reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Bylam na zakupach z małym i niedawno wróciliśmy .

Krowko to sie zobaczy czy u mnie bedzie pozytyw,u dziewczyn pewnie sie udało a u mnie hmm to byłby cud :-D

Emalia dzieki ...buziak

U mnie dzisiaj na obiad kobiety z piersi z kurczaka ,bo moje chłopy zupa sie nie najedza,musi być miecho :-p

Edyta kobiety z piersi ?? Hehe a nnie piersi kobiety ?? Haha
ja dzis na obiad mam rosolek moj m zrobil :-) ale my jemu rosol dwa dni z calego kurczaka zawsze z miesem
Tak mysle chyba zrobie swoj makaron :-)

Leci ze mnie jak z kranu dzisiaj... Ahh mam nadzieje ze jeszcze troche I @ pojedzie na wkacje na ok. 9 miesiecy.

Akuku to juz drugi raz mi wyszły kobiety :-D pisze z tel i czasami głupoty Wychodza :-p

U mnie jak gotuje rosół to mieso jest podstawą,bez niego to nie rosół tylko jakaś pochlipajka ;-)

Haha no wlasnie pamietam ze juz komus wyszlo...
Jezu cieknie ze mnie normalnie az mi przecieklo.. Jak nigdy... Ehh
Dobra idziemy odebrac alexa I na spacerek a poznien obiadek :-)

Yupppppiiiiii! heh cieszę się jakbym co najmniej zobaczyła II krechy na teście ciążowym :-D

patrze rano na tempkę i oczom nie wierzę- 36,3, spadek ogromny.... myślę "ocho, może @ się zbliża", wstałam z łóżka, ledwo doszłam do łazienki a ona już jest!!!!! jupi, udało się, wreszcie po 41 dniach nadeszła @, sama, naturalnie, bez Luteiny,

tili wiem o tych niepękających pęcherzykach, od razu po odstawieniu tabletek nie miałam żadnych pęcherzyków, w kolejnym cyklu miałam aż 12 w lewym jajniku ale Gin powiedział, że żaden raczej nie pęknie no i Lutka na wywołanie była, teraz nie wiem ile miałam pęcherzyków no ale swego rodzaju progress jest bo @ przyszła po raz pierwszy bez brania Lutki.

Akuku o 2 w nocy napisałaś "oby @ przyszła jak najszybciej" i proszę, rano już była!!!!!

to tak za jakieś 15 dni zamawiam u Ciebie tekst "obyś miała piękną owulkę" :)

Ja juz posmazylam kotlety nie kobiety :-p za pół h wstawie ziem.

Karola no to super widac że organizm zaczyna normalnie pracować :tak:

Akuku jeśli teraz leje sie z ciebie to pewnie szybciej @ sie skończy .

A ja sie z FB dowiedziałam ,że mam kolędę dzisiaj, i na łapu capu sprzątanie chaty. Na szczęście już był i do zobaczenia za rok.

Karola- przykro mi ,że sie nie udało ale przynajmniej sama przyszła i wiesz na czym stoisz.
Edzia- smaczne te kobiety? może sprzedasz dasz przepis? :-D
Akuku- wyleci wszystko i możecie się starać :)
Tilusia- nie wróciła jeszcze z pracy???

reklama
Witanko..
Emalia jestem jestem, ale drinkowalam sobie orzy filmie "wpadka" zamowilam sobie ten film jak urodzic I nize zwariowac I jutro wieczorem bede ogladac.

Lori to jakas szanse mam hehe... M przyjedzie 20 w nocy to bedzie moj 14 dc chyba a moze byc tak ze owu bedzie 16 dc jak teraz wiec bedziemy sie starac moze... Jak jeszcze bedzie mial ochote.

Kasoku a ja tez uwazam ze jest szansa naa poprawe :-) wiesz ludzie bez lekow sama wiara sa w stanie raka uleczyc :-)

Die to ja mam nadzieje ze to nie na @ ale jak ma przyjsc to jak najszybciej bus mogka staranka zaczac.:-)

Karola za Ciebie rowniez trzymam kciukaski :-) oby @ nie orzylazla... A jak ma to jak najszybciej. Pamketam jak mi sie @spozniala to mialam gorszego nerwa niz jak przyszla o czaske :-(

Co do tesciow to ja mowie na zasadzie babcia.. Aobo bez osobowo... Jakos nie czuje sie by mowic mamo, choc reszta synowych mowi mamo ale ja nie chce:-) noe czuje tego I sie zmuszac nie bede.

Tilli fajnie ze Twoj z Toba wogle oglada :-) my mamy dwa telewizory I ogladamy co innego ja lubie komedie romantyczne, a on horroy strzelanki hehe... Razem ogladamy kabaretg typowie komedie no I ewentualnie jak mnie wciagnie jakks" Jego"film.

Edyta jak tam w collegu??

ja wiem ze jak noe podejme szybko decyzji I collegu to nie pojde... Ale widzicie ja miala plan zajde w ciiaze urodze I teraz bym poszla juz... A tak hmm
Zobaczymy jak to bedzie :-)

Wypilam dwa drinki ale ja nie umiem pic hehe

Czy w czasie @ trzeba mierzyc.temp ??

Dobra kochane mykam spac.

a no chciałabyś iść do collegu?

dzien doberek... wstałam i wybrałam się do wc w celach wiadomych- patrze a na wkładce takie delikatne cos ciemniejsze- podtarlam sie- brązowo - ale zrobilam ten test- bo już go wypakowałam- negatywny...***** nadchodzi-no ale dobra niech se nadchodzi- jak nie ma ciązy to niech przynajmniej się już cykl zacznie jak u ludzia!

i teraz pytanie kiedy mam i jak mierzyc tę temperaturzyce??

mówilam dzien dobry???

no to dobrze że ten cykl wreszcie się skończył skoro tak miało być, szybciej się znowu zaczniecie starać i teraz na pewno się uda :tak: musisz sobei wmówić że ten cykl jest twój :-)

A ja sie z FB dowiedziałam ,że mam kolędę dzisiaj, i na łapu capu sprzątanie chaty. Na szczęście już był i do zobaczenia za rok.

Karola- przykro mi ,że sie nie udało ale przynajmniej sama przyszła i wiesz na czym stoisz.
Edzia- smaczne te kobiety? może sprzedasz dasz przepis? :-D
Akuku- wyleci wszystko i możecie się starać :)
Tilusia- nie wróciła jeszcze z pracy???

ja włąśnie czekam na księdza ale my to prawie na samym końcu :dry:

mi się chce okrooooooooopnie spać :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry