• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfik- 6 dni przed spodziewana 2 wyszedl ci jakikolwiek test z moczu? wow:) super! fajnie by bylo tak szybko wiedziec:)

aczkolwiek ja robilam dotychczas tylko tety 2 w zeszlym miesiacu bo mi sie spoznial okres- normalnie nie robie- czekam na @ ..a ze ona zawsze przychodzi o czasie- no to tety leza sobie w szufladzie i czekaja- ale jak mi wyjdzie pozytywny to na reszte tez nasikam! az je wsyztkie wykorzytam a co!

reklama
heyy kurcze jakos weny na pisanbie nie mma ale cały czas was czytam:) i rzeczywiscie jesteśmy ześwirowane tym wszystkim heheh
U mnie dzisiaj ostatki @ wiec juz nie moge sie doczekac staranek mam nadzieje że to co mój G powiedział że bedzie codziennie :-D a za tydzień owulacja z obliczen kurcze ale mnie nosi libido wnerw i wszystko na raz :D:D:D:D rozgardiasz hormonalny mam

Die spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO iii II kreseczek!!

KOBITKI do dzieła które maja owulke ;-);-);-);-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a mam jeszcze pytanko kurcze bo juz zgłupiałam moja kumpela serduszkowała sie w owulke bo tak test jej wyszedł i ma dziewczynke wiec od czego to zalezy bo rózne wersje są

czy żeby miec dziewczynke to w owulacje trafic a w chłopca przed ????????????????????

a mam jeszcze pytanko kurcze bo juz zgłupiałam moja kumpela serduszkowała sie w owulke bo tak test jej wyszedł i ma dziewczynke wiec od czego to zalezy bo rózne wersje są

czy żeby miec dziewczynke to w owulacje trafic a w chłopca przed ????????????????????

jest jedna wersja tylko inni ją przerabiają,w takim przypadku ona musi wiedzieć że na 100% w tym dniu była owulacja,czyli np.usg...wiadomo co jakie jest wielkie i szybkie...potem zależy od jakosci nasienia :-) tak w skrócie

Die przepis napisze jutro lub pojutrze...jutro goscie wyjezdzaja.

Limonka jak test owu wyszedl I wten dzien sie przytulali to owo do 36 godzin.
no I sa zawsze wyjatki. Ja tez chcialam sie wstrzelic w core ale teraz juz mi obojetne chce dzidziunie.

Swoja droga wlasnie znajomi poszli po urodzinach , zostal tylko jeden kolega, mama I kolezanka z corka...
A ze chcemy isc do knajpy to zaliczylismy z m numerek w kibelku hahahha...co by nie zmarnowac szansy... Jak tk pkwiedzial...smutno mi ze rano sie nie udalo , a dzidzia wazniejsza :-)
A I ze chce dziecko z uczuciem..zwiazac sie od pierwszych chwil :-) :-)
Ze nie chce pukanka hehe...
No ale dzis wyjatek :-) choc nie powiem w kibelku zle nie bylo haha :-)
Zrobilam przed chwila test ... Kreski rowne wiec mam nadzkeje ze jakby co to doplyna.

Leze w sypialni zeby plemniorki mialy szybszy zjazd haha
Ale ide juz do znajomych :-)
Dobra leseczkk milych snow

Właśnie w tym cały problem - ze mimo testu pozytywnego ( mówię o tym sikanym domowym) nie da sie wyznaczyc konkretnego dnia owulki- bo ona wystepuje 12-36 godzin po tesice pozytywnym- wiec na dobra sprawe serduszkowala sie moze w owulke - a moze przed owulka- np 1-2 dni....co z kolie moglo- ale tez nie musialo sie przelozyc na poczecie dziewczynki- bo plemniki zenskie sa bardziej wytrzymale niz meskie- dluzej zyja- mimo ze wolniej plywaja..to by sie wszystko zgadzalo- poza jednym ze wszystkie tet testy przeprowadzano pozaustrojowo- co niestety nie daje wymiernych rezultatow- bo jednak srodowisko i budowa pochwy jest tak bardzo indywidulana- ze nie daloby sie jej odtworzyc w warunkach laboratoryjnych.
Wiec tak na dobrą sprawe zawsze jest 50% szans:P

reklama
:) Akuku ja tam lubie takie nietypowe miejsca jak kibelek...sypialnia troche zabija spontanicznosc i takie szalncze pozadanie...a ja..ja troche jak facet jestem i uwielbiam takie ostre rypanko:) lubie sie nawet poobijac o scine, wcisnąc sobie gałkę do zmiany biegów w posladki, poskakac dupcią po kuchennym blacie i domykac w trakcie drzwi wejsciowe do mieszkania- i napewno jest to z milosci:D

moj maz dzis lekko zestresowany- bo jeszcze siedzi nad pomiarami- ale kupil w dordze powrtonej z pracy gluh weina...wlasnie sie grzeje z pomarancza- lykniemy sobie coby nam troszku lepiej szloooooooooooooooooo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry