Akuku
Fanka BB :)
a no zobaczymy, choc nie chce miec nadzieji bo nie chce sie znowu nastawiacAkuku- ja też mierzę w @, zawsze to wyraźniejszy obraz całego cyklu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no zobaczymy, choc nie chce miec nadzieji bo nie chce sie znowu nastawiacAkuku- ja też mierzę w @, zawsze to wyraźniejszy obraz całego cyklu

Witanko..
Emalia jestem jestem, ale drinkowalam sobie orzy filmie "wpadka" zamowilam sobie ten film jak urodzic I nize zwariowac I jutro wieczorem bede ogladac.
Lori to jakas szanse mam hehe... M przyjedzie 20 w nocy to bedzie moj 14 dc chyba a moze byc tak ze owu bedzie 16 dc jak teraz wiec bedziemy sie starac moze... Jak jeszcze bedzie mial ochote.
Kasoku a ja tez uwazam ze jest szansa naa poprawe :-) wiesz ludzie bez lekow sama wiara sa w stanie raka uleczyc :-)
Die to ja mam nadzieje ze to nie na @ ale jak ma przyjsc to jak najszybciej bus mogka staranka zaczac.:-)
Karola za Ciebie rowniez trzymam kciukaski :-) oby @ nie orzylazla... A jak ma to jak najszybciej. Pamketam jak mi sie @spozniala to mialam gorszego nerwa niz jak przyszla o czaske :-(
Co do tesciow to ja mowie na zasadzie babcia.. Aobo bez osobowo... Jakos nie czuje sie by mowic mamo, choc reszta synowych mowi mamo ale ja nie chce:-) noe czuje tego I sie zmuszac nie bede.
Tilli fajnie ze Twoj z Toba wogle oglada :-) my mamy dwa telewizory I ogladamy co innego ja lubie komedie romantyczne, a on horroy strzelanki hehe... Razem ogladamy kabaretg typowie komedie no I ewentualnie jak mnie wciagnie jakks" Jego"film.
Edyta jak tam w collegu??
ja wiem ze jak noe podejme szybko decyzji I collegu to nie pojde... Ale widzicie ja miala plan zajde w ciiaze urodze I teraz bym poszla juz... A tak hmm
Zobaczymy jak to bedzie :-)
Wypilam dwa drinki ale ja nie umiem pic hehe
Czy w czasie @ trzeba mierzyc.temp ??
Dobra kochane mykam spac.
dzien doberek... wstałam i wybrałam się do wc w celach wiadomych- patrze a na wkładce takie delikatne cos ciemniejsze- podtarlam sie- brązowo - ale zrobilam ten test- bo już go wypakowałam- negatywny...***** nadchodzi-no ale dobra niech se nadchodzi- jak nie ma ciązy to niech przynajmniej się już cykl zacznie jak u ludzia!
i teraz pytanie kiedy mam i jak mierzyc tę temperaturzyce??
mówilam dzien dobry???
musisz sobei wmówić że ten cykl jest twój :-)A ja sie z FB dowiedziałam ,że mam kolędę dzisiaj, i na łapu capu sprzątanie chaty. Na szczęście już był i do zobaczenia za rok.
Karola- przykro mi ,że sie nie udało ale przynajmniej sama przyszła i wiesz na czym stoisz.
Edzia- smaczne te kobiety? może sprzedasz dasz przepis?
Akuku- wyleci wszystko i możecie się starać
Tilusia- nie wróciła jeszcze z pracy???