Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola ja wczoraj poszlam z dziecmi na spacer I obiadu nie zrobilam bo zawsze jak moj idzie I wrcoi po dwoch godz. To sie dziwi ze ja tylko oboad zrobilam :-) no I wrocilam I obiadu niet... Wiec sie pytam czemu nie zrobil... A ja mialem zrobic ?? W koncu mama zrobila ale ja mu piwiedzialam by sam sobie cos zrobil I nie zjadl
Czasami tez mowilam ze nie zrobie ale w koncu tez robilam a dzis nie robie bo mnie wszystko mega boli I nie mam ochoty stac przy garach a dobra pizza nie jest zla.
Ja jak mnie m wkurzy to pokazuje mu co to znaczy niezrobione nie posprzatane itd... Ale ja dlygo nie wytrzymam... Jednak mam dzieci.
Juz sie pogodzilisny ale nadal czuje sie nieteges...
Edyta ja tez chodzilam na angieslki w collegu ale jaks wyszlo ze nie mialam jak I odpuscilam.. Zla jestem na siebie eh.
Ale mowie jeszcze napewno wroce :-)
Akuku musisz się zmotywować jakoś i wracać szybko do collegu bo czym więcej czasu upłynie tym mniej będzie Ci się chciało.
mój się nazywał TTC- Teachers Training College wersja polska- NKJO- Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych ale studenci inaczej to roszyfrowują, hehe, jako Nic K***a Jeno Obowiązki
mój Jaśnie Hrabia wczoraj obiadu i kolacji nie jadł bo po tym jak mnie wkurzył najpierw siedziałam u mamy kilka godzin i ryczałam a potem zamknęłam się w sypialni i oglądałam tv, w nosie miałam, że był głodny
oczywiście obiadu sobie nie zrobił, zjadł za to całe litrowe pudełko lodów pistacjowych i chyba jakąś kanapkę sobie potem robił bo słyszałam jak chlebakiem trzaska na pokaz.
hehehe Karola genialne
po 1 tak wlasnie bedzie wygladala roznica miedzy moja trojeczka
po 2 z tym autem trafione bo taki wlasnie chce dla siebie! jestem w nim zakochana
Work versus home is a mental combination
with my elbows deep, in infant defecation
albo to
Once we’d talk about our lives, now the conversation switches
We compare cesarian scars episiotomy stitches
prawie jak u mnie, bo od kilku miesięcy tylko bym gadała o boboseksach, tempkach, śluzach, objawach ciąży, owulacjach, sikaniu na testy wszelkiego rodzaju itp.
dziecka jeszcze nie mam a już mnie ten świat powoli pożera
CBeebies now my crew and I’m tight with Postman Pat
no tak nie ma to jak nowi przyjaciele
Sleep deprived and under house arrest
Think I’d sell both kidneys just to get some rest