano, ale poobserwuje jeszcze moj biustv tak za trzy dni, bedac w ciazy z matyska zaokraglily mi sie jeszcze przed @ i to mi dalo do myslenia, wiec pewnie teraz bedzie podobnie, na razie mam wiszace puste dwa flapy :-(worki na dwa ziemniki.

jaka ja jestem niedorozwinieta to szok...łaże do klopa- i sie podcieram na sile- zeby tylko sprawdzic czy na papierze nie ma sladow- jakichkolwiek sladow zapowiadajacych okres...a tak w ogole to mam sucho- znaczy zadnych uplawow- a jak ciaza jest to chyba powinno byc sporo sluzu co? takiego mlecznego gestego?

reklama
Ksoku- kochana- kazda ciaza moze byc inna- wiec w sumie nie sugeruj sie piersiami az tak- chociaz opis wrokow na ziemniaki mnie rozbawil:P
ja z koli mam na cycach (bo ja zawsze mam cycy jak napompowane pilki- nie wazne ile waze, nie wazne czy okres czy ciaza- wygladaja troche jak silikonowe) pełno żył niebieskich- i nie wiem czy zawsze tak bylo czy moze teraz wylazly- pytalam meza ale on powiedzial ze nie umie mi odpowiedziec na to pytanie bo jak patrzy na moje piersi to zyly sa najmniej interesujace- wiec on nie wie czy byly czy wyszly:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry