reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Witam.
Tilusia- my wczoraj też oglądaliśmy "jak urodzić i nie zwariować" Razem się śmialiśmy, a na koniec sama łezke uroniłam. Fajny filmek.
I nie bij się w głowe, bo pewnie za kilka dni mnie też będzie coś kuło , ciągało itd :-D
Die- następny cykl jest twój. Teraz szykuj się kochana do staranek. Tulam
Edzia- zdrówka dla męża.:tak:
Smerfik- he he, grunt to konsekwencja :)
Krówka- ja ja brała z powodu torbiela to zapłaciłam 0k 10 zł za 2 opakowania. Na bank ze zniżką.

Witam wiec ponownie... Ja mierze tempke teraz tez. Choc wlasnie myslalm czy nie zaczac po @ wredocie :-)

Die tak samo sie zaczelo u mnoe tzn. U mnie na rozowo ale malutko a rozkrecilo.sie pozniej, wiec jak ciazy nie ma to niech szybko przylezie :-) I zaczynamy razem nowy cykl.

Tilli.juz wchodze patrzec na twoja tempke :-)
A wlasnie musze swoja wpisac , dopiero drugi dc ale dam rade... Bedziemy sie starac jak m wroci nie ma co :-)

Edyta dzieki pojde do tesko zakupie a co :-) I jod odrazu.kupie.:-)

Akuku- to się w ziółka i wszelakie inne cuda zabezpieczysz. No ten cykl to musi być Twój!
Tili- no ten Twój wykres..ach:-D
Die- rozkręciła się paskuda?

Edyta, Tili- to dwie kreseczki 17? tak?!

A za oknem śnieg pięknie prószy. Jak Jaśko się obudzi zje obiadek to pójdziemy na spacerek. Ma wielką frajdę jak śnieg pada:-)

reklama
Akuku- to się w ziółka i wszelakie inne cuda zabezpieczysz. No ten cykl to musi być Twój!
A za oknem śnieg pięknie prószy. Jak Jaśko się obudzi zje obiadek to pójdziemy na spacerek. Ma wielką frajdę jak śnieg pada:biggrin2:

a no musi byc moj ktorys w konuc noooo :D
co prawda na ten sie nie nastawiam bo m w pl, ale kto wie ? moze zolnierzyki po tygodniu beda tak silne ze sie uda hehe :)

Tiluchna no tempka ladna :D:D trzymam kciukasy :)
sie smieje ze moj m wiedzial jaka mam temperature ( tzn czy wzrasta czy spada) po moim zachowaniu z rana hehe :P

dobra ide rosolek wstawic :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry