reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku,Tiluchna - bardzo dziękuję dziewczyny, ja trzymam mocno za was kciuki :tak::tak::tak: w moim przypadku II kreseczki to dopiera 1/4 sukcesu

ale jest mi jeszcze bardziej niedobrze a ja myslalam że to juz niemożliwe :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

musze sie pozbierać na zakupy ale przez to mulenie nawet boje sie wstac bo skonczy sie przytulaniem kibelka

reklama
Lori - kochana takie mdlosci na takim etapie to bardzo dobry objaw, no i takei 2 grube kreski znaczy, ze hormon rosnie bardzo szybko!!
zobaczysz bedziesz miala ciaze jak sie patrzy:-D:-D

a to zdjecie jest tak sliczne i tak dziewczece, ze samo za siebie wola az COORRRAAAAA :D:D:D

nawet mnei dziwią jak wczesne i tak mocne objawy, z synem tez tak strasznie wymiotowałam, ale zaczeło sie gdzies w 6/7 tygodniu. Pamiętam że w 9 byłam juz pod kropówką w szpitalu. Z bliźniakami tylko lekko muliło i cały czas ise bałam że jest źle. Kolejny raz jakos zaczeło sie w 6 tygodniu, mulilo dosyć mocno ale do przyjęcia, no ale to co się dzieje teraz to przekracza zdrowy rozsądek :baffled:

Akuku - ja bym na twoim miejscu robila!!
patrz jak Lori 2 piekne grube kreski pokazalo:tak:
a bylyscie na takim samym etapie

Tilli ale ja robilam test 2 dni temu I nawet cienia nie bylo... Wiec jakos znowu dopadlo mnie ze jednak sie nie uda/lo...
No coz zobaczmy... Jakbym mi tepmpka rosla to bylo fajnie a tak to ja nie wiem czy ona jest niska czy wysoka...
Lori ja trzymam kciuki by to byl 100 % sukces :-)
Czyli termin na 16 wrzesien ??? Ja jestem z 11 hehe

Lori ja mowie ze to cora bedzie !!! No albo blizniaki. Bo hormon z reguly szybciej rosnie przy dziewczynkach, no I przy blizniakach :-) tym bardziej ze to dopiero 11 dzien po owu...
Tobie juz dwa dni temi wyszly by 2 kreski :-)

Lori kochanie ja robilam test 10 miu tylko taki z ebaya wiec nie wiem moze oni lipne, to sie okarze...
Ja sie nie przejmjje kochana tylko ciesze razem z Toba. I wiem ze w koncu I mi sie uda, a jak nie to tez bede zyc, mam 2 dzieci.:-)

Jak narazie to nadal boli mnie mega jak na okres I sie wkurzam bo jak teraz co cykl ma mnie bolec od owhlki nasilajac sie co dzien to wykituje :-( ...

-Lorelain- Gratuluje :-):-):-):-) eh mówiłam że masz piękny wykresik :-) pięknie rosnąca temperaturka.

JEDNA ZALICZONA,KTÓRA NASTĘPNA ZACIĄŻY ? :-)

pedzicie jak torpedy
lori ja zalogowana jestem na obserwacje cyklu, ale jeszcze nie mam wykresu jeszcze nie mierzylam i nie wiem czy bede w stanie z moim trybem zycia,
emalia dzieki mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu zaciazyc pomimo tego wszystkiego co po drodze sie napatoczylo,
anabelko no to witaj w klubie z ta zla tolerancja hormonow,

kupilam matysce szminke ochronna firmy bebe i caly dzien chodzi maluje usta i mowi: "mamo ja musze je malowac, bo jedziemy do castoramy i musze wygladac kobietowo" :-D:-D:-D:-D:-Djezu z dnia na dzien coraz bardziej mnie ta moja cora rozwala.

Moja siostrzenica też maluje się szminką bo wtedy ma "sekswoniejsze" usta :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry