reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
smerfiku, to dobrze juz masz dobry humor i wszystko tam na dole ok, z tymi zawrotami glowy, to moze byc rezultatem utraty krwi, albo hormonami, bo tez mialas male zawirowania, wiec pij barszczyk, jedz warzywa i poczekaj, jak nie przestana pogadaj z ginem, ja mam zawsze zawroty glowy po nieudanej probie brania anty, ostatnio mialam potworne wariacje z glowa jak po 3 latach wyjelam mirene, niby ona ma znikome ilosci hormonow, ktore dzialaja ponoc tylko na sluzowke macicy, ale jak juz pisalam wczesniej ja w zadnej postaci nie moge brac zadnych hormonow, bo mam cyrki lacznie z kreceniem w glowie, totez jak wyjelam mirene wszystko wrtocilo do normy jajeczkowanie pierwsze na maxa bylo, miesiaczka o czasie ale w glowie trzy tygodnie mi sie krecilo, az zrobilam TK glowy. Teraz tak sobie mysle, ze jak bym w pierwszym cyklu po wyjeciu mireny bez zabezpieczenia sie przytulala juz bym byla na dniach...

lori znam to uczucie, tez boje sie chodzic spac jak wiem, ze mam cos na co czekam ,a wiem, ze niekoniecznie sie spelni, trzymam kciuki, moj m natomiast kladzie sie pozno spac, bo mu szkoda dnia i nocy, bo wie, ze jak usnie rano przyjdzie szybko i znowu doboty bleeeeee

Ostatnia edycja:
Smerfik- podoba mi się Twoje podejście!
Lori- no jest tak piękny, że bankowo nie waży temperatura popsuć jutro jego uroku:-)
Tiluchna- ogarniesz wszystko szybciej niż Ci się wydaje, z taką pomocą koleżanek z forum to żaden problem;-):-):tak:
Akuku-wyjaśniona sytuacją z mamą?
Edyta - będzie git! Seksik fajna sprawa:-D
Anabelka - a ja po ciąży pierwszej mam większe libido niż dotychczas. Normalnie sama siebie nie poznaję:-D

No dobra to, która kiedy testuje????
Lori, Akuku, Perle- jutro?
A reszta staraczek????

Missiiss- gdzie jesteś?Jak synuś?
miciurka?
mamolinka- jeszcze wczasujesz?

Edyta- a lepiej, dziękuję:-). Kolejny dzień czekam na @ i jej nie ma. Co mnie wkurza przeokrutnie. Chciałabym czas 3 miesiecy przeskoczyć tak by być w momencie zbliżającej się owulki. Ale tak się nie da. Poczekam ale czy cierpliwa będę?

A właśnie po raz pierwszy w życiu będę brać tabletki anty i mam takie może głupie pytanie. Od kiedy mam liczyć (wziąć) pierwszą tabletkę. Jak dostanę np. wieczorem @ to następnego dnia czy tego samego jeszcze?:zawstydzona/y:

Krowko mi lekarz powiedzial że mam brać od pierwszego dnia @ czyli jak dostaniesz wieczorem to wieczorem wez tabletke,bo inaczej moga być plamienia lub cykl sie moze pogmatwac ...a dlaczego bedziesz brać tabsy ??

Ostatnia edycja:
Krowko ja raz dałam sie namówić na tabsy ale nigdy więcej,bo one potrafią tak hormony rozlegulowac że hoho.No ale moze w twoim wypadku bedzie dobrze ,w koncu gin ci to zalecił ;-)

reklama
Edyta- i właśnie się tego boję. Jak się rozreguluję to mu to wykrzyknę! Muszę wierzyć, ze będzie dobrze, no musi być! Już dość porażek, wszystkie zostały zamknięte w roku 2012. Lekarz powiedział też, ze na upartego moglibyśmy się starać ale się boję, bo ta ilość przeciwciał jest tak niska, że może nie uchronić... Więc lepiej doszczepić się i chociaż pod tym względem być spokojnym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry