Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anabelka - owu miala ewidentnie w 16 dc bo potem jest skok o 0,3 stopnia czyli książkowy jak na skok po owulacyjny. Myli Cię na pewno źle postawiona granica niskich i wysokich temperatur, czerwona linia postawiona na wysokości 36,6 powinna być gdzies na wysokości 36,4 i juz by to jakos wyglądało. Spadek w 6 dniu mógł być na zagnieżdżenie ja też taki spadek mam, no ale co my mówimy o spadku jak wczesniejsze pomiary są mało wiarygodne. Ja bym na to nie patrzyła tylko cierpliwie czekała.
Akuku - moim zdaniem na test jest po prostu wczesnie, masz ich duzo to sikaj codziennie![]()
bo ja znowu nie mam takiego spadku ale mam czasami przed owulacją-lepsze warunki dla plemniorów,by się nie ugotowały chyba hehe
w końcu one wolą niższe temperatury niż my czasami im serwujemy 
bo moje prawie zawsze są w jednej lini potem jakiś spadk i skok lub sam skok i znowu jednolita linia temperatur różniąca się czasami max 0,1 :-)i to jest głupie...że wszystkie nie działają w ten sam sposób,albo na guzikbo ja znowu nie mam takiego spadku ale mam czasami przed owulacją-lepsze warunki dla plemniorów,by się nie ugotowały chyba hehe
w końcu one wolą niższe temperatury niż my czasami im serwujemy
Dla mnie w ogóle dziwne są cykle z takimi skokami temperaturbo moje prawie zawsze są w jednej lini potem jakiś spadk i skok lub sam skok i znowu jednolita linia temperatur różniąca się czasami max 0,1 :-)