reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kurde pisalam i mi skasowalo :-p

Edyta - what to expect when you're expecting
Anabelko - trzymaj sie, moze mierz temperature tak pogladowo i zaznacz jako zaburzona?
Akuku - moja rada, jak J wroci z Pl po prostu sie kochajcie, z mlosci a nie bo jest owulacja itd, nic mu nie mow, po prostu z tesknoty. na bank nie odmowi, a przeciez skoro bez zabezpieczenia to samo to znaczy, ze sie staracie:tak:

Karola - ja sama wiem jak ciezko gdy @ sie spoznia i wszyscy dookola mowia zrob test zrob test to na bank ciaz itd, jak masz te testy tansze paskowe do dla siebie, zeby nie zwariowac mozesz zrobic.. ale zaraz juz bedzie twoj lekarz spowrotem i zobaczymy co on powie, czytalas moze o czyms takim jak zespol niepekajacego pecherzyka ? to tez moze opoznic @

reklama
Witam z ranka o 6 zmierzylam sobie tempke, budzik cichutki nikogo nie obudzilal ale to, melodia pjsoenki ktara lubie I musze sie przyzwyczaic bo caly czas ja nuce a chcialam jeszcze usnac.

Alex przyszedl do lozka o 7 wytulil sie, mial taki okres ze nie chcial.sie tulic ani dawac buziakow... Jak udalo mi sie go ucalowac to sie wycieral. nie naciskalismy tulil sie jak mial ochote, codziennie slyszy ze go kochamy. On byl taki zasadniczy a teraz sie zmienil:-)

Anabelko a dla czego jedziesz do szpitala? Przepraszam nie doczytalam :-)

Tiluchna I jak film ? Ja mojemu wczoraj powiedzialam ze wyjezdza na moje plodne dni. Pozatym my sie nie zabezpieczamy tylko przerywamy stosunek a on juz sie przyzwyczail ze od dluzszego czasu go nie przerywamy:-)
Ja sobie chyba tego casyangusa kupie hehe choc u mnie nie mial byc nic regulowac tylko libido podniesc :-)

Dobra dam dziecku telefon

Milego dnia

Akuku- castagnus nie ma tylko regulowac ale polepszyc gospodarke hormonalna

dobra lece zawiezc dzieciaki do przedszkoli i szkol i zmykam do pracy :tak:

wiecie co? od wczoraj kluje mnie lewy jajnik:dry: :-D (palnij sie w leb Tili:-p)

Akuku- castagnus nie ma tylko regulowac ale polepszyc gospodarke hormonalna

dobra lece zawiezc dzieciaki do przedszkoli i szkol i zmykam do pracy :tak:

wiecie co? od wczoraj kluje mnie lewy jajnik:dry: :-D (palnij sie w leb Tili:-p)

Hehe mnie od owu codziennie co klulo hehe. Ale trzymam kciuki by u Ciebie te klucia byly na dzidzie :-)

a kupie castangus w aptece ?? Jak nie to.czy.moglabys mi jeszcze raz linka podac ?

dzien doberek... wstałam i wybrałam się do wc w celach wiadomych- patrze a na wkładce takie delikatne cos ciemniejsze- podtarlam sie- brązowo - ale zrobilam ten test- bo już go wypakowałam- negatywny...***** nadchodzi-no ale dobra niech se nadchodzi- jak nie ma ciązy to niech przynajmniej się już cykl zacznie jak u ludzia!

i teraz pytanie kiedy mam i jak mierzyc tę temperaturzyce??

mówilam dzien dobry???

Akuku kupisz w aptece be recepty- nie wiem jak się tylko nazywa w Anglii bo w niemczech sie nazywa inaczej- ale mi go przepisala lekarka i tutaj sie zwie BIOFEM , tak czy siak to "NIEPOKALANEK MNISI"

Dzien dobry

Die wychodzi na to że @ jest za rogiem,ale to dobrze bo niedlugo możesz zacząć staranka :tak:

Wydaje mi sie że temp powinno zacząć sie mierzyć po skończonej @ .

Tili dość tajemniczy tytuł więc film pewnie fajny .U ciebie tempka coraz wyżej ,no mam nadzieję że to fasolka .

Akuku w collegu super,moj najlepszy kolega wrócił ktorego dawno nie widziałam ,ponieważ mnial tam jakies problemy,i nie przychodził na zajęcia ale juz jest dobrze :-)

Agnus castus- to castangus i chyba widziałam go w tesco

Moje dzieciaczki poszły juz do szkoly,maz dzwonił że czuje sie niewyraźnie takze coś go zaczyna rozkładać ,no nic będziemy z tym walczyć ...

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny... ja dzisiaj wstalam lewą nogą i oczywicie kto sie na to wszystko napatoczył no moj mezulek , sprowadzilam go na ziemie ze nie bede mu robic sniadania bo sprzatam a on ma dwie rączki to niech sobie stroi :P:P hehe ..troszke mi było go zal ale nie rozumie jak mozna obie samemu sniadania nie zrobi :P Teraz juz humorek lepszy bo chyba sie na nim wyzylam i mi przeszłooo....

Lori tak jak powiedziała Tili miałam USG kontrolne i byl widoczny pecherzyk po lewej stronie i nie pozwolil na zabawe :( Wiec czekm na prawą strone :)

Krowko masz racje faceci sa jak male dzieci ;P

Die jak ma przyjsc ta wredota to niech przychodzi i czekamy na nowy cykl :)

Nie moge sie doczekac az zaczna sie testowania

Smerfiku czasami tak jest ,że jak rozladujemy energię na kimś to później nam humorek wraca :-p

Krowko a ty juz zaczelas brać tabletki ? I jakie dostalas ?

reklama
Hejka laseczki:-)

Edyta - oc35 czy jakoś tak.. Ja się nie znam na tych tabletkach. Nie przeczytałam dobrych opini na ich temat ale dam im szanse. Co mam zrobić? Nie mogę ryzykować po szczepieniu.

A właśnie jak miałyście na receptę anty przepisane to ile płaciłyście, 100%? Bo ja 30%.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry