reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku- nie martw się, na bank zostaniesz mamą po raz drugi!
Die- w pierwszej ciąży miałam tak jak piszesz, dużo gęstego białego śluzu. W drugiej już nie..choć sucho może do końca nie było. Jutro zatestuj!!!

A ja spadam kobietki, miłej nocki!

reklama
Die- ja własnie ostatnio przed miesiączkami miałam dużo śluzu, wręcz mega i myslałam ,że to na ciąże, ale teraz już wiem ,że na @.
Ale każda z nas jest inna. Aczkolwiek trzymam kciuki.
Kasoku- wcale nie musi się zacząć od piersi.:-) Jestem dobrej wiary,

Lori no wlasnie let wczorajszego popoludnia plamien nie mam,czasami jajnik mnie zaboli ale to Tylko przez chwile.A Ty jak sie czujesz ?

Emalia jestem,jestem jak wrocilam z zajec to musialam kolacje zjesc,a bylam w domku troche pozniej bo kolege podwiozlam do domu I zajechalam do tesco I kupilam sobie czekolade ktora wlasnie szamam :-p

Ja z tescowa bylam na Ty jak razem pracowalysmy ,to ona poznala mnie z moim mężem ,teraz malo ze soba rozmawiamy,ale jak juz dochodzi do konwersacji to tez sie odnosze bezosobowo .

Die faceci nie zwracaja uwagi na jakies tam zylki ,Tylko na konkrety :-D

Ostatnia edycja:
die hahaha ubawilas mnie z tymi zylami, ja zawsze mialam miseczke A, przed urodzeniem corci byly jedrne, ale male, po urodzeniu nagle po trzech dniach urooosly do miseczki D:szok::szok::szok:, no i pojawily sie male rozstepy, po roku zmalaly do miseczki A z tym, ze wisza jak dwa worki na dukaty, cholera nawet tu mam pod gorke, a ty chlopa nie pytaj czy pojawily ci sie zyly czy nie, bo na bank nie odpowie, on patrzy na nie w inny sposob, a jak masz je takie ponetne jak opisujesz to pewnie twoj malzonek od razu namiot stawia na ich widok i nie w glowie mu zyly. Ja zawsze pokazuje mojej psiapsiolce i pytam o rade, ona jest hetero i umie ocenic :-D

hej, wpadam na chwile
ogladnelam wlasnie ten film co Die polecila
ja sie zasmiewalam i zaryczalam jak nie wiem:-D
a moj maz w polowie filmu zasnal:baffled:
hehe LOL taka to wlasnie roznica miedzy baba a facetem:-p

Spooky to powodzenia!
Krowko - zapomnialam
embarrassed.gif

Emaila - jakos mi umknelo
dry.gif

lece spac do jutra :*

Ostatnia edycja:
Tili a Daj tytul to moze I ja poogladam :-p

Emalia nie ma sprawy ,ja zjadlam 2 czastki I mi sie slodko zrobilo,jutro dam starszakom po sniadaniu ,beda mieli wiecej energii w szkole :-)

Dobranoc babeczki .

Witanko..
Emalia jestem jestem, ale drinkowalam sobie orzy filmie "wpadka" zamowilam sobie ten film jak urodzic I nize zwariowac I jutro wieczorem bede ogladac.

Lori to jakas szanse mam hehe... M przyjedzie 20 w nocy to bedzie moj 14 dc chyba a moze byc tak ze owu bedzie 16 dc jak teraz wiec bedziemy sie starac moze... Jak jeszcze bedzie mial ochote.

Kasoku a ja tez uwazam ze jest szansa naa poprawe :-) wiesz ludzie bez lekow sama wiara sa w stanie raka uleczyc :-)

Die to ja mam nadzieje ze to nie na @ ale jak ma przyjsc to jak najszybciej bus mogka staranka zaczac.:-)

Karola za Ciebie rowniez trzymam kciukaski :-) oby @ nie orzylazla... A jak ma to jak najszybciej. Pamketam jak mi sie @spozniala to mialam gorszego nerwa niz jak przyszla o czaske :-(

Co do tesciow to ja mowie na zasadzie babcia.. Aobo bez osobowo... Jakos nie czuje sie by mowic mamo, choc reszta synowych mowi mamo ale ja nie chce:-) noe czuje tego I sie zmuszac nie bede.

Tilli fajnie ze Twoj z Toba wogle oglada :-) my mamy dwa telewizory I ogladamy co innego ja lubie komedie romantyczne, a on horroy strzelanki hehe... Razem ogladamy kabaretg typowie komedie no I ewentualnie jak mnie wciagnie jakks" Jego"film.

Edyta jak tam w collegu??

ja wiem ze jak noe podejme szybko decyzji I collegu to nie pojde... Ale widzicie ja miala plan zajde w ciiaze urodze I teraz bym poszla juz... A tak hmm
Zobaczymy jak to bedzie :-)

Wypilam dwa drinki ale ja nie umiem pic hehe

Czy w czasie @ trzeba mierzyc.temp ??

Dobra kochane mykam spac.

reklama
Dziewczyny znikam na kilka dni,nie wiem czy mierzyć temperaturę bo trochę mi się pokręciła,dzisiaj mi lekko podskoczyła,ale to wina bólu gardła...a i tak szpital to nie wiem czy będzie mi się chciało wstawać o 5:30 :-)
testujcie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry