reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalia w takim razie masz jeszcze dwa dni aby zobaczyć pozytyw ,a dzisiaj juz robilas ? Najwazniejsze że przytulanki są a czy są owocne to sie niedlugo okaże ,ale myślę że tak,bo co 2- gi dzień to najlepsze rozwiazanie,tak mi mówił lekarz :-)

reklama
Lori - czyli jak ja mialam skok 0,2 to za malo?:zawstydzona/y:
zobaczymy co bedzie jutro:tak:

Akuku - zrelaksuj sie i poczekaj 2 dni i powtorz:tak:

a ja sie juz dzisiaj super czuje, zero duzych boli, czasem lekkie klucia w podbrzuszu,
zmykam na plac zabaw z dzieciakami

Edytka- koło 14 zrobie ,bo prze 12 była kawka :)
Tilusia- miłej zabawy :) Ja się za sprzątanie wzięłam. Ostatnio koło owulacji zauważyłam ,że zamiast popędu to mam mega parcie na sprzątanie , ha ha:-D

anabelka - owu miala ewidentnie w 16 dc bo potem jest skok o 0,3 stopnia czyli książkowy jak na skok po owulacyjny. Myli Cię na pewno źle postawiona granica niskich i wysokich temperatur, czerwona linia postawiona na wysokości 36,6 powinna być gdzies na wysokości 36,4 i juz by to jakos wyglądało. Spadek w 6 dniu mógł być na zagnieżdżenie ja też taki spadek mam, no ale co my mówimy o spadku jak wczesniejsze pomiary są mało wiarygodne. Ja bym na to nie patrzyła tylko cierpliwie czekała.

Akuku - moim zdaniem na test jest po prostu wczesnie, masz ich duzo to sikaj codziennie :tak:

i to jest głupie...że wszystkie nie działają w ten sam sposób,albo na guzik :-D bo ja znowu nie mam takiego spadku ale mam czasami przed owulacją-lepsze warunki dla plemniorów,by się nie ugotowały chyba hehe :szok: w końcu one wolą niższe temperatury niż my czasami im serwujemy :-D
Dla mnie w ogóle dziwne są cykle z takimi skokami temperatur :-D bo moje prawie zawsze są w jednej lini potem jakiś spadk i skok lub sam skok i znowu jednolita linia temperatur różniąca się czasami max 0,1 :-)

Ostatnia edycja:
No i dalej negatywny, ale bardziej różowa niż wczoraj, pewnie jutro będzie. Ehhh, to staranie jest wykańczające.:-) Jutro przytulanko i myśle ,że w trafie przed samą owu. Ewentualnie w poniedziałek poprawka i co ma być to będzie :)

a my dzisiaj albo jutro a potem przerwa,bo ja będę z dzieciakiem w szpitalu,ale i tak by była przerwa.Kiedyś raz się w całym cyklu kochaliśmy i udało się hehe to się nazywał szczęśliwy traf :-) ale wiecie co tego samego dnia mówiłam że się udało haha

i to jest głupie...że wszystkie nie działają w ten sam sposób,albo na guzik :-D bo ja znowu nie mam takiego spadku ale mam czasami przed owulacją-lepsze warunki dla plemniorów,by się nie ugotowały chyba hehe :szok: w końcu one wolą niższe temperatury niż my czasami im serwujemy :-D
Dla mnie w ogóle dziwne są cykle z takimi skokami temperatur :-D bo moje prawie zawsze są w jednej lini potem jakiś spadk i skok lub sam skok i znowu jednolita linia temperatur różniąca się czasami max 0,1 :-)

no ja jestem ciekawa co teraz bedzie u mnie bo moze byc tak jak u Ciebie:tak:
caly czas tak samo, jakis maly skok i teraz dalej bedzie na jednej linii:dry:

dzieciaki wyszumialy sie, juz obiadek zjadly, mlodszy chyba mi zasnie:sorry2:

Tili widzę że juz po spacerku,my na spacerku nie byliśmy bo obiad szykowalam i juz jesteśmy po .

Emalia ja myślę że jutro ,no ewentualnie w pon bedziesz miała owu ,także przytulajcie sie ile sie da :-D

Ja dzisiaj dam mężowi odpocząć,ale jutro zaszalejemy :-p

Ostatnia edycja:
A ja ... Poszlam spac i wlasnie wstalam...najlepeiej bym nie wstawala ale m poszedl z dzidcmi na spacer a pozniek znajomy przychodzi... Postaram sie nie myslec w koncu zagniezdzenie moze byc do 12 dnia po owu...
Za kilka dnie bedzie wszystko wiadomo...najwyzej postaramy soe znowu... choc juz zaczelam myslec ze moze.jednak nie... Nie wiem... Pewbie jeszcze z 1000 razy mi sie zmieni.
Juz dzis sie wyplakalam z bezsilnosci wiec.moze drugi.raz nie.bede.

Ide kawke wypic.i sniadanie zjesc... Obiadu nie robie na szczescie mam pierogi....
Ale co dziwne schudla kg a zzawsze przed @ przybywa ze 2 kg...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry